"הקורבן".

גליזה

New member
../images/Emo6.gifנראאאאאאאה לך?!?!!?

כבר הייתי אחרי העברת מטאטא במטבח, הורדת הזבל, סידור המטבח וכוננות לשטיפת ריצפה. כי ככה זה כשאת קמה מוקדם באופן טבעי. מישהו מרגיש צורך להעביד אותך <_<

SheWillBeLoved

New member
גלי!../images/Emo99.gif

מה נשמע יקירה? מזל טוב לרגל היותך בת 16 וחצי ויום! רק קפצתי לומר שהיה כיף בטרוף אתמול
אה,כן,ואיך לא,לחפור לך בשאלות,אממ,חופרניות?
אוקיי,אז- מה הצבע האהוב עלייך? איזה עיר את הכי אוהבת בארץ? ובעולם? איזה פרי את הכי אוהבת? ועל איזה הכי תוותרי? נכון שהפלאפל היה ממש טעים אתמול? למרות שלא היו מפיות? נכון שהאוטובוס הגיע מהר מידי? ונכון ש,נכון שנהנית? מה חלום הילדות שלך? התגשם או לא? מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? ולמה? את יודעת שכנראה יש מחר בי"ס?
איך המחשבה הנ"ל משפיעה עלייך? האמ האמ,אז מתי רואים אותך שוב?
איך היה הפרק אתמול? לא ראיתי. ^^'-עד כמה חינני הוא בשבילך? איזו עונה את הכי אוהבת? ואיזה חודש? ואיזה יום בשבוע? את מתרגשת מהעובדה שאוטוטו כולנו כאן שמיניסטים? ירוק או אדום? שחור או לבן? כחול או שחור? צהוב או כתום? אממ,בובי או בובו? מסטיק או סוכריה? למה את חמודה כ"כ? שלא נדבר על חיננית כ"כ? למה את אוהבת את הים כ"כ? למרות שהוא בוגדני כ"כ?
אממ אממ,מה בא לך לעשות ברגע זה ממש? לאיזו תקופה בחייך הכי היית רוצה לחזור או לאיזו תקופה הכי היית רוצה לעזור(ילדות,בגרות וכו')? באיזו כיתה הכי היית רוצה להיות?(חוץ מי"א) אמ אממ,על איזו בגרות הכי היית מוותרת? ועל איזו לא?(חוץ מלשון!) איך עבר עלייך היום? והחג? והשבוע? מ1 עד 10,עד כמה אני חופרת בשאלון הנ"ל?(אבל גלי,11 זה יותר מ10
) טוב,החפירה מסתיימת כאן ועכשיו!

