WAKE UP - שאלון

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif WAKE UP - שאלון

הנה לכם שאלון מפורום סקרים ושאלונים העיקר שתכתבו משו
שמות איך קוראים לך? אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? השם הכי יפה לילד? השם הכי יפה לילדה? הכינויים שיש לשם שלך? הכינוי הכי אהוב? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לילד שלך על שמך? כללי מזל: מידת נעליים: גובה: משקל: חיות מחמד: כיתה: תאריך לידה (כולל שנת לידה!): גיל בו רוצה להיות? שפות מדוברות: החלום שלך? את חושב שהוא יתגשם? מה אוהב לאכול? מה אוהב לשתות? צבע עיניים? צבע שיער? רגיש לדגדוגים?. אוהב את החיים או לא? כמה אחים? מסר לחיים? יש לך גשר? יש לך משקפיים\עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר? ממה אתה הכי פוחד? קעקועים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מהו הסרט הכי דפוק שראית? האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? את יודעת לשיר? התאהבת פעם? התאהבת בידיד קרוב? אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? היית פעם בחו"ל? הרבצת למישהו? התחילו איתך? נשארת ער כל הלילה? הרגת מישהו? בגדו בך? עישנת סיגריות? שתית אלכוהול? השתכרת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? רצית להיות בן המין השני? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורגל? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? ביקרת אצל פסיכולוג? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אכלת קופסא שלמה של אוריאו? נסעת ברכבת? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? פחדת מהחושך? עשו לך תפרים? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאתה שונא אותו? חיבקת מישהו מפורסם? תפסת טרמפ? היית על במה? ישנת כל היום? חשבת שאתה משתגע? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? היית ברדיו/טלווזיה? עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? קר לך או חם לך? מילה שעולה לך בראש? אתה שומע עכשיו מוזיקה? עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. אתה.. מעשן סיגריות? מה היית משנה בעצמך? אתה אוהב את איך שאת נראה? מה כתוב על צג הפלאפון שלך? מאחר הרבה? מדבר הרבה בטלפון? משתדל לאכול בריא? מדבר עם זרים? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אוהב את הקול שלך? תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? עכשיו מבחינה פנימית? הבית האחרון שהיית בו? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הדבר האחרון שאכלת? שקנית? דיסק אחרון ששמעת? שיר אחרון שנתקע לך בראש? אדם אחרון שצעקת עליו? אדם אחרון שראה אותך בוכה? עם מי אתה מדבר? הוא\היא משעמם\ת? מה אתה שומע? אתה אוכל? שותה? תסתובב לאחור, מה את רואה? תהנו?

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif טוב אתם רוצים שאני יעשה ראשונה???

