xr250

../images/Emo163.gifxr250

יש לי xr250 והוא ברשותי כחודש. בנתיים עשו לי כיוון שסתומים ושיפוץ קרבורטור. לפני שבועיים הלך לי הקלא'ץ ושהמוסכניק פתח אותו הוא ראה שכל הבית קלא'ץ גמור ( ראיתי גם בעצמי ), מה עושים??? החלקים בארץ יקרים בצורה מחרידה, ורק החלק שמחובר לגלגל שיניים עולה כ 2500 ש"ח. האם ניתן לקנות מפירוק??? האם הבית קלא'ץ זהה לזה של ה xr600??? האם משהו כאן עשה הזמנות בחו"ל ויכול לתת טיפים או מספרי טלפון??? תודה מראש לכל העונים.

C O L T

New member
תמיד אפשר להזמין מחו"ל

חלפים חדשים ואיכותיים, כולל משלוח ומיסים, עדיין יוצא חצי מחיר כמעט תמיד. משומש או מפירוק, זה חשד סביר לגנוב, אלא אם קונים במוסך רציני המנהל רישום על מקור החלקים. אם אני לא טועה, יש איש מומחה ל-XRים למיניהם דן טל שמו, שוב, אם אני לא טועה, ברר בפורום השטח, השכן. נסה לפנות בחיפוש למוסכים רציניים כמו אופנועי השרון, או יגאל חלפים - למרות שזה עסק פחות רציני. רצוי לדעת מחירים מדוייקים של הפריטים לפני שיוצאים לקניות, אחרת יוצא לפעמים לשלם על משומש כמו על חדש.

דן-טל

אצלו האופנוע עומד, והוא נותן את ההמלצות. השאלה שלי האם יש פה משהו שעשה כבר הזמנה מחו"ל??????????

korkin

New member
הארך לפיתרון

יש אתר באינטרנט שאפשר ליקנות דרקו חלקים ישנים וחדשים יחסית בזול, אני לא זוחר אותו באלפה אבל אם אתה רוצה אתה יחול להיתקשר אלי בשעות העבודה ואני אנסה לאזור לך. ניסיתה אצל רוס איפה שהיה פעם מבט ליד צומת ק.אתה? אולי בתעות יש גם אצלינו? אלישע מוסך הקטנוע נהריה

korkin

New member
יש פיתרון

יש אתר באינטרנט שאפשר ליקנות דרקו חלקים ישנים וחדשים יחסית בזול, אני לא זוחר אותו באלפה אבל אם אתה רוצה אתה יחול להיתקשר אלי בשעות העבודה ואני אנסה לאזור לך. ניסיתה אצל רוס איפה שהיה פעם מבט ליד צומת ק.אתה? אולי בתעות יש גם אצלינו? אלישע מוסך הקטנוע נהריה

למעלה