../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif../images/Emo164.gif../images/Emo166.gif../images/Emo166.gif

chakra_vs_edimis_-_xfiles_(species_rmx) רימיקס חמוד חמוד לטראק הקופים הסופר נוסטלגי מתוך phase 3 של הלייבל אטניקהנט בעריכת מקס אטניקה Enjoint

נצ"לש המלצות לחג העצמאות

VA_-_Chillum_4 אוסף רביעי בסידרה מבית אגיטאטו רקורדס הכיוון צ'ילאאוט/פסייביאנט של אומני הלייבל ואורחים ביט האקרס,טרואמה,טוסטרידי בקטע חמוד,ספייסמונקי,ספייס בודהה Cell_-_Phonic_Peace אלבום בכורה ל-סאל(אלכס שפר) בלייבל אינדיקה רקורדס הסגנון-אמביאנט בשילוב כלים אקוסטיים וכלים אוטנטים לצד מוזיקה מסונטזת שימו לב למיקצבים המזרחיים ששולטים פה אחלה אלבום VA_-_Phase_Three האוסף השלישי בסידרה מבית אטניקה נט בעריכת מקס אטניקה קטע מגניב של פלידיאנס עם הרגשה של פעם רימיקס של ספייסאס לטראק הקופים של צ'אקרה ואדי מיס רימיקס של שאנטי ג'ובנייל מטקין לאלטר אגו לטראק רוקר פאן ופילטרייה באחלה שילוב אוסף חביב אחרי הכל שגם חובבי הפולאון וגם חובבי הפולאון ה"אחר" יאהבו VA_-_Psionic_Circus אוסף פולאון לא מלודי מהלייבל דיגיטל פסיוניקס קטעים של סיפיו וסקאזי בשילוב זוועתי קלאסטר,דאמג',שיפט,קסטריק,ספייסטרייב ושילוב דיי טוב של דארק נביולה וסקאטרבריין מתאים גם לילה וגם לבוקר........ va_-_exotica אוסף פולאון לחובבי המלודיות קטעים של אנאנדה שייק,אלקטרי,לייף אקסנטשיין,פולאריס,אינראקשיין,XSI אלנטרנטיב קונטרול ופריקד פריקוונסי S.F.Xֹ_-_Rainbirds אלבום מ-1995 של חברי אסטרל פרוג'קשן שעוד היו רביעייה(אבי ניסים,ליאור פרלמוטר,יניב חביב וגיא סבג) יצא בלייבל אדל רקורדס הסגנון נע מגואה טראנס לבין טראנס מועדוני מוקדם עם ניחוח אסיד פה ושם קיצר-הסאונד של פעם אחלה שיעור הסטוריה למאזיני טראנס מתחילים ואחלה נוסטלגיה ל"זקני השבט" המלצה של אוסף שאינו חדש-VA_-_Floorfiller-Dirty אלבום מהלייבל חדשות החייזר קטעי אלקטרו ודיפ למהדרין למי שאוהב את הסיגנון המועדוני הגרוב פה נישפך בכמויות רצחניות,הרבה סאונד "שמן"של סינטים ישנים משנות השמונים מקצבים שבורים,קצב דיסקואידי והאוסי, קטעים מומלצים-אוורס בי,אלטר אגו,אוטופאן,אלקטריק טיז(טים הילי הגאון) באגי בוקאדור בקטע של האוסף לדעתי... הדיסק השני הוא סט ממוקסס עם תוספת של חמישה קטעים אחלה של אוסף לחימום לפני יציאה לבילוי Enjoint וחג עצמאות שמח......

גיא סבג

לפי מה שאני יודע הוא חזר בתשובה מה שנישאר זה להנות ממה שגיא סבג הביא לנו: In Trance/Trance Mission (גואה טראנס ביחד עם גל כרמי) Outmosphere-השם הראשון של רביעיית אסטרל Dazzle Pulse(ביחד עם יניב חביב,הראל פרוסקי ואבי ניסים) Carribean Sunrise( Aquarius Twins(שילוב מעולה עם המלחין הישראלי אריק רודיך) Guy Sebbag - Moments(אלבום מצויין מ-1999) וכמובן לבדוק אוספים שהוא ערך: Classic Trax-אוסף של נוסטליות(אפשר למצוא אותו בטוואר רקורדס במחיר מצחיק) Goa - Tel Aviv-אוסף כפול שהוכיח אז שהמילים גואה וטראנס ישראלי לא היו ניתנות להפרדה תהנה.....

TRANCE ADDICT

New member
דרך אגב...

אבא של גיא סבג הוא המורה נהיגה של חבר שלי... חח(אני יודע שזה מעניין לכם תתחת אבל לא נורא)

Nofale

New member
טוב שניזכרת עכשיו עם הרייבנרדס

ואני אמרתי לך עליו לפני איזה שנה

MidNight Flame

New member
זה המלצות?

אתה חייב להפסיק להוריד כל מה שאתה יכול להניח עליו את הידיים, איפה ההנאה? איפה אתה מספיק לשמוע דברים גם בפעם השלישית (לא חוכמה פעמיים). גם רואים בביקורת שלך שזה נעשה מתוך שמיעה שיטחית.

goaguy

New member
זה פחות המלצות יותר REVIEW

על הדיסקים הללו מהאוזן שלו.

אסף אא

New member
מה הכוונה

לא התכוונתי אליך, התכוונתי לכל אלה שעושים מה שאמרת

אוקיי

אם תשים לב גם המלצתי על אוסף שאינו חדש ומעודכן..... בקשר להנאה את זה אני מפיק מהשמיעה הראשונה כבר..... תאמת זה יותר ביקורת מאשר המלצות......

Z R u b A V e L

New member
אתה לא צריך להצדיק את עצמך

חצי מה המלצות שכתבת בשירשור הזה בכלל לא הכרתי ואני מאמין שאם לא הייתי קורא את ההודעה שלך גם לא הייתי נפתח לאלבומים הנ"ל אז קודם כל תודה דבר שני תמשיך לעשות את מה שאתה עושה ודבר אחרון אחי יש פה מ"ס אנשים כנראה שמתרגשים מכמה אותיות שרצות להם על המסך מחשב והם מחפשים את ההזדמנות להשחיל איזו עקיצה או למצוא איזה אי דיוק בלוגיקה של הודעות מסויימות בקיצור בן אדם תמשיך כמו שאתה עם ההמלצות פריוויו או what ever the fuck ever כמו שאומרים פה אצלינו חג שמח :)

Z R u b A V e L

New member
האמת

זה לא היה מופנה אליך במיוחד אבל אם אתה מרגיש לא בנוח כנראה שיש סיבה. אני אומר דבר כזה... אם מישהו טרח ישב מול המחשב עשה כמה רשימות של המלצות.פריוויו או בכלל כל סוג של ביקורת שיש בה קשר לנושא הפורום אין צורך לשלול את אותו כותב גם אם אופן הכתיבה לא מצא חן בעינך ובמיוחד במיוחד אם אתה מנהל את הפורום. תחשוב על זה ככה הבן אדם הקדיש מזמנו לכתוב את מה שעלה לו בראש בפורום שלך ואני מבטיח לך שהיו פה מ"ס לא קטן של אנשים שנהנו לקרוא ולקבל את המידע שנכתב. לסיום חג שמח ובוא נשמור את המילים הלא יפות והכוונות הרעות לאלה שלא רוצים אותנו פה ויש הרבה כאלה. :)

למעלה