הנה לכם ! ותענו גם $$&&^*I&*)&*)^*&^ שמות איך קוראים לך? דלית אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אין לי מושג השם הכי יפה לילד? ג'רארד צ'סטר פראנקי נו הבנתם XD השם הכי יפה לילדה? לאדעת הכינויים שיש לשם שלך? LPMCR דליתי ודליתוש
אה בעצם יש לי חברה שקוראת לי דלדל
הכינוי הכי אהוב?LPMCR האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כה, על שם סבא שלי מצד אמא שנפטר האם תקרא לילד שלך על שמך? חח ממש לא XD כללי מזל: אריה מידת נעליים: אממ 37 נראה לי XD גובה: משקל: חיות מחמד: אין כיתה: עולה ל י' תאריך לידה (כולל שנת לידה!):14.8.92 גיל בו רוצה להיות? אין לי מושג 16 משו כזה שפות מדוברות: עברית אנגלית וממש טיפה רוסית XD החלום שלך? יש לי הרבה
את חושב שהוא יתגשם? חח לא.. שום דבר שאני רוצה בחיים לא מתגשם מה אוהב לאכול? כל מיני מה אוהב לשתות? מים וקפה צבע עיניים? כחול צבע שיער? חום כהה רגיש לדגדוגים?. בחלק מהקומות אוהב את החיים או לא? לא כמה אחים? 2
מסר לחיים? LP& MCR שליטה יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לאאא מה הדבר הכי חשוב לך? LP ו MCR שלי... והמחשב שלי D: יש חבר? אין XD ממה אתה הכי פוחד? מעצמי קעקועים? אין איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי עיניים יפות XD אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? חח לא בטוחה מה החולשה הכי גדולה שלך? חולשה באיזה מובן? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אנשים. ולא להקשר אליהם יותר מידי מהו הסרט הכי דפוק שראית? כולם האם... אתה חי את הרגע? רוב הזמן יש לך סודות?ברור את יודעת לשיר? כה בערך
התאהבת פעם? כה התאהבת בידיד קרוב? לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כה היית פעם בחו"ל? הרבה פעמים הרבצת למישהו? ככה התחילו איתך? כה נשארת ער כל הלילה? כה הרגת מישהו?חחח ממש XD אולי בחלום בגדו בך? לא עישנת סיגריות? לא איכ שתית אלכוהול? לא הרבה השתכרת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?אין לי שמץ רצית להיות בן המין השני?כה נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה?לא XD רכבת על אופניים?קצת רכבת על סוס?לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?שאנת לרקוד שיחקת כדורגל? כה הוצאת מלא כסף על שטויות?אולי הברזת מביצפר?כה היית מאושר?כה התנצלת על משהו שעשית?כה קמת באמצע הלילה סתם ככה?כה זכרת חלום?כה נרדמת בשיעור?חח כה התעקשת על משהו מטופש?הרבה פעמים
הברזת למישהו בלי להודיע? אממ לא נראה לי
התחרפנת? זה מצב קבוע אצלי להיות מחורפנת ביקרת אצל פסיכולוג?חח לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כה=[ אכלת קופסא שלמה של אוריאו?לאאא נסעת ברכבת?כה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חח ברור
פחדת מהחושך?חח לא אני פוחדת מהאור הדפוק =[ עשו לך תפרים?לא נשבר לך הלב?כה שברת למישהו את הלב? לא שאני יודעת
היית גאה בעצמך? כה
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? הרבה פעמים =[ עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כה סיננת מישהו בטלפון? חח הרבה פעמים XD ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כה חיבקת מישהו מפורסם? חח לא תפסת טרמפ? אממ לא יודעת היית על במה? כה ישנת כל היום?לא חשבת שאתה משתגע? כה מלא פעמים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא! היית ברדיו/טלווזיה? לא עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? אממ חולה שחורה רגילה ומכנס שחור עם תכלת קר לך או חם לך? דיי חם כי מישו כיבה את המזגן אין לי מושג מי... רק עכשיו שמתי לב שכיבו >< מילה שעולה לך בראש? פאק אתה שומע עכשיו מוזיקה? כה, ותוך כדי שומעת גם את הכוכב נולד הדפוק מהסלון !! ארררר עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? אממ אני יחסוך את זה מכם
תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. :S אתה.. מעשן סיגריות?ממש לא מה היית משנה בעצמך? מה לא? אתה אוהב את איך שאת נראה? לא מה כתוב על צג הפלאפון שלך? ORANGE IL שעה ותאריך :S ויש לי את התמונה של צ'אזי כשהוא היה תינוק
מאחר הרבה? ככה ככה מדבר הרבה בטלפון? משתדלת שלא זה עושה לי כאב אוזן XDD משתדל לאכול בריא? לא מדבר עם זרים?כה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? משתדלת שלא אוהב את הקול שלך? לא תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? פשוט תעשו שילוב נחמד של צ'אזי וג'רארד
עכשיו מבחינה פנימית? כנל הבית האחרון שהיית בו? שלי XD האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא XD האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? אמממ..... שאלה קשה
עד עכשיו חשבתי שזו חברה שלי עינב אבל אני כבר לא יודעת בכלל מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עצמי? XD מי מקשיב לבעיות שלך? כל מי שנאי מספרת לו עם מי אתה רב הכי הרבה? עם אחותי המעצבנת הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? מישו שם חופר בכוכב נולד אז כיביתי כבר תמוזיקה כי כבר אי אפשר לשמוע בשקט המקום האחרון שהיית בו?הבית שלי... ולפני זה הקניון ועוד לפני זה האוניה
האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמ... חברה שלי דשה אני חושבת הדבר האחרון שאכלת? עוגיות שקנית? מחוך DDD: ביוון דיסק אחרון ששמעת? MTM אני חושבת ... שיר אחרון שנתקע לך בראש? SONG 2 (((:) ווהווווווו XD אבא שלי אפילו צחק על ג'רארד שהוא אומר WOOHOO כי עשו לו עם שוקר חשמלי
אדם אחרון שצעקת עליו?אחותי אני חושבת אדם אחרון שראה אותך בוכה? אני? XD עם מי אתה מדבר? פה במסנג'ר עם הרבה אנשים הוא\היא משעמם\ת? רובם כה מה אתה שומע? פרסומות מהסלון כי כיביתי את המוזיקה אתה אוכל?חח לא שותה? גמלא תסתובב לאחור, מה את רואה? את המיטה שלי והדלת של החדר שלי זהו עשיתי. תעשו גם DDD: מי שקורא מקבל חיבוק XD

