התפקדות חודשית.

../images/Emo165.gifהתפקדות חודשית.

שם: גיל: שיר שהכי מרגש אתכם: איך היה טקס יום הזיכרון אצלכם? הופעתם? מה עושים בערב יום העצמאות? מי מופיע אצלכם בעיר? עושים על האש ביום העצמאות עצמו? אם כן- עם מי? תכנונים חשובים לחודש מאי?
חודש קריר לכולם.

dsol

New member
../images/Emo140.gif_../images/Emo189.gif

שם: גיל: שיר שהכי מרגש אתכם: איך היה טקס יום הזיכרון אצלכם? הופעתם? מה עושים בערב יום העצמאות? "סופי" של גלעד שגב מי מופיע אצלכם בעיר? אף אחד... אשדוד עיר עלובה בעצמאות עושים על האש ביום העצמאות עצמו? לא נראה לי... הוא מיועד לשינה בעיקר אם כן- עם מי? - תכנונים חשובים לחודש מאי? בגרויות והרבה ! חודש קריר לכולם.

../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 14 שיר שהכי מרגש אתכם: all aound me-flyleaf איך היה טקס יום הזיכרון אצלכם? פסדר.. הרבה פאשלות חיחי הופעתם? נואופ מה עושים בערב יום העצמאות? יוצאת עם חברות או משו.. מי מופיע אצלכם בעיר? אנשים מעאפנים שאני לא אוהבת/אנשים לא מוכרים עושים על האש ביום העצמאות עצמו? כן אם כן- עם מי? המשפוחה תכנונים חשובים לחודש מאי? אממ... לא עולה לי משהו כרגע

hadarisan

New member
כן המפקדת |מצדיעה|

שם: הדרי גיל: 18 שיר שהכי מרגש אתכם: in loving memory איך היה טקס יום הזיכרון אצלכם? פשוט מרגש הופעתם? כן קריינות....הטקס האחרון שלי בבית צ'פר כמה עצוב מה עושים בערב יום העצמאות? תאמת עוד לא החלטנו מה שבטוח יהיו מעורבים בזה פיצה ויין מי מופיע אצלכם בעיר? קבלו את התותחים ביותר: מרגול, אסף אשתר ווודפנה דקלללל woooo עושים על האש ביום העצמאות עצמו? יאפ בארור! אם כן- עם מי? עם המשפחה נו זה מסורת כמובן תכנונים חשובים לחודש מאי? המממ מלא בגרויות, מסבית סיום יב' ו....נו נחכה ונראה חודש מקסים לכולם!

t a h a t

New member
:|

שם: שי בובה גיל: 17 שיר שהכי מרגש אתכם: נאמ :| לא רוצה איך היה טקס יום הזיכרון אצלכם? אין לי מושג כי לא הלכתי הופעתם? לא מה עושים בערב יום העצמאות? -מתבודדת- מי מופיע אצלכם בעיר? גרה במושב עושים על האש ביום העצמאות עצמו? אעעע!! צמחונית תכנונים חשובים לחודש מאי? לא :|

ady18

Well-known member
עונה

שם:יעל גיל:22 שיר שהכי מרגש אתכם:יש הרבה איך היה טקס יום הזיכרון אצלכם?מרגש הופעתם?לא מה עושים בערב יום העצמאות?בבית בטלוויזה שונאת מי מופיע אצלכם בעיר?אממ סתם אנשים ובתשלום יש אומנים טובים עושים על האש ביום העצמאות עצמו?כן אם כן- עם מי? משפחה תכנונים חשובים לחודש מאי?אילת