גליזה

New member
רוו'ש../images/Emo99.gif

מה נשמע יקירה? נחמד, מה איתך?|מאהב| מזל טוב לרגל היותך בת 16 וחצי ויום! הו תודה לך יקירתי!
רק קפצתי לומר שהיה כיף בטרוף אתמול - קפצת? מה את קופצת?!!??!!?
(סתם לא
) אמ, נכון!!!
אה,כן,ואיך לא,לחפור לך בשאלות,אממ,חופרניות?
אולי חפרניות, וגם לגבי זה אני בספק אוקיי,אז- אני לא באה לפה הרבה!!
מה הצבע האהוב עלייך?
את עדיין לא יודעת?!?! כחולללללללללללללל
איזה עיר את הכי אוהבת בארץ? שאלה קשה. נערף. אולי אילת..אולי. גם לגבי זה אני בספק. ובעולם? לא יודעת, אמסטרדם שקסית אבל.. ממ, אולי..פריז? לא. עזבי. לא יודעת >< איזה פרי את הכי אוהבת? קשה לי להחליט ואני לא אפרט את שלל הלבטים שלי בעניין, לטובתך
ועל איזה הכי תוותרי? אני באמת לא יודעת, יקירה. אולי אפרשזיף, אפרסק, שזיף משהו כזה
נכון שהפלאפל היה ממש טעים אתמול?
נכון. ואת אפילו לא רצית שאני אקנה לך אותו
למרות שלא היו מפיות?
למרות שלא היו מפיות (לפחות תקרית הגלידה לא עשתה קאמבק
) נכון שהאוטובוס הגיע מהר מידי?
כן. וכאילו, למה?!?!?!?!
ונכון ש,נכון שנהנית? דהההההההההההההה!
מה חלום הילדות שלך? להיות שחקנית התגשם או לא? לא, כי נראה לי שהוא השתנה במקצת. את לא חושבת?
מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? פסיכולוגית, אם לא יבוא חסד עימי ואהיה רקדנית או משהו אחר ולמה? כי פסיכולוגיה זה שולט!
את יודעת שכנראה יש מחר בי"ס? :/ את רוצה מכות עכשיו או אח"כ? איך המחשבה הנ"ל משפיעה עלייך? אני לא חושבת על זה להלהלהלה! <_< האמ האמ,אז מתי רואים אותך שוב?
אולי שבוע הבא, אקפוץ לביקור. איך היה הפרק אתמול? לא ראיתי. היה פרק.. מפתיע מעט ומעט לא, וגם..אני ארביץ לאורי גרוס! ^^'-עד כמה חינני הוא בשבילך? מאוד חינני!!
^^' איזו עונה את הכי אוהבת? חורף. אבל חורף אמיתי. כשאת מכוסה במעיל שמנמן ומחמם! ואיזה חודש? אוקטובר *מעניין למה* ואיזה יום בשבוע? ראשון, לא יודעת למה.. התחלתי לאהוב גם את שלישי
את מתרגשת מהעובדה שאוטוטו כולנו כאן שמיניסטים? יותר מבוהלת מלגלות את זה ירוק או אדום? קשה לי להחליט, אולי אדום. או ירוק. אדום? ממ, לא שלמה עם זה שחור או לבן? גם כן
אבל נראה לי ששחור דווקא כחול או שחור? כחול!!
צהוב או כתום? פעם שנאתי כתום, אבל זה לא שצהוב שולט אממ,בובי או בובו? בובו! אבל רק כשזה נוגע אלייך! מסטיק או סוכריה? סוכריה! למה את חמודה כ"כ? אני לא כ"כ חמודה, את פשוט חמודה מידי אז את חושבת שכולם כמוך
שלא נדבר על חיננית כ"כ?
מי שמדברת למה את אוהבת את הים כ"כ? לא יודעת. שנה שעברה הייתה לי תקופה לא משהו והתחלתי לכתוב הרבה כהרגלי. הים תפס מקום מרכזי (והמים בכלל) בהרבה קטעים ושירים שלי, אז הדימיון נתן לי להתאהב בו
למרות שהוא בוגדני כ"כ? הוא לא!! אפילו את התאהבת בו! אממ אממ,מה בא לך לעשות ברגע זה ממש? לסוע שוב לאשדוד? וגם וגם..לטבוע במוזיקה. ולא לעשות את הפרויקט באנגלית :/ (הוא כ"כ מזורגג. יבורך היום שבו אפסיק להיות טרודה ממנו) לאיזו תקופה בחייך הכי היית רוצה לחזור או לאיזו תקופה הכי היית רוצה לעזור(ילדות,בגרות וכו')? לא הייתי משנה כלום כי הכל הביא אותי לרגע הנוכחי. אבל אבל, אמ. זהו. יש רגעים שתמיד הייתי שמחה לחוות שוב :] באיזו כיתה הכי היית רוצה להיות?(חוץ מי"א) למה נראה לך שמלכתחילה הייתי עונה י"א?
אני יודעת? לא הייתי רוצה להיות בכיתה. עזבו אותי, הלימודים יצאו לי מכל החורים. אמ אממ,על איזו בגרות הכי היית מוותרת? במתמטיקה ואנגלית. עם השאר הייתי חיה. איכשהו. נראה לי. ועל איזו לא?(חוץ מלשון!)
אבל לשון!!! טוב נו, אז פסיכולוגיה
איך עבר עלייך היום? מבוזבז?:/ והחג? גם? והשבוע? אה, פסדר
מה אצלך? מ1 עד 10,עד כמה אני חופרת בשאלון הנ"ל?(אבל גלי,11 זה יותר מ10) רק על הסוגריים הייתי מכניסה בך כפכף. או קונה לך פלאפל בכוח. בלי לשאול אותך. טוב,החפירה מסתיימת כאן ועכשיו!