Lp Fairy

New member
כי אין לי כוח ללכת לצהל.[=

שמות איך קוראים לך? רעות אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יודעת טוב לי... השם הכי יפה לילד? משהו עם א'...או ל'.. השם הכי יפה לילדה? כנל... הכינויים שיש לשם שלך? תות תותי רעותי וכאלה... הכינוי הכי אהוב? רעות התות..[= ורעותינקה..[= האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא.. האם תקרא לילד שלך על שמך? לאא!!! כללי מזל: מאזניים מידת נעליים: 39 גובה: 1.70+- משקל: 65+- חיות מחמד: 2 תוכים ודגים.. כיתה: צה"ל..[= תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 20.10.88 (עוד פחות מ3 חודשים..אהההמ..!) גיל בו רוצה להיות? 5... שפות מדוברות: עברית אנגלית החלום שלך? אפעם לא לוותר על עצמי... ושיורידו לי את הסעיף הנפשי המטומטם הזה.. את חושב שהוא יתגשם? לא..[= מה אוהב לאכול? פסטה וכאלה..שוקולד..! מה אוהב לשתות? חצי קרלסברג... צבע עיניים? חום צבע שיער? חום שטני..חחחחח רגיש לדגדוגים?. אכן כן אוהב את החיים או לא? יש ימים שלא.. כמה אחים? 2 קופים... מסר לחיים? עדיף להצטער על שניסית מאשר להצטער על שלא ניסית יש לך גשר? לאלאלאלאל [= איזה כיף! יש לך משקפיים\עדשות מגע? עדשות..[= מה הדבר הכי חשוב לך? שלא ישחקו איתי..! יש חבר? הממ לא.=\ ממה אתה הכי פוחד? להיות לבד... קעקועים? של במבה.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "חמודה" "יודעת לתת מעצמך" "חפרנית" וכאלה..[= אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אולי..תלוי אם הייתי כוסית..חחח מה החולשה הכי גדולה שלך? מוותרת על עצמי בקלות בשביל אחרים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לוותר על עצמי..!!!! כי יום אחד תתעוררו ולא תבינו מי אתם! מהו הסרט הכי דפוק שראית? המממ הממ וואי אני לא זוכרת איך קוראים לזה..!!! אבל זה סרט על מישהו שמחלק עלונים ולמישו אחד הוא מחלק עלון של איזה מקום..ורק למישו הזה הוא מחלק אותו..וזה כול הסרט..והקטע של הכתוביות ארוך יותר מהסרט....וזה היה בערוץ הסרטים אז זה סרט! האם... אתה חי את הרגע? מנסה כמה שיותר... יש לך סודות? לא... את יודעת לשיר? ברור שאני יודעת לשיר..השאלה היא איך אני שרה.. התאהבת פעם? פעם פעמיים מיליון.. התאהבת בידיד קרוב? כן... אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? מה נו כול יום אני אומרת לחברה שלי שאני אוהבת אותה..[= היית פעם בחו"ל? בפולין הרבצת למישהו? לאחים שלי..[= התחילו איתך? יש אנשים עיוורים בעולם! נשארת ער כל הלילה? חחח כשהייתי ילדה קטנה הייתי מתגנבת לסלון ורואה סרטים של דיסני הרגת מישהו? עדיין לא..[= בגדו בך? לא שידוע לי עישנת סיגריות? כן וזה איכסה! שתית אלכוהול? חחחח אלפנט זה ביתי! השתכרת? פעם אחת אולי פעמיים קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? חס וחלילה..הכי גבוה 400..=\ רצית להיות בן המין השני? כן..! כשאני במחזור!! כששי לי פיפי ולכי תשתיני במטווחים באיזשהו חור! נשברה לך שן? לא.... קיבלת נכשל בתעודה? אזרחות זה איכסה של מקצוע..[= רכבת על אופניים? ואוו ממזמן אבל עם גלגלי עזר.! רכבת על סוס? אפעם... רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? המון פעמים..אחחח ימי הגאלה.. שיחקת כדורגל? יוווו ני מתה על זה..!! הוצאת מלא כסף על שטויות? חחחחח מה חדש..[= הברזת מביצפר? תקישבו יום מרוכז מתמטיקה או יום מרוכז של הקריון..[= היית מאושר? הייתי.. התנצלת על משהו שעשית? כשאני יודעת שאני לא בסדר.. קמת באמצע הלילה סתם ככה? קורה לי כול לילה בערך.. זכרת חלום? זוכרת המון חלומות.. נרדמת בשיעור? רק בתולדות האומנות.. התעקשת על משהו מטופש? חחח נו זאת אני! הברזת למישהו בלי להודיע? אפעם! התחרפנת? זה המצב הטבעי שלי... ביקרת אצל פסיכולוג? קבן נחשב..? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא יודעת מה איתכם אני עדייןם מחכה להופעה של לינקין בישראל..[= אכלת קופסא שלמה של אוריאו? יאמי..[= נסעת ברכבת? ככה זה כשהבסיס נמצא בטיזינאמו! דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחח נו בקרית שמונה..[= פחדת מהחושך? נו אני חיה בקרית שמונה כשהנוף שלי מהחדר זה לבנון! עשו לך תפרים? אפעם נשבר לך הלב? הממ =\ שברת למישהו את הלב? המממ =\ היית גאה בעצמך? כשהתקבלתי למדנית..וכשקיבלתי שוב פעם אישור..[= הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? יותר מידי יותר מידי עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא זוכרת.. סיננת מישהו בטלפון? אבל מה אני אשמה שהפלאפון שלי דפוק?! ניתקת למישהו בפרצוף? רוב הזמן כשמעצבנים אותי רצית לצרוח ולא עשית את זה? אני לא צורחת אני מתקשרת לחן/נוגה ומוציאה עליהן את הכול..[= אמרת למישהו שאתה שונא אותו? ואוו המון זמן לא אמרתי את זה... חיבקת מישהו מפורסם? ישבתי על יודה לוי..[= תפסת טרמפ? [= היית על במה? בהופות של הסאלונים...! ישנת כל היום? חחחחח כול יום חמישי..[= חשבת שאתה משתגע? אני יודעת שאני משוגעת.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא חושבת.. היית ברדיו/טלווזיה? אמרו לי שהתחת שלי היה בטלוויזיה!!! בערוץ הילדים!!! [= עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? מכנס מדים א' וגופיה אפורה.. קר לך או חם לך? נעימי (יש מזגן!) מילה שעולה לך בראש? מרכז עליה..=\ אתה שומע עכשיו מוזיקה? אם אח שלי הנוחר זה מוזיקה.. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? לון..=\ תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?.איפה הקטיושות קצינה מטומטמת צהל [= אתה.. מעשן סיגריות? לא איכ מה היית משנה בעצמך? כלום...[= אתה אוהב את איך שאת נראה? לפעמים... מה כתוב על צג הפלאפון שלך? שבלול מסטול.. מאחר הרבה? [= מדבר הרבה בטלפון? יותר מידי משתדל לאכול בריא? חחח טווווווב גבררררר מדבר עם זרים? הכי אני! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אם אני לא אדבר עם הקצינה שלי זה יהיה בלתי אפשרי... אוהב את הקול שלך? כן..[= תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? בלונדיני שיער ארוך (או גלח) מישהו שנראה קרבי כזה..לא אנורקס..אבל לא שמן...לא שרירי...עיניים ירוקות..שפתיים לא גדולות אבל יפות כזה..[= עכשיו מבחינה פנימית? רומנטיקן ספונטני..חחחסתם המממ לא נו רומנטיקן..מבין..יודע להקשיב..יודע לוותר... הבית האחרון שהיית בו? הבית בקרית שמונה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא..[= האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן! מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? נראה לי שחנצוש.. מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חנצוש שלי..[= מי מקשיב לבעיות שלך? חנצוש נוגה לירון עוד לירון הקבן..לשם..יש המון..[= עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא..[= הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? אמא שלי אומרת "אין לי מושג איפה החולצות שלך" המקום האחרון שהיית בו? אתמול אלפנט..[= האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא.. הדבר האחרון שאכלת? שוקולד..[= שקנית? המממ חרוזים אני חושבת... דיסק אחרון ששמעת? יוני בלוך- אחריות שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא זוכרת... אדם אחרון שצעקת עליו? אמא... אדם אחרון שראה אותך בוכה? ואוו...הממ לא חושבת שאי פעם מישהו ראה אותי בוכה... עם מי אתה מדבר? כרגע? אפחד... מי ער בשעה כזאת?! הוא\היא משעמם\ת? מאוד..[= מה אתה שומע? את אח שלי נוחר אתה אוכל? מסטיק... שותה? בינתיים לא... תסתובב לאחור, מה את רואה? עוד מחשב..!!!! תהנו? תודה..[=

