כה זהה מזה יאפההה
נ נופר סלב שכזאת New member 17/4/07 #89 ../images/Emo20.gifאנחנו לא יודעים מתי שיהיה יגידו ! בנתיים רק בצפון -חיפה שישאר כך
נ נוני לאהוב אושי New member 14/4/07 #4 ../images/Emo192.gif ../images/Emo99.gif יוצורררררר תמסריי דשש לשפשפית הדוביתת P:
ד דילב לוי XD New member 14/4/07 #12 ../images/Emo103.gifבבית של שחף ברחובות. [היינו ...] חזרתי עכשיו :] היה סוווף P=
נ נוני לאהוב אושי New member 14/4/07 #3 ../images/Emo192.gif יאאא איזה יפהה זה יהיה אני מנסהה לשכנעע את אמאא שאנחנו נלךך לצפון כיי פהה מופיעהה רוני סופרסטרר המכה :\
../images/Emo192.gif יאאא איזה יפהה זה יהיה אני מנסהה לשכנעע את אמאא שאנחנו נלךך לצפון כיי פהה מופיעהה רוני סופרסטרר המכה :\
מ מיכלוש יוסף New member 15/4/07 #45 ../images/Emo15.gifכןן וגם טל מוסרי וכנסיית השכל וכל מיני . . . |: בעעעעעעעעעעעעע
נ נופר סלב שכזאת New member 14/4/07 #8 ../images/Emo20.gifאני באה וברורר בכייף ( ! רעיון יפפפה מאודד אהבתתיי
L lililulu New member 14/4/07 #9 ככה היה בעפולה...תכננו ארגנו ובסוף היו איזה 3 סטיקלייטים אולי בקהל אבל רעיון טוב...תהנו נראה אם יהיה לי כוח ולא יהיו לי תוכניות יותר מעניינות אני יבוא
ככה היה בעפולה...תכננו ארגנו ובסוף היו איזה 3 סטיקלייטים אולי בקהל אבל רעיון טוב...תהנו נראה אם יהיה לי כוח ולא יהיו לי תוכניות יותר מעניינות אני יבוא
ע עדידוש42 New member 14/4/07 #10 איפה יש הופעות? אני רק יודעת שאצלנו לא כי יש את שירי מימון מעצבן....