SheWillBeLoved

New member
אוקיי,הערות וכאלה.

אורי גרוס כבר לא מפיק אצלם,או משהו כזה. הוא יצא באמצע אם זכרוני אינו מטעני.בכל אופן,את הפרקים האחרים הפיק אדם אחר; פרויקט באנגלית זה מדכא.וקשה.וארוך.ומתיש.אבל היי,אמרתי לך שאני אעזור לך ואת?!? בשלך
. אמ אממ וזהו

גליזה

New member
כבר לא תסריטאי* ידעתי כבר מזמן, אבל נראה לי

שהוא עוד בצוות..לא? מי שזה לא יהיה, יחטוף מכות. די, לא רוצה לדבר על זה..
ואת חמודה

Black Balloon

New member
גלגליז!../images/Emo9.gif [אני יכולה לקרוא לך ככה, נכון?../images/Emo3.gif]

אם לא, לא נורא P: אז... הייייייי ~~ מה קורה?
איך היה יום העצמאות? מה עשית? מה דעתך על מצב ה*תכניסי לכאן נושא לא קשור לכלום* ב*ולכאן מדינה נידחת*? D: לא משנה
אממממ מה השאלה שאת הכי רוצה שישאלו אותך? איזו מדינה את הכי אוהבת בעולם? באילו מקומות היית בעולם? מה התכנית/סדרה שהכי מצחיקה אותך? מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? יש משהו אחד שאני לא מבינה אצלך, והוא איך לעזאזל את אוהבת לשון!? זה המקצוע הכי נתעב [או השני הכי נתעב אחרי מת'
] שיש! איך אפשר לאהוב אותו?
ואם כבר לשון, כמה קיבלת בבגרות? מה ציון הבגרות הכי גבוה שלך ובאיזה מקצוע הוא? ומה הכי נמוך? במה? זמר מועדף? זמרת? להקה? שחקן? שחקנית? איזה פלאפון יש לך? טוב זהו :X אה ובקשה אחרונה- תעשי לי גלידת פצפוצים
! תודה

גליזה

New member
../images/Emo2.gifאפשרי בהחלט

אז... הייייייי ~~ הי! ~~ מה קורה? הכל נחמד, מה איתך?
איך היה יום העצמאות? ממ, מבוזבז מה עשית? היום? כלום. אתמול פגשתי בחוף אשדוד את רויטל וקרן מהפורום, היה נהדר. בערב לא עשיתי שום דבר חוץ מלראות מעט מאוד זיקוקים מהבית... מה דעתך על מצב ה*תכניסי לכאן נושא לא קשור לכלום* ב*ולכאן מדינה נידחת*? D: אה, וואי! מצב המנגואים בהונולולו ממש אחלה לדעתי! לא משנה - מה לא משנה??
תראי איזה מנגואים!!! אממממ - אמ.
מה השאלה שאת הכי רוצה שישאלו אותך? חחחחחח, יש הרבה כאלה, אבל אני לא זוכרת כרגע
מרפי, רבותיי. מרפי. איזו מדינה את הכי אוהבת בעולם? ישראל? נערף באילו מקומות היית בעולם? רודוס (יוון), צרפת, הולנד וגרמניה מה התכנית/סדרה שהכי מצחיקה אותך? הכי מצחיקה אותי? ממ, מועדון לילה?
נערף מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? הכי מצחיק שקרה לי? ממממממממממממממ לא יודעת
יש משהו אחד שאני לא מבינה אצלך, והוא איך לעזאזל את אוהבת לשון!? זה המקצוע הכי נתעב [או השני הכי נתעב אחרי מת' ] שיש! איך אפשר לאהוב אותו?
ככה?!?!?!! תבדקי מחר בבוקר אם את יכולה לכתוב בפורום!
סתם לא
ממ..לא יודעת. זה תמיד היה מקצוע שבא לי בקלות, ותמיד אהבתי אותו נורא. זה בטח הגיע מאבא שלי, שהוא בן אדם נורא רשמי והכל, בעיקר בשפת הדיבור שלו. אז מילדות אני כבר בקטע
ואם כבר לשון, כמה קיבלת בבגרות? בבגרות עצמה 93. המגן היה 98 ולכן הסופי היה 96 ^^' מה ציון הבגרות הכי גבוה שלך ובאיזה מקצוע הוא? 96 סופי בלשון. לא כ"כ קשה כשעשיתי בנתיים רק 3 בגרויות ומה הכי נמוך? במה? 46 סופי, שאלון 005. (אללה מועד ב'
) זמר מועדף? רובי וויליאמס? אריק ברמן? עברי לידר? ממ, יש הרבה, אני מניחה. זמרת? זמרת ששרה לבד כזה?
בלי להקה בלי כלום?
אמ, אפרת גוש..קרן פלס פחות, אבל גם..איה כורם..
להקה? פייייי יה. כאן יש רשימה מכובדת. סינרגיה, מארון 5, ממ...אינקובוס, הובאסטנק, זירו 7 (הרכב, אבל שיהיה), מטרופולין...(גם..
) ועוד מגוון גדול ביותר של להקות. גם הביטלס
שחקן? אמ, ג'ים קארי נחמד..ג'וני דפ.. נאמ, לא חזק בקטע של להתלהב משחקנים שחקנית? קיירה נייטלי?
אליזבת הארלי, שיהיה
איזה פלאפון יש לך? sony ericsson k610i של סלקום טוב זהו :X - מה, זהו?
טוב נו
אה ובקשה אחרונה- תעשי לי גלידת פצפוצים ! תודה (אני לא עד כדי מוכשרת בענייני אוכל
ואני גם ככה אהיה עסוקה בלטעום אותה בלי סוף בשבילך
עד שתיגמר
ואח"כ תכאב לי הבטן כ"כ
לא חבל??)

