יום שלישי!

HeNoOsH

New member
לא יצאתי אתמול...נשארתי בבית =]

לא הרגשתי טוב אז העדפתי להישאר. היו אצלנו אייל גולן, רונה לי, ג'קו ומורן אהרוני =\ בלילה לא הצלחתי להרדם..היה חםםםם עם הבגדים הארוכים והשמיכות.. קמתי בבוקר, ישבתי עם הורים שלי וראיתי איתם כמה תוכניות..אבא עשה על האש והביא לפה ת'אוכל..חח טחנו מלא מלא..=] ידיד שלי מבריז לי...איףףף הוא מעצבן =\ "כן, כן אל תדאגי אני אבוא איתך.."..בלאט פעם הבאה אני לא הולכת איתו לשום מקום. קבענו שלשום שנלך שנינו לפארק הירקון היום ופתאום עכשיו הוא אומר לי "נראה.." אז הבנתי שהוא לא רוצה. אבללל קבעתי עם 2 חברות וידיד שלהן אז בסוף אני כן הולכת..בערך ב5 וחצי אני אגיע לשם ויהיה כיף :]] חפרתי. חג שמחחח =]

SheWillBeLoved

New member
היה ממש ממש כיף:)

היינו בים,אני וקרן,עם גליזה[חחחחחחחמודה!
]-היה ממש כיף
לצערנו האוטובוס בא מוקדם מהרגיל[בוש לך],אבל אבל היה שווה לגמרי.שיאללה! חחחח אממ ובערב יצאתי עם קרן לעיר,תקפה אותנו מן עייפות שכזאת,צפינו בזיקוקים,ובשלב מסויים חטפו לי את הספריי,הידד[נו,לפחות היה מרוקן],הלכנו למקדונלדס לחפש קצת שלווה,לא מצאנו אותה, הלכנו הביתה, הלכו לנו הרגליים, ואממ אממ ישנתי ממש ממש ממש טוב
! ועכשיו אני פה, מלאה כמו לא-יודעת-מה
. עצמאות שמח אנשים!

Simply Blonde

New member
רוק"צ

היה בן זונה! ראיתי את שירוש המ פעמיים אה כן גם את אור ואלחי אבל ברעננה חח איזה פאגיסטים הלכתם בכיוון ההפוך לחפש אוטובוס בכל פינה יש
הממממממממממממממ באנו באמצע ברי סחרוף היה פשוט מטורף נכנסתי לכל העניין רק בהופעה של אביב הוא מלך!. ואיזה זונות השוטרים כ-ו-ל-ם חיכו לעברי ובסוף נתנו לו רק 3 שירים כי הוא היה אחרון באיזה 6 וחצי בבוקר אם אני לא טועה בקיצור היה כ-י-ף

Wild Eye Joker

New member
היה בנזונה ברוק"צ

חזרתי ב10 ומשו [בבוקר אפקורס] הביתה
אני עייפה כ"כ
אניווי היה בנזונה, חח ליאורי גם אני ממש חיכיתי לאל תדאג והייתי בטוחה שהוא ישיר את זה. אביב גפן דפק את ה-הופעה
הכי ארוכה בכל רוקצ..חבל שהוא דוחף פוליטיקה לכל חור
עברי אכזב כי אמרו לו לסיים כבר..הוא היה אחרון.. מוניקה היו מעולים
ושייגעצ
ג'יזס!!!!! "אני רוצה לשים אתכם בסיר ולעשות ממכם פסטה" " להראות לכם את הביצים? לא עזבו אני לא אראה"
משינה היו טובים גם!! ואני לא כ"כ אוהבת אותם דווקא וראיתי את ליאורי פעמיים לכמה דק' בלבד
לפחות משו קראפ השעתיים נסיעה האלה..גרר ב10 ומשו הגעתי הביתה, התקלחתי והלכתי לישון..אפילו ריחמו עליי ולא העירו אותי לאוכל.. קיצר היה בנזונה של יומ"צ!!!

bAruLi

New member
הייתי ברוק"צ ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

היה הכי טוב בערך

רייל

New member
היה הכי נהדר בעולם.

הייתי בהופעה של הבילויים בלבונטין 7. בקהל רקדו במעגלים הורה, על הבמה היה מושלם הכל היה מושלם, ההופעה הכי טובה שאי פעם הייתי בה ואחלה דרך לחגוג את יום העצמאות. שירבו ימי עצמאות שכאלה.

למעלה