יום שלישי!

../images/Emo165.gifיום שלישי!

אז,איך היה עצמאות? מי הופיע אצלכם??? [אני כרגע חזרתי מבילוי מסעיר בעיר הכה משעממת שלי. היה משעשע.]

m i c k e y 15

New member
../images/Emo99.gifהיה..הראל סקעת../images/Emo99.gif ועברי../images/Emo99.gif

ומשינההההההה והיה כל כך טובבבב חח אהבתייי לגמריי.. אני הייתי בכלל בקרית אתא כי בביאליק לא היה כלום..כמו כל שנה כמעט.. ואממ ידידים שלי הבריזו לי ולחברות שלי..אז סתם הסתובבנו ואכלנו..ולפני 20 דקות הגעתי הביתה

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif הייתי בהופעה של שחר חסון ../images/Emo9.gif

היה מצחיק
קצת הרבה ערסים כאלה
אבל מצחיק לאללה. אח"כ הסתובבתי עם החברה הכי טובה שלי, העדפנו את זה על מסיבה. עכשיו אני בבית, תכף עפה לישון :)
מחר אני לא אעשה כלום בטח, בטח אשן עד ממש מאוחר.. שומדבר מיוחד
זהו.

Keren I6

New member
הוא קרוע!../images/Emo6.gif

גם רוב הבדיחות שלו גסות, ולא ממש מפריע לו להגיד אותן למרות שחצי קהל שם זה ילדים!

HeNoOsH

New member
חחח אני אוהבת אותוו...הוא ענקקק

מתה ללכת לעוד הופעה שלו..

גליזה

New member
נראה לי שהראל מויאל הופיע ביבנה../images/Emo122.gif

כי שמעתי אותו שר, אז בטח לא הזיתי!
ממ, נשארתי בבית ואני שמחה שכך כי צברתי כוחות לקראת הבקשה של אמא על הבוקר לשטוף את המטבח
בכל אופן, הגברת מדברת איתי על ירידה מהארץ כאילו זה עניין של מה בכך. אני לא רוצה לרדת מהארץ, מה לא מובן?
נאמ. לפני חמש שנים כשהיא הציעה ירידה לאוסטרליה קפצנו והתלהבנו והסכמנו וזה, והיא לא עשתה כלום
אז מה היא מתלוננת? >< טוב לי כאן. לא עוזבת

D a N i T a

New member
היה פה בועז שרעבי ../images/Emo122.gif

היה גם הקרקס הסיני שהיה הזוי לחלוטיןןן ואפילו עומרי רוטברד.... אבל היה ממש כיף ומצחיק..... בועז שרעבי ממש חש והוא לא רצה ללכת והוא שר עד שנגמרו לו השירים ובסוף הוא היה צריך ללכת
ובקרקס הסיני הם התחילו לשים כדים ענקיים על הראש וזה היה מטורףףף!

bAruLi

New member
וואלה?! מעולה!! ../images/Emo9.gif

חחחחחחח הצחיק אותי שבועז שרעבי התחיל עם אמא שלי :X פיכסע.

D a N i T a

New member
חחחחחחח

אנחנו ריססנו את עומרי במלא קצףף והוא היה כזה מסכן אח"כ.... חחחחח כולם צחקו עליו....

bAruLi

New member
חחחחחחחחחח מסכן ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל למה?
הוא כזה בן אדם חמוד :) [עדיין לא מאמינה שהוא הפך לסוג של סלבריטי]

Keren I6

New member
אני הלכתי../images/Emo178.gif../images/Emo117.gif

כמה אנשים,ואיזה חום. הפכתי לעגבניה שאמא שלי שמה על המנגל! לא היה מקום אחד ריק בלי אנשים,הכל היה מפוצץ באנשים כמו נמלים. חצי עיר הייתה בחוץ, והחצי השני היה בדרך לשם
התעייפתי,הזעתי,אכלתי ובלעתי,ועכשיו כשאני בבית- נרגעתי

Grey Faerie

New member
רוק עצמאות:)

היה מפוצץ, לא היה מקום לזוז בכלל. בהשוואה לשנים קודמות זה היה כ"כ נוראי... חמי רודנר היה מעולההה, ההופעה הכי טובה לדעתי, אריק ברמן היה משעשע, מוניקה היו טובים כרגיל (איש קש:)), אביב לא עשה את אל תדאג ואני לא מדברת איתו יותר:(, במשינה כבר לא היה לי כוח, את סינרגיה אני לא סובלת, ולא נשארתי לעברי כי ראיתי כבר מספיק הופעות שלו ותקעו אותו אחרון. את ביט 69 פיספסתי (למזלי) אבל גם את ברי. >: היה ממש טוב, נהניתי, עישנתי את החיים שלי, וקמתי היום יותר מידי מוקדם. יום עצמאות שמח!

Simply Blonde

New member
עוד שניה בכיתי

מזה הופעה של אביב בלי אל תדאג? והיינוח בטוחים שהוא ישיר את זה כיה וא סיפר על החברה הבת זונה שלו כמו כל פעם
ואז כשהוא התחיל לשיר את שכחתי אךי קוראים לשיר אז כולם מה לא פאק רוצים את אל תדאג

Grey Faerie

New member
תאכלס!

אתה לא יכול להתחיל לספר לנו עליה ואז לא לעשות את אל תדאג:( הוא עשה את תני לו ללכת אם אני לא טועה. בלע.

למעלה