רוו'ש../images/Emo99.gif
מה נשמע יקירה? נחמד, מה איתך?|מאהב| מזל טוב לרגל היותך בת 16 וחצי ויום! הו תודה לך יקירתי!
רק קפצתי לומר שהיה כיף בטרוף אתמול - קפצת? מה את קופצת?!!??!!?
(סתם לא
) אמ, נכון!!!
אה,כן,ואיך לא,לחפור לך בשאלות,אממ,חופרניות?
אולי חפרניות, וגם לגבי זה אני בספק אוקיי,אז- אני לא באה לפה הרבה!!
מה הצבע האהוב עלייך?
את עדיין לא יודעת?!?! כחולללללללללללללל
איזה עיר את הכי אוהבת בארץ? שאלה קשה. נערף. אולי אילת..אולי. גם לגבי זה אני בספק. ובעולם? לא יודעת, אמסטרדם שקסית אבל.. ממ, אולי..פריז? לא. עזבי. לא יודעת >< איזה פרי את הכי אוהבת? קשה לי להחליט ואני לא אפרט את שלל הלבטים שלי בעניין, לטובתך
ועל איזה הכי תוותרי? אני באמת לא יודעת, יקירה. אולי אפרשזיף, אפרסק, שזיף משהו כזה
נכון שהפלאפל היה ממש טעים אתמול?
נכון. ואת אפילו לא רצית שאני אקנה לך אותו
למרות שלא היו מפיות?
למרות שלא היו מפיות (לפחות תקרית הגלידה לא עשתה קאמבק
) נכון שהאוטובוס הגיע מהר מידי?
כן. וכאילו, למה?!?!?!?!
ונכון ש,נכון שנהנית? דהההההההההההההה!
מה חלום הילדות שלך? להיות שחקנית התגשם או לא? לא, כי נראה לי שהוא השתנה במקצת. את לא חושבת?
מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? פסיכולוגית, אם לא יבוא חסד עימי ואהיה רקדנית או משהו אחר ולמה? כי פסיכולוגיה זה שולט!
את יודעת שכנראה יש מחר בי"ס? :/ את רוצה מכות עכשיו או אח"כ? איך המחשבה הנ"ל משפיעה עלייך? אני לא חושבת על זה להלהלהלה! <_< האמ האמ,אז מתי רואים אותך שוב?
אולי שבוע הבא, אקפוץ לביקור. איך היה הפרק אתמול? לא ראיתי. היה פרק.. מפתיע מעט ומעט לא, וגם..אני ארביץ לאורי גרוס! ^^'-עד כמה חינני הוא בשבילך? מאוד חינני!!
^^' איזו עונה את הכי אוהבת? חורף. אבל חורף אמיתי. כשאת מכוסה במעיל שמנמן ומחמם! ואיזה חודש? אוקטובר *מעניין למה* ואיזה יום בשבוע? ראשון, לא יודעת למה.. התחלתי לאהוב גם את שלישי
את מתרגשת מהעובדה שאוטוטו כולנו כאן שמיניסטים? יותר מבוהלת מלגלות את זה ירוק או אדום? קשה לי להחליט, אולי אדום. או ירוק. אדום? ממ, לא שלמה עם זה שחור או לבן? גם כן
אבל נראה לי ששחור דווקא כחול או שחור? כחול!!
צהוב או כתום? פעם שנאתי כתום, אבל זה לא שצהוב שולט אממ,בובי או בובו? בובו! אבל רק כשזה נוגע אלייך! מסטיק או סוכריה? סוכריה! למה את חמודה כ"כ? אני לא כ"כ חמודה, את פשוט חמודה מידי אז את חושבת שכולם כמוך
שלא נדבר על חיננית כ"כ?
מי שמדברת למה את אוהבת את הים כ"כ? לא יודעת. שנה שעברה הייתה לי תקופה לא משהו והתחלתי לכתוב הרבה כהרגלי. הים תפס מקום מרכזי (והמים בכלל) בהרבה קטעים ושירים שלי, אז הדימיון נתן לי להתאהב בו
למרות שהוא בוגדני כ"כ? הוא לא!! אפילו את התאהבת בו! אממ אממ,מה בא לך לעשות ברגע זה ממש? לסוע שוב לאשדוד? וגם וגם..לטבוע במוזיקה. ולא לעשות את הפרויקט באנגלית :/ (הוא כ"כ מזורגג. יבורך היום שבו אפסיק להיות טרודה ממנו) לאיזו תקופה בחייך הכי היית רוצה לחזור או לאיזו תקופה הכי היית רוצה לעזור(ילדות,בגרות וכו')? לא הייתי משנה כלום כי הכל הביא אותי לרגע הנוכחי. אבל אבל, אמ. זהו. יש רגעים שתמיד הייתי שמחה לחוות שוב :] באיזו כיתה הכי היית רוצה להיות?(חוץ מי"א) למה נראה לך שמלכתחילה הייתי עונה י"א?
אני יודעת? לא הייתי רוצה להיות בכיתה. עזבו אותי, הלימודים יצאו לי מכל החורים. אמ אממ,על איזו בגרות הכי היית מוותרת? במתמטיקה ואנגלית. עם השאר הייתי חיה. איכשהו. נראה לי. ועל איזו לא?(חוץ מלשון!)
אבל לשון!!! טוב נו, אז פסיכולוגיה
איך עבר עלייך היום? מבוזבז?:/ והחג? גם? והשבוע? אה, פסדר
מה אצלך? מ1 עד 10,עד כמה אני חופרת בשאלון הנ"ל?(אבל גלי,11 זה יותר מ10) רק על הסוגריים הייתי מכניסה בך כפכף. או קונה לך פלאפל בכוח. בלי לשאול אותך. טוב,החפירה מסתיימת כאן ועכשיו!