ערב טוב

g u r a

New member
../images/Emo165.gif ערב טוב

יאללה נגמר עוד חג:- סוף שבוע מתחיל..כאילו לא היה מספיק חופש השבוע.

g u r a

New member
../images/Emo51.gifהכל רגוע

בבוקר האיש והילדים נסעו לאיזו גינה עם זוג חברים, ואני בבית עם הגורון ( אבל לא היתה כאן אף אחת..
ולא היה לי עם מי לדבר..) כשחזרו הלכנו אליהם למנגל,לא רציני שיפוד וסטיק.. ב-7 כבר היינו בבית..וכן הם ישנים כבר .איך לא?

g u r a

New member
תודה ענתי..ורק נגיד

שאני מסכימה לאמירה... מה שאני עברתי אתמול העלה בי הרבה מאוד מחשבות.(לגביו, ולגבי העתיד..) דרך אגב- את המלצת על המפגן בת"א?..אז זהו שאין יותר מפגנים! וחבל.

ענתי 10

New member
לא. לא שהמלצתי. אמרתי שלפני שנתיים

נתקענו 3 שעות בפקק ומאז אנחנו לא יוצאים ביום העצמאות
וזה היה בתל-נוף, לא בת"א. בסוף בכל זאת היה די שווה.

g u r a

New member
../images/Emo24.gifלא באתי בטענות חלילה

נכנסתי אתמול לאתר של חיל האויר וראיתי בדיוק איפה יש..לא נסענו והתאכזבנו! וכתבתי שאין- רק לשם המידע.

g u r a

New member
ערב הוא ערב../images/Emo13.gif

והלילה הוא ל
.... אם השרשור יהיה בערב? עם מי אדבר בלילה?

לי לא היה מספיק ../images/Emo3.gif

אני כל כך נהנית למחשבה של עוד יומיים לא בעבודה. ויעל, איך העניינים בחזית?

ערב טוב לכולם ../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

כן החג נגמר אבל סוף השבוע לא לשמחתי אוי כמה שאני אוהבת את סופי השבוע להיות עם החצי השני שלי הוא כל כך מקסים היום התעוררנו מוקדם ארגנו על האש סמוך לחוף הים של ת"א אוי היה משגע הגיעו חברים שלו שאני לא כל כך הכרתי והיום התרשמתי לחיוב. המשפחה שלו בהרכב מלא המון בשר מכל הסוגים עד שעה 18:00 אחר כך בדרך הביתה זוג חברים התקשרו שהם מצאו מקום מדהים בגבעתיים לעל האש אז גם לשם הלכנו ושתינו אלכוהול עד שבדרך קנינו מגש פיצה ופירקנו בדרך. זהו אני אחרי מקלחת מחר יום חדש. ביי ביי אוהבת את כולם.

ShirShir

New member
ערב טוב../images/Emo70.gif היה נפלא../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

ישנו טוב אחרי אתמול, קמנו לקראת צהריים, ארגנו "על האש" בגינה בבית - אני, זוגי, אחי וזוגתו. והיה טעייייייים
אח"כ עשינו שנ"צ מדהים מאין כמוהו!! [שנ"צ = שנת צהריים
] ועכשיו רק הקפה
והעוגה <אחרי שנחנו וירד האוכל.....
> עוד מעט אצרף תמונות מה"על האש"
איך היה אצלכם

ענתי 10

New member
יום של הרבה מנוחה ומעט אוכל

(בכל זאת מנסה להכנס לפרופורציות) עכשיו כבר שעה אני אומרת לעצמי - הנה עכשיו אני קמה והולכת לקלח את הילדים... ואני עדיין כאן. לא בא לי לעשות כלום. בנוסף, היום גיליתי שיש לי חור בהשכלה - לא ראיתי את "שרק". אז אחרי שהילדים ילכו לישון נעשה פופקורן ונראה את הסרט

g u r a

New member
ומתי הילדים יראו?../images/Emo13.gif

איך את עומדת בשעות הערנות האלו? טוסי לקלח אותם, ותחזרי אלינו...
הגורון שלי קם בשבע וחצי..שכב לישון ב11 בבוקר,,וקרע את הסדינים עד שלוש וחצי בצהריים. ובשבע וחצי כבר שכב לישון עייף!

ענתי 10

New member
איך איך תמיד אצל השכנים הילדים

ישנים טוב?
(
על הגורון שלך) אצלי עידן קם היום ב-8 בערך (מאוחר!) בקושי נרדם צהריים מ- 2 עד 3:30 ועכשיו הוא עוד ערני לחלוטין

g u r a

New member
../images/Emo57.gifשיהיה בריא..

ובואי נודה לאלוהים שאלו ה"צרות" שלנו!!!
ונמשיך לחייך בכל בוקר כשהם מתעוררים!

ShirShir

New member
תהנו מהסרט../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

תראו שרק 1 או שרק 2
שניהם סרטים חמודים וטובים

למעלה