RayoDeLuz

New member
ממ..

באלך אי פעם לפגוש אותי...?
ו.. מממ... באלך לבוא אי פעם לקנדה?

dark dumb

New member
מי יהיה האדום הבא?? חחח ../images/Emo85.gif

אין לי שאלות.. מה אני יעשה... חחח

Keren I6

New member
ועכשיו תורי../images/Emo88.gif../images/Emo99.gif

אמנם קצת באיחור.אבל תסלחי לי,נכון?
טוב,אז קודם כל,רציתי להגיד לך ששמחתי להכיר ילדה כמוך
עבר הרבה מאוד זמן מאז שבפעם הראשונה נכנסה ביני ובין רויטל ילדה חמודה כמוך
אנחנו אוהבות אותך!
[גל- טבעי שלא תשלוט בעצמך!
]
עכשיו לתחקיר הבטחוני שלי- איך תקראי לילדה שלך? ולילד שלך? ילד,ילדה או תאומים?[או שלישייה..] מה הצבע שאת הכי אוהבת? מה את הכי אוהבת לעשות? מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? מה החלום שלך? מה בחיים לא תעשי? מה תיקחי איתך לאי בודד? מה הדסקטופ שלך? מ-1 עד 10,עד כמה את מכורה למחשבים? איזה שיר את שומעת עכשיו? איזה זמר/זמרת את הכי אוהבת? את מי היית רוצה לפגוש? את מי את מעריצה? מה התכונה שלעולם לא תרצי שתהיה לך? מה התכונה הבלתי נסבלת ביותר בעינייך? אם היית יכולה להתחלף עם אדם מסויים לכמה ימים,עם מי היית מתחלפת? עם מי היית יוצאת לדייט? את מאמינה באלוהים? את שומרת כשרות? שומרת שבת? איזה אייקון את הכי אוהבת מהאייקונים של תפוז? איזה אייקון היית מציעה להם להמציא? אם היית יכולה לנהל את תפוז,כל כולו. היית קופצת על ההצעה?|שאלה רטורית!| מממממממ,את יודעת שאת חמודה?
את יודעת שאני תמיד לצידך אם תצטרכי אותי? את יודעת שאת תמיד מוזמנת לאשדוד? את יודעת שאנחנו גם נקפוץ לביקור ביבנה הקטנה מתישהוא?
את יודעת שאני מתה עלייך?
את יודעת שאני בדיוק אוכלת גלידה וניל שוקולד ואגוזים? וזה מזכיר לי אותך
היי,אני רואה את החיוך שלך עד לכאן!
אוהבת אותך

