שבת שלום

yosef 30

New member
../images/Emo165.gif שבת שלום ../images/Emo165.gif

שבת שלום משפחה יקרה.
אני רואה החורף מסרב לעזוב אותנו, בבוקר יירד גשם בתל אביב אומנם של רבע שעה.. ואני עכשיו בחיפה וקריר כאן מאוד. לצערי הגעתי רק עם סנדלים - מישהו כאן הולך לקפוא השבת הזאת
אתמול הייתי בחוף הים בתל אביב לראות את המטס של חייל האוויר - את חיל הים קצת פיספסתי לעצרי הרב. עמדתי בחוף והייתי מרוגש כמו ילד קטן שמתלהב ממטוסים. הקהל היה כלכך גאה בכל מטוס שעבר וכולם מחאו כפים - איזה גאווה ישראלית זו הייתה. כמה טוב לדעת שהטובים ביותר מגנים עלינו ושומרים עלינו ויישמרו בעת הצורך. יצאתי משם עם הרגשה כלכך טובה, עם כלכך הרבה אנרגיות שהייתי חייב לשתף אותכם בזה. איך אתם הולכים לבלות בשישי שבת
היכן הייתם במסיבת יום העצמאות
ואם יש לכם משהו טעים ועסיסי לאכול - אתם מוזמנים לשרשר כאן מתכון או שתיים. שיהיה לכולנו שבת שלום ומבורך. חמים ונעים. עוד מעט יבואו האחיניות הקטנות שלי ואתפוגג מאושר טוטאלי. בברכת אור ואהבה יוסף.

yosef 30

New member
../images/Emo197.gif פרשת השבוע - אמור ../images/Emo197.gif

השבת בפרשת אמור נקרא על הציוויצלספור את "ספירת העומר" מדי יום, במשך שבעת השבועות שבין פסח לשבועות. השנה הראשונה בה ספרו בני ישראל, היתה מיד ביציאתם ממצרים, וביום החמישים - בסיום הספירה זכו למתן תורה. גמרא מתארת את אירוע מתן תורה כ'נישואים' בין הקדוש ברוך הוא (החתן) לעם ישראל (הכלה) כשם שהכלה מצווה להיטהר לקראת נישואיה, וכחלק מהתהליך סופרת 'שבעה נקיים' שבסיומן יכולה להיטהר, כך כהכנה לחיבור ולאיחוד הרוחני במתן תורה. ספרו עם ישראל שבעה שבועות, שבהם השילו מעצמם את הטומאה שדבקה בהם במצרים, והטהרו לקראת מתן תורה גם כיום ניתן לנצל את הימים האלו כדי להיטהר מההרגלים השליליים, וליצור מחדש את החיבור לקדוש ברוך הוא בחג השבועות. שבת שלום משפחה יקרה שבת רוחנית
הדלקת נרות 19:05 צאת שבת: 20:09

שבת שלום לכולם וסופ"ש נפלא../images/Emo140.gif

יוספי, רוצה שאביא לך נעלים? סוודר? משהו? מחר אני אהיה בצפון
. כל השבוע לא הייתי כאן, התגעגעתי. חבר יקר
הגיע מחו"ל ואנחנו מטיילים. בערב יום העצמאות היינו בארוחה בנמל ת"א ומשם הלכנו לספורטק לראות את ההופעות, בעצם בעיקר את ההופעה של עברי
. לאחר מכן קפצנו לטיילת שהייתה כולה מסיבה אחת גדולה. ביום העצמאות עצמו לא ראינו את המטס (ראינו את החזרות פעמיים ביום כל השבוע האחרון), היינו אצל אחותי ואכלנו ואכלנו ואכלנו
מצטערת יוספי, אין מתכונים היום, אני כבר לא יכולה להסתכל על אוכל
מחר אנחנו בצפון, מתחילים בעין הוד משם לחיפה ואולי נמשיך צפונה לעכו. שתהיה לכולנו שבת מקסימה
איריס

yosef 30

New member
שבת שלום אהובתי ../images/Emo24.gif

כמה טוב לשמוע ממך, באמת שהיית חסרה כאן. אני שמח שלמעו שאת מטיילת עם חברך ומראה לו את ארצנו הקטנטונת והמדהימה להפליא. תמשיכי בעבודת הציונות. את יורדת איתו לאילת שבוע הבא
אומנם קריר כאן, אך אחותי היקרה החליטה לחמם לכל בני המשפחה את השבת והיא כרגע בחדר הלידה איזהההההההההההההההההההההההההההה כיייייףףףףףףףףףףףףףףףףףף לי אחיינית מספר 16 |למסה| עומדת להגיע אל העולם
אז נראה לי ש... אני אהיה בסדר. כל המשפחה בטלפונים ושמחה אחת גדולה עומדת להיות. לצערנו לא נותנים לנו להיכנס לבית חולים זה כבר מאוחר אך מחר כבר כולם ייכבשו את הבית החולים
. אז אני מחכה לעוד חדשות - מבטיח לעדכן בהמשך. איזה כייף
. שבת שלום יוסף.