../images/Emo214.gifמתפקדת ../images/Emo13.gif

שם:הדרו'ש. גיל:16. שיר שהכי מרגש אתכם:יש כלכך הרבה. אני חושבת "לא בת 16", של ריטה
. איך היה טקס יום הזיכרון אצלכם?לא הייתי. הופעתם?לא. מה עושים בערב יום העצמאות?אני חייבת לפרט על הערב רק?
נפגשתי היום מהצהריים עם אחותי הגדולה והיינו כל היום ביחד והיה הכי מדהים שבעולם, כעת אחרי זה..אני מרגישה כאילו אני בחלום. היה מושלם ואני מבינה כמה שאני אוהבת את האחות שלי מיום ליום, יותר ויותר.
בערב, ליוויתי את אחותי הגדולה לת"מ ושם נפגשתי עם חברה מהכיתה, הלכנו ביחד למרכז של המסיבות של העיר שאני גרה בה, היה נחמד, שלושה בנים ניסו להתחיל איתי וזה היה כלכך הזוי, ראיתי ילדה מהכיתה שלי שיכורה וזה היה עוד יותר הזוי, הייתה הופעה של להקת "גאיה" והייתי בשורה הראשונה ואני צעקתי -המון- והתפרקתי המון ורקדתי המון וקפצתי המון, אני לא חושבת שעשיתי את זה כמעט שנה. יותר נכון, רק פעם אחת עשיתי את זה, בשנה שעברה. והיה כלכך טוב, ההתפרקות הזאת, הצעקות, השירים, הנשמה.. חברה שלי גילתה שאני מחורפנת ברמות, עד ש... אחרי שהשתוללתי כלכך הרבה התפוצצתי מכאבי בטן
אבל אז הלכנו לדבר קצת עם הסולן של הלהקה, אז קצת היה לי יותר טוב
, והיו המון מופעי זיקוקים והמון אנשים. וידיד שלי התקשר וחברה, לדעת מה אני עושה ואם הכל בסדר, הם דאגו לי
. וידיד אחר שלי התקשר מהופעה של שירי מימון והשמיע לי ת'הופעה
. ואח"כ אני וחברה שלי חזרנו לבית שלי ומהבית שלי היא לקחה מונית, ומחר היא הזמינה אותי להיות עם המשפחה שלה בפיקניק ולעשות "על האש".
מי מופיע אצלכם בעיר?המ, אני אנסה להזכר?... קובי מחט, הדס מורנו, בועז שרעבי, להקת גאיה.. ראסמי? בשנים הקודמות היו הרבה יותר להקות טובות וזמרים טובים.התאכזבתי. גם היו המון פאשלות בהגברה, הרמקולים התנתקו ב"אמצע שומקום" ודברים מבאסים, שלא הטרידו אותי המון, כי אני רק רציתי להתפרק ולשיר
. עושים על האש ביום העצמאות עצמו?כן, מחר צריך לקום בשמונה בבוקר [מה השעה?
] אם כן- עם מי?חברה שלי והמשפחה שלה
. תכנונים חשובים לחודש מאי?-הלוואי, הלוואי, הלוואי- שאפגש שוב עם אחותי הגדולה. מעבר לזה??.. פשוט להצליח במתכונת שיש לי ביום ראשון במתמטיקה, שבוע לאחר מכן במתכונת שיש לי בספרות, אח"כ במתקן בהסטוריה ובמתכונת בהסטוריה. ואז מתחילות הבגרויות. יהיה טוב.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo165.gif

שם: עדן גיל: 16 ו- 7 חודשים שיר שהכי מרגש אתכם: כנסיית השכל- דברים בלחש איך היה טקס יום הזיכרון אצלכם? לא רע. הופעתם? לא מה עושים בערב יום העצמאות? ישבתי בבית :\ מי מופיע אצלכם בעיר? אף אחד :( אשדוד מחורבן :( עושים על האש ביום העצמאות עצמו? כן :) אם כן- עם מי? עם המשפחה תכנונים חשובים לחודש מאי? לעבור את כל המבחנים בשלום :\ וללכת להופעה של אסף אמדורסקי ונעם רותם ב- 12 לחודש
!

../images/Emo214.gifלא הגזמתם עם הכינויים?../images/Emo9.gif

זה הולך ככה:
מתוקה
מותק
כפרע
נשמה
ואני בסך הכל רציתי שיקראו לי:"הדרוש"...

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| עיניים שלי ../images/Emo99.gif

לא סתם סתם חחחחחחחחחחחחחח P: אני אוהבת אותך ^^

mogami

New member
עונה.

שם: ליאור. גיל: 16 וחצי. שיר שהכי מרגש אתכם: איתי ובלעדי. איך היה טקס יום הזיכרון אצלכם? מרגש ומעציב. הופעתם? לא. מה עושים בערב יום העצמאות? יותר נכון, מה עשיתי- הייתי בפארק עם המשפחה. מי מופיע אצלכם בעיר? בועז שרעבי ולהקות מקומיות. עושים על האש ביום העצמאות עצמו? ברור. אם כן- עם מי? משפחה . תכנונים חשובים לחודש מאי? ללמוד.

למעלה