כמה עידכונים

../images/Emo110.gifנו????????

אז מה עם הכול תמנוניםםםםםםםם כמעטטטט הרובבב זה תגובות שהם בקשררר לשרשורר חוץ מכמההה שאמרתייי סליחה בטעות ונעבור שרשוררר דילב נופר????מה נהייהיהההההה איתכם????? מה עשיתייי לכם מה?????????????????? תפסיקווו כול היוםם לרדתתתת עלי ועל התמונים וכל זה יאלהה נמאססס אתם סתם מדברות שטויות יאלהההה שימווו לב רק אתם מעירות לי אוףףףףףףף אני צכההה לדבר איתכם דחוף!!!!!!!!!!!!!! =\=[

../images/Emo20.gifמה הקשר ?

אמרו פה , שיש הופעות ואמרו להצביע אז שתי תגוובות , ! גג , כמה תמנונים יש פה , אני אספור 24 !!!!!

../images/Emo15.gifחעחע כפרעלייך . ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אימא ? ,
אני אוהבת אותך יותר [ !!! ] חיימשלי את . 3>

../images/Emo20.gifהיא שירשרה עלי אז למי היא מדבר5ת ספיר?

אווי ניצמאס לי כבר ,! זה כבר לא כייף להכנס לפורום את עונה על כל השאלות שאל קשורות אליך , מתערבת בגל זה כבר נימאס ייאלךלה איןן לי כוח להכנס לפורום ! ביי

../images/Emo110.gifנופררררררררררררררררררר

תפסיקיי מה יש לך ממנייי יאא מה יש לך מהה???למהה את ככה עלי???=\\\ א.אף אחד לא מחזיק פה אף אחד! ב.אני רק שאלתיי מתרוצהההה שאלתי את מי את שואלת למה אני יתערבתי במשו אמרתי משוווווווו בקשר למה שהיא רוצה רק שאלתי את מי היא שאלהה לא ראיתיי למי היא שרשרהההההה תפסיקייי דייייייייייייייי וחוצמיזההההההההה אני יגיד וישאל ויגיב כמה שאני רוצה וכמההה שבאלייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!כי זה פורוום גם שלי! את זה לא אמרתיי אף פעםםםםםםם אבל עכשיו זה נמאס על כול תגובהה שניה שליי יש לכם פרצוץץ הערהה יאלהה נוווווו מההה אני מזה אבלל מזה לא רוצהה לריב במיוחד איתך ועם דילב! די נופרר בבקשההההה אתם סתם מדברותתת דיי בבקשה=\

למעלה