../images/Emo99.gifיוספיייייייייייי

מקווה שלאחותך תהיה לידה קלה ומהירה. שיהיה במזל טוב. אחיינית זה באמת כיף גדול, כמו שאתה כבר יודע
מי שעדיין אין לה ניסיון זאת האחיינית שעומדת להיוולד שעוד לא יודעת באיזה דוד מקסים היא זכתה
לא יוספי אני לא יורדת איתו לאילת, הוא נוסע לבד. אחרי הכל אני רוצה שיהנה
, מגיע לו
אתה צריך טרמפ במקרה?

בופיק

New member
ואוו... איזה יופי../images/Emo70.gif

אני מאחלת לאחותך לידה קלה.... והמון בריאות!!! איזה כיף זה ילד חדש בבית!!! תענוג!!! גם אני ראיתי את המטוסים, מסוקים וכל ההפנינג הזה שהיה, אומנם ראיתי בטלוויזיה, אבל גם אני התלהבתי נורא! בכלל אני מתלהבת מדברים צבאיים... זה מרגש אותי נורא! הצבא עושה לי את זה לגמריי
אני סוג של אדם שהשתחרר מהצבא, אבל עדיין חיי אותו במובן מסויים
אני מסכימה איתך שיש לנו את אחת הטכנולוגית הכי מתוחכמות ומשוכלולת שיש, אבל דווקא במלחמה האחרונה זה לא כל כך עזר לנו... היה ציוד כל כך משוכלל, אבל הדברים הקטנים היו חסרים, והחיילים הרגליים נתקעו ללא ציוד.. שזה נורא עצוב...אבל זה לדיון אחר... ביום העצמאות הלכתי לבקר מישהו שהיה חייל שלי לפני 5 שנים בראשון לציון, הוא עוד חודש נוסע ללוס אנג'לס להיות נציג ישראל בקונסוליה הישראלית
כבוד
משם המשכתי עם הבת זוג שלי לחברים שלה שגם גרים בראשון ועשינו על האש
היה מאוד מאוד כיף
ומחר אני וכל המשפחה שלי עושים לסבא שלי ארוחה ענקית לכבוד יום הולדתו ה- 80
ועוד משהו קטן שאומנ קרה שבוע שעבר ואני עדיין בשוק שההורים שוב הסכימו אחרי הרבה זמן ... שבוע שעבר קיבלנו כלבה שננטשה לפני 3 חודשים. היא מעורבת עם אמסטף( אני יודעת שזה נשמע רצחני, אבל היא לא
) היא בצבע שחור עם מכחול לבן בזנב, גרביים לבנות וצוורון לבן
כלבה מדהימה
מזכירה מאוד את הכלב שהיה לנו לפני. סופש נפלא לכולם בופיק

האמת שהשנה העצמאות לא היתה משו...

בערב החג הלכתי עם אשתי (החבר הכי טוב שלי) למסיבה בתאטרון, היתה אחלה מוזיקה והיה לנו כיף אבל..משהו באוכלוסיה שמורכבת בעיקר מילדים נוגעת לי בדיוק בכל אותן נקודות של החוסר ביטחון..לא יודע איך להסביר רק יודע שיצאתי משם עם תחושת מועקה קלה שהתיישבה לי בדיוק באמצע החזה. בשביל להוסיף קצת שמן למנגל למחרת הוזמנתי לזוג חברים מקסימים לעשות על האש, דפקנו איחור אופנתי (סתם..הלכנו לאיבוד בדרך..) בשביל לגלות ש: א. היה שם בחור שלבש בדיוק את אותה חולצה כמו שלי, ב. שני אקסים ישנים ישבו להם בנחת כאחד העם. טוב זה לא עשה לי. אבל שישי בערב, היתה לי חברה נעימה לישון איתה אז החיוך חזר.

צ פ ע

New member
60 זה רק 6 בשנים של מדינות ../images/Emo165.gif

יום עצמאות 60 מסתמן כאחד מימי העצמאות הטובים עד כה.
רביעי בערב התחיל בארוחת ערב טובה ואיכותית עם החברים הכי טובים, כשברקע היו זיקוקים וחגיגות. אחר כך המשכתי לדייט כושל ביותר אך מצחיק עוד יותר. למחרת בחמישי אכלתי בשר בלי הפסקה במשך 6 שעות עם כל המשפחה, ובערב יצאנו לערב אירווזיון מ-ע-ו-ל-ה ומלא שירים בעברית בפאם פטאל. ביום שישי בישלתי למשפחתי ארוחת ערב מעולה מעולה, ובערב יצאתי למסיבת יום הולדת של ידידה טובה. המסיבה עצמה לא הייתה משהו, אבל אח"כ
אח"כ היה מעולה

xanadu

New member
היה מהטובים השנה

באיזשהו פרץ של ציונות, הלכנו לראות את המופע האורקולי בכיכר. האמת, בעיקר הלכנו לחפש דברים מהבהבים של יומעצמאות ומצאנו. הלכנו למסיבה בברזילי. אמנם היו שם שישים חוגגים למטר רבוע של מועדון, אבל היה כיף לא מבוטל. יום חמישי עבר בעיקר בהתאוששות מליל אמש, למעט גיחה הביתה לעל-ה-אש. ואתמול? מרתון של תשע שעות ניפ / טאק. איכות.

למעלה