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif יאיאי אני לא האחרונה שעניתיייי DDD:

DD: *הולכת לקרוא*

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif כי נורא משעמם לי [not]

שמות איך קוראים לך? ג'ו אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? דורית, לא סתם השם הכי יפה לילד? דניאל השם הכי יפה לילדה? ניקול הכינויים שיש לשם שלך? איזה כינויים כבר אפשר להמציא על שם כזה קצר [טומץ, קרח...] הכינוי הכי אהוב? טומץ האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נואפ האם תקרא לילד שלך על שמך? אסור לפי היהדות כללי מזל: דלי מידת נעליים: 40/41 גובה: 1.67 משקל: / חיות מחמד: אין כיתה: עולה ליב' תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 18.2.90 גיל בו רוצה להיות? לחזור ל16 וחצי שפות מדוברות: עברית, אנגלית החלום שלך? להיות מנתחת פלסטית ולפגוש אנשים מסוימים את חושב שהוא יתגשם? אולי [בע"ה] מה אוהב לאכול? עוף מה אוהב לשתות? דיאט קולה [בגלל הטעם] צבע עיניים? חום ירוק צבע שיער? חום כהה רגיש לדגדוגים? יאפ
אוהב את החיים או לא? אהמ לאדעת כמה אחים? 1 מסר לחיים? הסטלנות הורגת יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים מה הדבר הכי חשוב לך? לאדעת יש חבר? לא ממה אתה הכי פוחד? חושך, גבהים קעקועים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מצחיקה/חמודה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אולי למה לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אהמ לאדעת מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לתכנן דברים ספונטניות זה הדבר הכי טוב מהו הסרט הכי דפוק שראית? הטייס, טראפיק וכל סרט דרמתי באורך של 3 שעות האם... אתה חי את הרגע? לא ממש יש לך סודות? ברור את יודעת לשיר? לא התאהבת פעם? לא התאהבת בידיד קרוב? לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? אמא זה נחשב???
היית פעם בחו"ל? יאפ הרבצת למישהו? כה חחחח התחילו איתך? כה נשארת ער כל הלילה? כה הרגת מישהו? לא דאמט בגדו בך? לא עישנת סיגריות? יאק
שתית אלכוהול? כה השתכרת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? XD לא רצית להיות בן המין השני? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? לא זוכרת
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כה שיחקת כדורגל? כה הוצאת מלא כסף על שטויות? בטח כל פעם שאני בדיזינגוף
הברזת מביצפר? בארור היית מאושר? כה התנצלת על משהו שעשית? כה קמת באמצע הלילה סתם ככה? כה זכרת חלום? כה מלא נרדמת בשיעור? לא XD התעקשת על משהו מטופש? תמיד, אני יכולה לריב עם אנשים שעות על כלום הברזת למישהו בלי להודיע? אהמ לא זוכרת אבל נראה לי שכן התחרפנת? בארור, אני חולת נפש פשוט עוד לא גילו את זה ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כה, הופעה של MCR [כוסאמא שלהם!$!#@#@%#$%] אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נסעת ברכבת? כה ואפילו בתא של הנהג דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא חחח פחדת מהחושך? כה זה אחד הפחדים שלי עשו לך תפרים? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא נראה לי היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כל הזמן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כה סיננת מישהו בטלפון? כה XD ניתקת למישהו בפרצוף? כה לאמא תמיד [גאד היא יכולה להיות כזאת מעצבנת] רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא זוכרת חיבקת מישהו מפורסם? כה תפסת טרמפ? אהמ לא עם זרים אבל היית על במה? כה ישנת כל היום? לא חשבת שאתה משתגע? כה
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אהמ לא זוכרת אבל יש מצב שכן היית ברדיו/טלווזיה? לא עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? חולצה ירוקה של דפש מוד [סבתא הקולית שלי קנתה לי] ומכנס פיג'מה שחור [עוד פירוט או שסיימנו???] קר לך או חם לך? קר [תודה לאדם שהמציא את המזגן] מילה שעולה לך בראש? שוקו
אתה שומע עכשיו מוזיקה? נואפ עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם ג'וני דפ XD תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? יאי יואו נחמד לי במזגן אתה.. מעשן סיגריות? לא איכסע מה היית משנה בעצמך? אהמ כמעט את הכל אתה אוהב את איך שאת נראה? לא ממש מה כתוב על צג הפלאפון שלך? ' [זה באמת מה שכתוב על צג הפלאפון שלי] מאחר הרבה? אהמ משתדלת לא מדבר הרבה בטלפון? לא משתדל לאכול בריא? משתדלת זה לא ממש עובד XD מדבר עם זרים? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כה אבל רק אם אני צכה מהם משהו אוהב את הקול שלך? לא, נדפק לי הקול בכיתה ה' בגלל מחלה בגרון תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? ג'רארד וואי כשהוא היה מסטול XD אבל לא מעשן או לוקח סמים ואם הוא מתופף אז יותר טוב עכשיו מבחינה פנימית? נחמד אליי ואל אנשים אחרים, מתייחס אליי יפה ולא מתעלם ממני, אפשר לדבר איתו ולא להרגיש כאילו מדברים לקיר הבית האחרון שהיית בו? סבתא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמא/אבא מי מקשיב לבעיות שלך? אהמ חברות עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא/אבא הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? סבתא/סבא המקום האחרון שהיית בו? במטבח [ארוחת ערב] האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? פלוס הדבר האחרון שאכלת? שניצל שקנית? מיץ תפוזים[?!} דיסק אחרון ששמעת? אהמ לאדעת שיר אחרון שנתקע לך בראש? burn the evidence של בילי טאלנט אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אדם אחרון שראה אותך בוכה? לאדעת עם מי אתה מדבר? הא?!
הוא\היא משעמם\ת? / מה אתה שומע? האוס בטלויזיה [בואנה השחקן כזה חמוד] אתה אוכל? לא שותה? כה תסתובב לאחור, מה את רואה? אהאהאהאהאהאה אנסססססססססססססס
[איזה שאלה מלחיצה]