גליזה

New member
אמרתי "נענה בע"פ ונעוף" ולא יכולתי להתאפק../images/Emo3.gif

אמנם קצת באיחור.אבל תסלחי לי,נכון? טחחחחחחחחחחח לא
טוב,אז קודם כל,רציתי להגיד לך ששמחתי להכיר ילדה כמוך (כנ"ל
) עבר הרבה מאוד זמן מאז שבפעם הראשונה נכנסה ביני ובין רויטל ילדה חמודה כמוך -
נכנסתי בינכן? אנחנו אוהבות אותך! (אני יותר
) [גל- טבעי שלא תשלוט בעצמך!] (
בואי לא נגזים?
) עכשיו לתחקיר הבטחוני שלי- ביטחוני? לי עושים תחקיר ביטחוני?? יאללה, עזבי שטויות. אני אשים כיפה ונסגור עניין
איך תקראי לילדה שלך? נגה, תמר, אדווה ולילד שלך? אני לא יודעת
צריך לחשוב על העניין לעומק. אולי עופר, או משהו כזה... ילד,ילדה או תאומים?[או שלישייה..] כמה שתעשי לי
מה הצבע שאת הכי אוהבת? כחוללללל
מה את הכי אוהבת לעשות? לרקוד
מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? פסיכולוגית. אני חושבת שאני צריכה לחפש משהו שישאיר קצת יותר כיף בחיים שלי
מה החלום שלך? להצליח בחיים. מכל הבחינות.. מה בחיים לא תעשי? דברים שמנוגדים לעקרונות שלי. שבעיקרון, אלו הרבה דברים. מה תיקחי איתך לאי בודד? אנשים! כדי שהאי לא יהיה בודד
מה הדסקטופ שלך? בניינים כאלה וגלגל ענק, ליד אגם או משהו מ-1 עד 10,עד כמה את מכורה למחשבים? 100
לעזאזל, אני עדיין פה:S איזה שיר את שומעת עכשיו? Everywhere - Michelle Branch איזה זמר/זמרת את הכי אוהבת? הכי? אין הכי:S את מי היית רוצה לפגוש? יש מישהו כזה, אני פשוט לא זוכרת :S את מי את מעריצה? מעריצה? לא יודעת. הכי קרוב לזה זה סינרגיה, אבל גם לא מה התכונה שלעולם לא תרצי שתהיה לך? אנוכיות, צביעות, מניפולטיביות מה התכונה הבלתי נסבלת ביותר בעינייך? מה שאמרתי, אני מניחה אם היית יכולה להתחלף עם אדם מסויים לכמה ימים,עם מי היית מתחלפת? אני צריכה לחשוב על זה. אם בכלל הייתי רוצה.. עם מי היית יוצאת לדייט? מישהו שאני מאוד מחבבת? את מאמינה באלוהים? כן את שומרת כשרות? שומרת שבת? סוג של, ולא איזה אייקון את הכי אוהבת מהאייקונים של תפוז? הכי אוהבת
אמ, לא יודעת..*שקר כלשהו* אולי
? איזה אייקון היית מציעה להם להמציא? אני אחשוב על זה
אם היית יכולה לנהל את תפוז,כל כולו. היית קופצת על ההצעה?|שאלה רטורית!| כמובן:| מממממממ,את יודעת שאת חמודה? לא. אבל אני יודעת שאת חמודה, אז זה בסדר
את יודעת שאני תמיד לצידך אם תצטרכי אותי? את יודעת שגם אני בשבילך, כל שעות היממה? את יודעת שאת תמיד מוזמנת לאשדוד? את יודעת שיבנה מחכה לך? את יודעת שאנחנו גם נקפוץ לביקור ביבנה הקטנה מתישהוא? אני אשמח אם זה יקרה! את יודעת שאני מתה עלייך? עכשיו כן
גם אני ^^ את יודעת שאני בדיוק אוכלת גלידה וניל שוקולד ואגוזים? וזה מזכיר לי אותך? מה, כאב הבטן?
סתם לא.. תהני (
גלידה!) היי,אני רואה את החיוך שלך עד לכאן! אבל אני לא מחייכת עכשיו
אני יותר
(
) אוהבת אותך - גם אני, יקירה
דיייייייייייייייייייייייייייי! (לא לך, כמובן
) זזתי מכאן. וזהו

למעלה