אני מאושרת אחת

../images/Emo165.gifאני מאושרת אחת

בת להורים {כאילו דאאאאא}, נשואה לעצמי 31 שנה סובלת אותי כל יום כל היום ועדיין לא התגרשתי ממני... חופרת במקצועי אשר הובלתי בעוז את החפירות במוח {שבסופו של דבר גרמו לנכות נפשית} של יושבי הקומונות והפורומים באשר הם, אשר עושה ימים כלילות כימים במאבקה נגד תופעת ה"נוער המרוצה". בת 31,בעלת היסטורית דייטים מרשימה, אשר החלה עוד בימים שיצחק שמיר כיהן כר"מ והספיקה ללוות מאז את כל דורותיהן של ראשי הממשלה,אף של י. רבין. מומחית לביקורת סביבתית,רגישות עצמית,שנאת הבריות והקפדה על זוטות. מדליקה משואה זו למען כל הפו"פים {וההורים והדודים שדואגים להזכיר להם את זה}. למען כל הלומדים לשם מציאת חתנכלה. למען שני עמודי'ה של תופעת ביזור האכולוסי'ה הדתית במוקדים שונים, למען העוברים באור צהוב. למען אשר סובלים אותי בשתיקה ונושאים שיגיונותיי בגבורה. ולתפארת מדינת ישראל.
למה אתם חושבים שמגיע לכם להדליק את המשואה ביום העצמאות???

קליט

New member
ולכבוד מאות נשים צדקניות המנסות

בשארית הזמן שאין להם להקים בתים נאמנים בישראל ! (הגברים -לרוב- עסוקים במצוות יותר משתלמות...)

hatam

New member
אני

רווקה מתבגרת שמאחורי היסטוריית דייטים לא מבוטלת אכזבות ותקוות יייאוש וציפיה בכי וצחוק המשמשים בעירבוביא גאה להדליק משואה זאת בשם כל הבנים והבנות באשר הם שמשתוקקים להקים בית נאמן בישראל אך עדיין לא מצאו את אהבת חייהם לכם אני מאחלת שבקרוב יציף אתכם האושר ובשנה הבאה תבואו לטקס בשניים ומאושרים עד לב השמים חג שמח לכולם :)

קליט

New member
עשרות אלפי בני-התורה גיבורי-החיל !

חיל-החלוץ של המדינה המזדקנת ! המקדשים את ה` ! פארי הדור ! גאוות העם ! העושים ``שטייגן`` במסירות ובאהבה לילות כימים ! הלא הם הדוגמה והמופת איך שיהודי ואדם אמור להתנהג ! (ובין גברא לגברא אינם שוכחים להציץ לפורום וליטול חלק חשוב כחברים מן המנין !) יברך ה` חילם ופועל ידיהם תרצה ! הם הנותנים כח ועוז לעם ולצבא היושב בציון והמאמין בה` ! -לכבוד אבינו מלכינו אהובינו ! העם היקר שלנו ! ולתפארת מדינת ארץ-ישראל !

הודעה זו היתה אמורה להופיע ביום העצמאות

לפי בקשתו של אחד מחברי הפורום, אך ישנם דברים שאין ביכולתי לבצע (כמו הפרדה של שרשור מתוך שרשור אחר) ורק הנהלת הפורומים יכולה לעשות. מצטערת על האיחור. זה לא בשליטתי.

meater

New member
אני מדליק משואה זו

לכבוד הקב"ה אשר ויתר על מלאך שכמוך בשמים בשבילנו.לכבוד הקב"ה אשר הדליק לנו אור ואושר בדמות בחורה מדליקה מאושרת שמה.

למעלה