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif תודהתודה ענית גם את ../images/Emo24.gif

LK19

New member
רק מתוך שיעמום..../images/Emo122.gif

שמות איך קוראים לך? לי אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? שאלה טובה.. אני לא יודעת
השם הכי יפה לילד? עמרי.. נראה לי... השם הכי יפה לילדה? הדר זה שם יפה.. הכינויים שיש לשם שלך? ליתי, ליתיום, בוגרי, לית הכינוי הכי אהוב? ליתי.. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? יאפ.. האם תקרא לילד שלך על שמך? לא כללי מזל: שור מידת נעליים: 38 גובה: אני לא יודעת.. אבל אני יחסית נמוכה
משקל: אני גם לא יודעת..
חיות מחמד: אין לי.. אה! דווקא יש לי דגים..חח כיתה:עולה ל-ט' תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 19.05.1993 גיל בו רוצה להיות?18.............. שפות מדוברות: החלום שלך?כרגע החלום שלי הוא שלהיות כבר בהופעה של MCR בארץ ושיהיו כבר פרטים..! ארר.. את חושב שהוא יתגשם? כן..
מה אוהב לאכול? פיצה.. מה אוהב לשתות? קפה צבע עיניים? חום צבע שיער? חום עם קצוות באדום רגיש לדגדוגים?. כן..! אוהב את החיים או לא? אוהבת.. כמה אחים? 3 מסר לחיים? מוזיקה מחברת בין אנשים..
יש לך גשר?לא.. היה לי יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה.. חברים יש חבר? לא ממה אתה הכי פוחד? טיסות קעקועים? מה איתם..?חח איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אה.. נראה לי שכן מה החולשה הכי גדולה שלך? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על כל אחד..! מהו הסרט הכי דפוק שראית? מת לדייט האם... אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? כן את יודעת לשיר? ממש לא.. XD התאהבת פעם? לא התאהבת בידיד קרוב? לא.. אין לי ממש ידידים קרובים..חח אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? להורים.. זה נחשב..? אמרתי להם והתככוונתי לזה היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן התחילו איתך? לא נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? מכחישה
בגדו בך? לא עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא רצית להיות בן המין השני?לא נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה?לא רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא שיחקת כדורגל?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?לא הברזת מביצפר?כן היית מאושר?כן התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?לא התעקשת על משהו מטופש?לא הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת? לא ביקרת אצל פסיכולוג?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו?לא נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן..חח פחדת מהחושך?כן עשו לך תפרים?לא נשבר לך הלב?לא שברת למישהו את הלב?לא היית גאה בעצמך?כן..חח הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן.. עשית משהו שלא חשבת שתעשה?לא סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא חיבקת מישהו מפורסם?לא תפסת טרמפ? לא היית על במה?כן ישנת כל היום?כן חשבת שאתה משתגע?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא היית ברדיו/טלווזיה?כן עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? חולצה שחורה עם פסים לבנים ומכנס ברך חום.. קר לך או חם לך?חם מילה שעולה לך בראש? חפירה.........
אתה שומע עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? חברות שלי תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. משעמם, חם, עייפה, שרופה ו..? אתה.. מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? כמעט הכל.. חח אתה אוהב את איך שאת נראה? רוב הזמן לא מה כתוב על צג הפלאפון שלך? סוללה חלשה..חח מאחר הרבה? לא מדבר הרבה בטלפון? לא משתדל לאכול בריא? לא מדבר עם זרים? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן אוהב את הקול שלך? לא יודעת..
תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? גבוה ממני.. שיער שחור והשאר לא משנה עכשיו מבחינה פנימית? העיקר שיהיה נחמד.. אין לי כוח לתיאור עכשיו.. הבית האחרון שהיית בו? וואלה אני לא זוכרת.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה שלי.. נראה לי מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? כל המשפחה שלי הקרובה שלי.. (ההורים והאחים שלי) מי מקשיב לבעיות שלך? אף אחד.. אני מספרת ממש למישהו את הבעיות שלי.. עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של אמא בטלפון המקום האחרון שהיית בו? הגן של אח שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי הדבר האחרון שאכלת? בורקס שקנית? שעון לחדר דיסק אחרון ששמעת? זה ארוך...... MCR- I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love שיר אחרון שנתקע לך בראש? אני ממש לא זוכרת.. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אדם אחרון שראה אותך בוכה? אני לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שבכיתי בכלל...
עם מי אתה מדבר? אני מדברת עם הרבה אנשים הוא\היא משעמם\ת? חלק וחלק מה אתה שומע? את הרעש של המאוורר אתה אוכל? לא שותה? לא תסתובב לאחור, מה את רואה? פסנטר..
.............

