הדס100

New member
../images/Emo163.gif

כל השבת (שישי בצהריים עד שבת בערב) הייתי בעבודה. יצאנו לטיול עם הצופים, ובדרך כלל אני לא אוהבת אותם (בלשון עדינה), בגלל כל מיני סטיגמות שיש לי עליהן. הפעם דווקא ממש נהניתי. קודם כל היינו חבורה גדולה של מאבטחים וחובשים, ואני פשוט מתה עליהם. עשינו מסלול לילה, אחר כך הגענו למחנה, היינו צריכים לשמור, ואחר כך הלכנו לישון קצת, בגלל הקור לא נרדמתי לדקה... למחרת שוב עשינו מסלול והיה ממש כיף! נורא נהניתי עם הילדים, והמדריכה ששמו איתי היתה ממש נחמדה, ובאופן כללי ממש נהניתי! חוץ מזה... אני ממש לחוצה בכסף בזמן האחרון, כל הזמן נכנסת למינוסים, ואני מנסה לפתור את זה בלי עזרת ההורים ובלי לפגוע בחסכונות שלי...זה קצת קשה, אבל אני מאמינה שיסתדר.

הדס100

New member
היה לי יום ממש נחמד

בבוקר הספקתי כמות חומר נכבדת, ובלימודים היה אחלה, וממש נהניתי עם החניכה שלי. בכלל, בתחילה ראיתי במפגשים הללו זמן "מת"--כאילו משהו שחייבים לעשות כדי לקבל את המילגה, אבל עם הזמן שעובר אני לומדת להכיר את הילדה, ואני עוזרת לה להפתח ולהשתפר, ועושה גם דברים שאני אוהבת לעשות (לסרוג, לשחק במחשב, לבשל סופגניות, להכין מדורה...דברים שאם לא היתה לי חניכה- לא הייתי מפנה זמן לעשות אותם!) ואפילו קיבלתי יום עבודה למרות שחנוכה ואין כמעט כלום. (אמנם משהו מעפן, שמירת לילה, אבל זה כסף טוב...)

למעלה