"הקורבן".

Blue Aura

New member
../images/Emo165.gif"הקורבן".../images/Emo88.gif

אז... הגענו לרגע הפתיחה... מי יהיה הראשון להיות הקורבן...? מי אם לא גליז
שלנו! שאלו מה שבא לכם וגליז תענה.

גליזה'לה!

מדוע לא באת? מי רצח את אגנתה פאלקוג? מה קרה לכל הקסם שפעם חילקת בכמויות? למה לא עכשיו מה שבטח יבוא מחר? מי גנב את כל החשק? למי את מכאיבה? את מי את מאמללת? אולי תבואי איתי לבלות הערב בשש? למה לעזאזל הוא רק מידלדל? איזה צבע יש לברזל? למה אני לא נירדם?

גליזה

New member
^^' *חיננית*

מדוע לא באת? כי הייתי עייפה וזה, נו. יום מתיש עבר על כוחותינו
מי רצח את אגנתה פאלקוג? אותו אחד שירה בתמרה וייס?:$ מה קרה לכל הקסם שפעם חילקת בכמויות?
גם אני שאלתי את עצמי לאן הוא נעלם ואם זה מה שגורם לכולם להתרחק פתאום למה לא עכשיו מה שבטח יבוא מחר? צריך ללמוד להתאפק, מידי פעם
מי גנב את כל החשק? הפרויקט באנגלית:/ למי את מכאיבה? לעצמי בעיקר. בטח גם לכל השאר. את מי את מאמללת? חוץ מאת עצמי?
לא יודעת..אבל סליחה
אולי תבואי איתי לבלות הערב בשש? שש זה לא מי יודע מה בערב, ויש לי כולה 18 דקות להתארגן, אז שמישהו יבוא לפחות לאסוף אותי למה לעזאזל הוא רק מידלדל? כי הוא שומן
(יפה לך לקחת שורות משירים, בטח כל השאלון הזה מורכב מהן. ואני עוד אומרת את זה בלי להכיר אותם (את השירים
)
) איזה צבע יש לברזל? לזה שאני לוקחת אדום
היה גם אפור פעם למה אני לא נירדם? כי לא שרתי לך נומי נומי

כל הכבוד

ששמת לב שאלה שורות משירים
(של איפה הילד, ירמי קפלן, רוקפור, נושאי המגבעת ואינפקציה השולטים^^)

Ben Dor

New member
לפני ההתחלה אני רוצה

להמליץ על משהו... בכדי שלא יהיו שאלות שחוזרות על עצמם אז לשאול שאלות קבועות כל פעם שפותחים את הקורבן החדש.. לדוגמא: שם: גיל: מקום מגורים: למה בחרת\ה דווקא תניק הזה: תמונה: מה אומרים!?...

גליזה

New member
שיהיה ^^' אני אענה על השאלות האלה

תשאלו עוד, תשאלו עוד!
שם: גל
אבל אני נורא אוהבת שקוראים לי גלי ^^' גיל: 16 וחצי ויום!
מקום מגורים: יבנה
למה בחרת\ה דווקא תניק הזה: "דווקא" *מגלגלת עיניים* ..האמ
כי סופרקרן המוכרת לכם מהמפגשים מצאה דמיון ביני לבין המונה ליזה, והילע (
) מנהלת פורום מארון 5 המציאה לי את הכינוי "גליזה" בעקבות העניין
תמונה: לא!

Blue Aura

New member
אני, שכחתי, אותך?../images/Emo2.gif../images/Emo189.gif

איך דבר מה כזה יכול להתרחש?

Blue Aura

New member
את יותר!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo189.gif

סיום+סיכום דיון

Ben Dor

New member
טוב אז ככה...

מה את מעדיפה קוקוס או מנגו? בלליקה או טרומבון? אבטיח או בולגרית? איסיקיו או מסנגר? היפופוטם או אנטילופה? טניס או באולינג? קניון הזהב או קניון עזריאלי? חמוסים או מדוזות? נערות לווי או זונות? כסף או אהבה? אהבה או בגדים? בגדים או נעליים? נעליים או יחפה? סינוס או קוסינוס? זהו קורבנית יקרית =]

גליזה

New member
../images/Emo11.gifאני קשוחה, באמא'שלי

מה את מעדיפה קוקוס או מנגו? קוקוס או מנגו? מה הדימיון בין השניים? שני דברים שונים
אמ, אני יודעת? שיהיה מנגו. (אבל ריח קוקוס זה כ"כ..כ"כ..
) בלליקה או טרומבון? טרומבון, אני חושבת
אבטיח או בולגרית? אבטיח
איסיקיו או מסנגר? מסנג'ר היפופוטם או אנטילופה? אוי ואבוי. אני גם היפוכונדרית וגם חסרת חיים, אז שניהם נראו לי לרגע כמו "הליקובקטר" (שם של חיידק).. אמ, אני משערת שהיפופוטם טניס או באולינג? באולינג
קניון הזהב או קניון עזריאלי? עזריאלי תמיד עדיף, אבל כדי לאזן את המצב ההתנחלותי בו - קניון הזהב
חמוסים או מדוזות? כיף לגעת במדוזות מהסוג הסימפטי *זיכרון מהעבר*, אבל חמוסים הם חמודים יותר, כשהם לא מפיצים ריח. ויש להם פנים! נערות לווי או זונות?
הלו!!!!!! איזה מן זלזול זה במין הנשי??? <_< כסף או אהבה? אהבה אהבה או בגדים? אהבה בגדים או נעליים? בגדים נעליים או יחפה? יחפה (חבל שזה כרוך בסיכונים:S) סינוס או קוסינוס?
הדבר היחיד שאני מכירה עם המילה 'סינוס' זה סינוסיטיס זהו קורבנית יקרית =] - הו, תודה לך! היה מקורי ונחמד
D: פליז, תשאלו עוד!

מיכליא3

New member
יש לי רק שאלה אחת קטנה

אמרת שאמא שלך רוצה לרדת מהארץ... ובכן (
), למה? אם זו סיבה פרטית או משהו כמובן שאת לא צריכה לענות... טוב אז עדיין לא אמרתי- שיהיה חג עצמאות שמח! (הגעתי למסקנה שאני ממש אוהבת את כל הטקסיות שיש בהר הרצל
לא יודעת למה)

גליזה

New member
../images/Emo9.gifהומ

היא לא מחבבת את המדינה. היא שונאת את המנטליות של הישראלים ובטוחה שבחו"ל היא תמצא את האושר שלה. היא בטוחה שעוד כמה שנים מדינת ישראל לא תהיה קיימת בגלל המלחמה עם הערבים והריבוי הטבעי שלהם. היא תמיד מפנטזת על איזה מקום ירוק בחו"ל, כשכולם מסביב נחמדים אליה והאנטישמיות בכלל לא קיימת (היא מרגישה פחות מאוימת ממנה מאשר היא מרגישה מאוימת מהערבים, אבל היא לא יודעת שהגלגל יתהפך אם היא תעבור לחו"ל
) אני מנסה להילחם בדעות הקצת מיושנות האלה, אבל שתגיד מה שתגיד. אני? נשארת כאן

nyhs

New member
גם אבא ככה

רק שהוא לא יעזוב הוא רוצה שאנחנו נעזוב

למעלה