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ענית! ענית! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לבושה מאאגניב D:

../images/Emo207.gif הזמנה ../images/Emo9.gif

משועממים
מחורפנים
זקוקים למקום שבו תמצאו חברים כמוכם
בואו לקומונה 27348 (אנשים בלי פואנטה),הבית של המשועממים
אנשים בלי פואנטה, האנשים הכי הכי XD רק היום,רק היום! ספיישל מיוחד ליום האהבה! הכנסו ככל נשמתכם בכם! בעלי כשרון? יושבים כל היום על הכיסא ולא ממשים אותו? זה זמנכם! כנסו לקומונת אנשים בלי פואנטה,הרשמו ל"דבר הגדול הבא",ואולי תזכו לממש אז כשרונכם
מחכה לראותכם, רוני

L I M O R A

New member
אני...../images/Emo3.gif

שמות איך קוראים לך? לימור אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יודעת... השם הכי יפה לילד?עידן השם הכי יפה לילדה? עדי הכינויים שיש לשם שלך? חח אין הרבה... לימורי..(?!?) הכינוי הכי אהוב? לא יודעת.. יש לי חברה שקוראת לי האמסטי.. אני מתה על זה
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? יאפ.. לסבתא רבה שלי קראו לאה ולשניה רשלה... חח האם תקרא לילד שלך על שמך? לא!! כללי מזל: תאומים מידת נעליים: 37 גובה: 169 משקל: אין לי שמץ חיות מחמד:תוכי כיתה: עולה ל-ט' תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 27.5.93 גיל בו רוצה להיות? 16 שפות מדוברות: עיברית, אנגלית, רומנית וצרפתית החלום שלך? לא יודעת... יש הרבה.. את חושב שהוא יתגשם? כל החלמות שיש לי אין מצב שהם ייתגשמו מה אוהב לאכול? פיצה...
מה אוהב לשתות? מים צבע עיניים? חום קאקי צבע שיער? חום עם קצוות כתום רגיש לדגדוגים?.לא אוהב את החיים או לא? אוהבת..
כמה אחים?1 מסר לחיים? אין.. יש לך גשר? נופ.. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא... מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברות שלי יש חבר?לא.. ממה אתה הכי פוחד?כלום קעקועים?לדעתי זה יפה, אבל אין לי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שהשיער שלי יפה..(לדעתי הוא לא משהו) אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? ניראה לי שכן...חח
מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא לבטוח באחרים..
מהו הסרט הכי דפוק שראית? יש המון כאלו.. האם... אתה חי את הרגע?כן יש לך סודות?המון... את יודעת לשיר? יודעת לשיר במיקלחת ועדיף שאף אחד לא ישמע אותי..!! התאהבת פעם?כן התאהבת בידיד קרוב? כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? לא... היית פעם בחו"ל? יאפ.. הרבצת למישהו? חח כן
התחילו איתך? כן.. נשארת ער כל הלילה? ברור... הרגת מישהו?לא בגדו בך? לא! עישנת סיגריות?לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא ממש... קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן.. 650 בחודש הראשון של הפלא שלי
רצית להיות בן המין השני? כן...חח נשברה לך שן? לא.. קיבלת נכשל בתעודה? נופ.. רכבת על אופניים? ברור רכבת על סוס? יאפ.. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן..חח שיחקת כדורגל? המון.. חולה על כדורגל הוצאת מלא כסף על שטויות? כל הזמן
הברזת מביצפר? לא בידיוק... היית מאושר? כן.. התנצלת על משהו שעשית? מלא פעמים קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן.. זכרת חלום?כל הזמן אני זוכרת את החלומות שלי... לפעמים אפילו 2 חלומות נרדמת בשיעור? חח שיעור היסטוריה
התעקשת על משהו מטופש? כל הזמן... הברזת למישהו בלי להודיע? חח בטעות... התחרפנת? תמיד אני מחורפנת באופן טיבעי, ביקרת אצל פסיכולוג?לא.. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? הוו כן.. אכלת קופסא שלמה של אוריאו?כן...
נסעת ברכבת? יאפ.. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא בידיוק פחדת מהחושך? לא עשו לך תפרים?לא נשבר לך הלב? כן.. שברת למישהו את הלב?לא ניראה לי. היית גאה בעצמך?כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן.. כל הזמן אני מרגישה ככה עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן! סיננת מישהו בטלפון? יאפ ניתקת למישהו בפרצוף? כן.. רצית לצרוח ולא עשית את זה?כל הזמן אני רוצה לרצוח מישהו.. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כל כך הרבה פעמים... חיבקת מישהו מפורסם?לא.. תפסת טרמפ? לא.. היית על במה? יאפ ישנת כל היום?כן..(אהמ מחנה קיץ אהמ) חשבת שאתה משתגע?יאפ.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן..
היית ברדיו/טלווזיה?כן.. ערוץ הילדים
עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? גופיה חומה ומיכנס שחור קצר קר לך או חם לך? נעים לי.. מילה שעולה לך בראש? שיט.. אתה שומע עכשיו מוזיקה? יאפ עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? חברות שלי שאני מיתגעגעת אליהן תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. אני בודדה לגמריי לבד בבית אתה.. מעשן סיגריות?לא!! מה היית משנה בעצמך?אני בוטחת בקלות מידאי באנשים... אתה אוהב את איך שאת נראה? לא ממש.. מה כתוב על צג הפלאפון שלך? שעה ותאריך...
מאחר הרבה?אף פעם לא.. מדבר הרבה בטלפון? דאי.. משתדל לאכול בריא? כן חח מדבר עם זרים?תמיד.. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לצערי כן אוהב את הקול שלך?לא תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית?אין לי טעם מוגדר כל כך... עכשיו מבחינה פנימית? מתחשב, נחמד, אופטימי, תומך ויודע להקשיב שצריך.. הבית האחרון שהיית בו? הבית של סבא שלי.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אף פעם לא מבינים אותי האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן.. מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? ליתיום ניראה לי
מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן?סתיו... מי מקשיב לבעיות שלך? אף אחד עם מי אתה רב הכי הרבה?אח שלי..
הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? פטריק..
המקום האחרון שהיית בו?חדר שלי.. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי הדבר האחרון שאכלת?אבטיח שקנית?חולצה דיסק אחרון ששמעת? לא יודעת.. שיר אחרון שנתקע לך בראש? Fall Out Boy - Hum Hallelujah אדם אחרון שצעקת עליו?אח שלי אדם אחרון שראה אותך בוכה? ארין... עם מי אתה מדבר? אף אחד הוא\היא משעמם\ת? חח אף אחד מאוד משעמם מה אתה שומע?Fall Out Boy אתה אוכל?לא.. שותה?לא.. תסתובב לאחור, מה את רואה?גיטרה ומראה.. וואוו זה היה ארוך!!

