איזה תמונה יצאתם ממש חמודים..... מה את מצלמת מנגל? חיפשתי לראות אותכם.... באדי
ב באדי תות New member 13/5/05 #21 איזה תמונה יצאתם ממש חמודים..... מה את מצלמת מנגל? חיפשתי לראות אותכם.... באדי
S ShirShir New member 13/5/05 #23 הגברברים על האש ../images/Emo6.gif הגברבר שלי בחולצה צהובה, אחי בצד... [באדי, אני סידרתי ת'שולחן ומאותו רגע הסתובבתי עם המצלמה, אז אין תמונות שלי מהיום ]
הגברברים על האש ../images/Emo6.gif הגברבר שלי בחולצה צהובה, אחי בצד... [באדי, אני סידרתי ת'שולחן ומאותו רגע הסתובבתי עם המצלמה, אז אין תמונות שלי מהיום ]
G g u r a New member 13/5/05 #27 ../images/Emo41.gifנראה לי שאני עומדת לקבל עוד כוכבית מחמיצר.... המפגש הבא יערך אצלך??????????
L lili81 New member 13/5/05 #25 כן עוד מעט חוזרים למציאות שה שה שה שקט בקשה יש רק את שבועות וניגמרו החופשים נו שיהיה... אנחנו רק עכשיו חזרנו מהמנגל היינו אצל חברים .. אוי כמה שאני שתיתי היה מלא צחוקים ועכשיו אני אחרי מיקלחת ועוד מעט לישון
כן עוד מעט חוזרים למציאות שה שה שה שקט בקשה יש רק את שבועות וניגמרו החופשים נו שיהיה... אנחנו רק עכשיו חזרנו מהמנגל היינו אצל חברים .. אוי כמה שאני שתיתי היה מלא צחוקים ועכשיו אני אחרי מיקלחת ועוד מעט לישון