אלללה יום העצמאות!!

../images/Emo165.gif../images/Emo166.gifאלללה יום העצמאות!!../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif

אז אוטוטו מגיע לו היום המיוחל שכולם מחכים לו...
אז איפה אתם ביום זה
רוק עצמאות? נתניה? באר שבע? תל אביב? קיצר.. איפה תראו את ג'נגו ותמסרו את אהבת הפורום
למתוסכלים שלא הולכים..
יש את ערוץ 10 שפשוט משדרים מהבמות הכי שוות!!
[קולה כבוד!!] אז אני כנראה אצפה אחרי שאני יחזור מהופעה של יואב יצחק בבית שאן
הייתם מתים !! חח אני כנראה אלך לעפולה.. יש משינה והיהודים ועוד כל מיני שאני לא יודעת!! אז שיהיה לנו חג שמח סטיקים טעימים זהירות מקצף והרבה מזל טוב למדינה!!

shahar1989

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אתי../images/Emo6.gif

אחזור**
סתם תיקנת את עצמך לבד.. אני גאה בך, אמרתי לך שכמה שאני אציק יותר תשימי לב לזה יותר לבד... יפה מאוד
בכל מקרה.. אני כנראה עם מזל בנתניה

O f r i s h

New member
במושבבבבבבב:]

אין, אין כמו אצלנו, לא יעזורררררר
מסיבה עד הבוקר לפאאאנים!@#D:

amitshilo

New member
מן הסתם אני אהיה בחזרות../images/Emo6.gif

סתם סתם. אבל אני באמת לא עושה שומדבר מיוחד, מקסימום החגיגה בכפר. הייתי נוסעת למרכז אבל אני פשוט אהיה מפוצצת בחזרות
אבל לא נורא, יהיה כיף בכל זאת

אם כבר יום העצמאות..

אם מישהו רוצה כרטיסים לרוק"צ אז שידבר איתי
0502583587 או במסרים. ואם אני לא עונה במסנג'ר זה בגלל שהוא נדפק..

shahar1989

New member
חייב לדפוק נצל"ש לפאנננננננננננננננים

אני מאוהבת בחיים של מזל! היה לי יום חלום! בקצרה, למרות שלא תבינו- ירמי, מזל, חינם, כניסה, בירה, עוד צמיד, ירמי, בירה, ברי, אנשי מכירות נחמדים, של ירוק, אוכל, שלומי שבת, איתן, אלדד, ריטה [!!!!], אלדד, איתן, מזל, בית. אחח... איזה שלמות, בחיי!!

mazalika7

New member
שחרררררררר!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

את לא מבינה, אני עדיין באופוריה!!!! אתמול, אני מנסה לספר לחברים שלי, על היום הזה, והם מסתכלים עליי, ולא מבינים כלום! וזה ממש מבאס, בא לך לחלוק עם מישהו את היום המדהים הזה, ולספר על כל החוויות, והוא לא מבין =\. היה חלום, בדיוק כמו ששחר אמרה, אני נזכרת באתמול, וזה היה חלום! פשוט חלום! :) אין, ההרגשה הזאת, האופוריה, [נראה לי שגם הבירה תרמה לזה קצת
], הכל היה יפה, ואנשים נחמדים, והכל זרם כזה חחחחחח, באמת היה כיייף! זה הזכיר לי את ווליום, בטירוף. איןןןןןן, שחר, הכי כייייייף איתך בעוווווווווווולם!!!!! מאוווד נהניתי, לא יודעת אם הייתי נהנית ככה, אם לא היית איתי
באמת שהיה מושלם, אין דברים כאלה :) שחר,
יום העצמאות, הולכים לכבוש את נתניה :-B

mazalika7

New member
זה היום עצמאות, הכי שווה שהייתי בחייים!!!../images/Emo9.gif

אני כמובן, בנתניה, עם שחר [
]. הולך להיות כיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף!!!!
ואחרי זה, על האש, ואז אפטר :)

למעלה