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif גמאת עניתתת ../images/Emo24.gif

דווקא יש לך שיער יפה יש לי תמונה שלך
עם חברות DD: וסורי על ארוך ><"

hitchhiker218

New member
אמממ נעביר את הזמן:)

שמות איך קוראים לך?אביה אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? רוחמה אברהם השם הכי יפה לילד?עמית(משוחדת) השם הכי יפה לילדה?ליגל\רעות\לוטם\ענה אל הכינויים שיש לשם שלך? אביו,אביו סביו,אביקי,אבי,ועוד שאר מיני ירקות הכינוי הכי אהוב?אביו סביו(יש לזה סיפור ארוך:p) האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? ממש לא... האם תקרא לילד שלך על שמך?ממש ממש לא... שם על הפנים כללי מזל:אריה מידת נעליים:בעיקרון40 או 40 וחצי אבל עמית ידיד גורס שאני 43 כמוהו... אל תאמינו גובה:1.58 משקל:הסחפות! חיות מחמד:היתה חתולה רעה כיתה:עולה ל-י' תאריך לידה (כולל שנת לידה!):21.8.92 גיל בו רוצה להיות?18 שפות מדוברות:עיברית,אנגלית, צרפתית מעט... החלום שלך? אין את חושב שהוא יתגשם?חה חה מה אוהב לאכול?מה לא?
מה אוהב לשתות?קולה, דיאט קולה ואייריש קרים
צבע עיניים?חום צבע שיער?חום רגיש לדגדוגים?נופ. אוהב את החיים או לא? הם בסדר... כמה אחים?2 מסר לחיים?תשתקו יש לך גשר?לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך?עמית!!!! יש חבר?הלוואי עלי..עמית
ממה אתה הכי פוחד? מהפחד קעקועים? נופ איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אממ יש את ה:"את נורא בוגרת לגילך.." ואת ה:"את מצחיק\שנונה\כל דבר בסגנון" אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא ניראה לי מה החולשה הכי גדולה שלך? עמית מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? חחח למי איכפת? מהו הסרט הכי דפוק שראית?מארגנת החתונות המזויינת האם... אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? בסטוקים את יודעת לשיר?אני יודעת לזייף התאהבת פעם?3 התאהבת בידיד קרוב? אויי אמא... עמית!!!!! אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כע היית פעם בחו"ל?יאפ הרבצת למישהו?בודאי התחילו איתך? בהוואי חחחח היה מצחיק.. אנשים שם עיוורים בטירוף! נשארת ער כל הלילה?כע הרגת מישהו?הלוואי בגדו בך? לא עישנת סיגריות? איכס לא שתית אלכוהול? בוודאי אבל לא בקטע של להיות מגניבה אלא טעמתי! השתכרת?לא.. זיגזגתי טיפה קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? חחח לא רצית להיות בן המין השני? לא נשברה לך שן?לא עדיין לא... קיבלת נכשל בתעודה? כמה זה נכשל? רכבת על אופניים? בטח רכבת על סוס?יאפ רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? חחחח כן שיחקת כדורגל?כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? רק משיעורים אבל אל יצא שלא הגעתי.. היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? ברור קמת באמצע הלילה סתם ככה? כע.. אבל בד"כ זה קורה בגלל שיש לי פיפי!!!! אני שותה המון בלילה
זכרת חלום? לצערי נרדמת בשיעור? כן.. על שולחן המורה ומול הפרצוף שלה התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע? חח לא... התחרפנת? תשאלו שאלה יותר טובה:"האם היית שפויה יותר מעשר דקות תמימות?" התשובה לא... ביקרת אצל פסיכולוג? יאפ... הייתי קטנה ומתוסבכת מעל הראש חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן... אכלת קופסא שלמה של אוריאו? חחחח לא... מעצבן אותי שזה משאיר שחור בין השיניים וזה משמין אחושילינג! נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא.. דחפתי לארון פחדת מהחושך?כן עשו לך תפרים?עדיין לא נשבר לך הלב?אוהו.. כמה פעמים שברת למישהו את הלב?לא היית גאה בעצמך?אממ פעם אחת אולי הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא זוכרת עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כעע חחחחחח סיננת מישהו בטלפון? אוהו כמה פעמים ניתקת למישהו בפרצוף? יאפ רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן... אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן... חיבקת מישהו מפורסם? כן... תפסת טרמפ? לא... היית על במה?כן ישנת כל היום?לא.. חשבת שאתה משתגע?כן... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לצערי כן היית ברדיו/טלווזיה?כן עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? מכנס ברמודה וחולצה לבנה קר לך או חם לך?נעים..אחלה מזגן מילה שעולה לך בראש?כוס אמאק אתה שומע עכשיו מוזיקה?לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם עמית!!!!(תעשה אותי גברבר נחשק!) תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?.רוצה לאנוס את עמית עכשיו!(חחחחחחחחח) אתה.. מעשן סיגריות?לא מה היית משנה בעצמך?הכל אתה אוהב את איך שאת נראה?לא מה כתוב על צג הפלאפון שלך?תאריך שעה ותמונה שלי(עמית שם אותה
) מאחר הרבה?משתדלת שלא מדבר הרבה בטלפון? לא ממש משתדל לאכול בריא? כע מדבר עם זרים?לא.. במיוחד אם הם מציעים לי סוכריה ואומרים לי:"בואי אני אראה לך את הבובה של הבת שלי" מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן לצערי אוהב את הקול שלך? חחח לא תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? במילה אחת:עמית עכשיו מבחינה פנימית?עמית אבל שיהיה רגיש טיפה יותר הבית האחרון שהיית בו?הבית של סבתא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא.. כמעט שאף פעם לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודעת מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אבא ואמא?o_O מי מקשיב לבעיות שלך? אף אחד עם מי אתה רב הכי הרבה?אחותי הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת?אחותי המקום האחרון שהיית בו?אילת האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אממ חברה שלי הדבר האחרון שאכלת?שניצל בצהריים שקנית?אייס קפה בארקפה באילת... היה דוחה אש אז קניתי דיאט קולה דיסק אחרון ששמעת?לא זוכרת שיר אחרון שנתקע לך בראש?השיר של שנות השיבעים:) אדם אחרון שצעקת עליו?אחותי אדם אחרון שראה אותך בוכה? אף אחד לאחרונה עם מי אתה מדבר? יוני הוא\היא משעמם\ת? ניראה לי שכן.. אם הוא מדבר איתי אז סביר להניח
מה אתה שומע?כלום! אתה אוכל?לא שותה?לא תסתובב לאחור, מה את רואה?דלת מצטערת על חפירת עמית פשוט אני מסוגלת לאנוס אותו עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hitchhiker218

New member
ואם כבר חפרתי על עמית

תרשו לי לציין שהוא הדביק אותי בפצעים בפה שלוו!!!!!!!!!! למסכן היו ועכשיו הם אצלי במלוא הדרם!!!!!

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif אויי ויי ../images/Emo201.gif

ותודה שענית גםםם
אריות שליטההה DDDDD:

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif עד שעניתי!!!! אוף.

שמות איך קוראים לך? סאמר כתלה בלה בלה אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? משו נורמלי. השם הכי יפה לילד? לא יודעת. השם הכי יפה לילדה? לא יודעת. הכינויים שיש לשם שלך? - הכינוי הכי אהוב? - האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על אהבתם של הורי לפרחים מסריחים וקיץ מגעיל... האם תקרא לילד שלך על שמך? ממש לא. כללי מזל: קשת מידת נעליים: 38 גובה: 158 משקל: 58 חיות מחמד: יש המון. כיתה: סיימתי בצפר. תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 10.12.88 גיל בו רוצה להיות? 23 שפות מדוברות: עיברית אנגלית הולנדית וגרמנית. החלום שלך? - את חושב שהוא יתגשם? - מה אוהב לאכול? הכל חוצמבשר XD מה אוהב לשתות? מין ומיץ תפוזים. צבע עיניים? חום חרא צבע שיער? שחור רגיש לדגדוגים?. נוראאאא אוהב את החיים או לא? אוהבת בטח אוהבת כמה אחים? 1 מסר לחיים? - יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים. מה הדבר הכי חשוב לך? החתולה שלי והחיים שלי! יש חבר? כן. ממה אתה הכי פוחד? מוות. קעקועים? אין. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה -.- אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? חתולים ודברים מצחיקים. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אם אוכלים משמינים. מהו הסרט הכי דפוק שראית? יש המון! האם... אתה חי את הרגע? נרא הלי יש לך סודות? ברור את יודעת לשיר? ככה ככה התאהבת פעם? כן התאהבת בידיד קרוב? כנ"ל אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כן! היית פעם בחו"ל? כה הרבצת למישהו? כה התחילו איתך?כה! נשארת ער כל הלילה? כע הרגת מישהו? יתוש בגדו בך? כע עישנת סיגריות? כע! שתית אלכוהול? אכן השתכרת?אכן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? יאבלולו לא רצית להיות בן המין השני? כעעעע נשברה לך שן? אויש כן >< קיבלת נכשל בתעודה? חחחח ברור רכבת על אופניים? כעעע רכבת על סוס? כע רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא ממש שיחקת כדורגל? אף פעם.....:O הוצאת מלא כסף על שטויות? כל הזמן הברזת מביצפר? כל הזמן היית מאושר? כל הזמן התנצלת על משהו שעשית? כע קמת באמצע הלילה סתם ככה? חחחח כע זכרת חלום? מדי פעם נרדמת בשיעור? חחחח פעם אחת נו התעקשת על משהו מטופש? כל הזמן מה הברזת למישהו בלי להודיע? אהההההההה התחרפנת? כל הזמן ביקרת אצל פסיכולוג?ממממ חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? - אכלת קופסא שלמה של אוריאו? D: נסעת ברכבת? כע נו דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחח מעולם לא פחדת מהחושך? כשהייתי פיצית עשו לך תפרים? כע :S נשבר לך הלב? חחחח כן שברת למישהו את הלב? מקווה מאוד שכן!!!
היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן.... עשית משהו שלא חשבת שתעשה? חחח כן סיננת מישהו בטלפון? X: ניתקת למישהו בפרצוף? - רצית לצרוח ולא עשית את זה? - אמרת למישהו שאתה שונא אותו? חחחח וואייי היום! חיבקת מישהו מפורסם? חחחח כל הזמן תפסת טרמפ? פעם אחת כע :O היית על במה? כע ישנת כל היום? כע חשבת שאתה משתגע? כע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אההה.....לא נראה לי... היית ברדיו/טלווזיה? כע עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? בוקסר וחולצה HTF. קר לך או חם לך? חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מילה שעולה לך בראש? חם וחמוס אתה שומע עכשיו מוזיקה? כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? קוקישלי והחתולה הנכה הפוצקית. תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?.מבסוטה משו אעש מהחים שלי. אתה.. מעשן סיגריות? כבר לא. מה היית משנה בעצמך? אמממ...משקל....וציצים D: אתה אוהב את איך שאת נראה? לפעמים. מה כתוב על צג הפלאפון שלך? יש שעון וטפט של ג'וני עושה פרצוף. מאחר הרבה? כרונית. מדבר הרבה בטלפון? תלוי עם מי. משתדל לאכול בריא? בעעעע מדבר עם זרים? בטח מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כןכן אוהב את הקול שלך? כע D: תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? רוסי XD. סתם גבוה שיער קצר. זהו. עכשיו מבחינה פנימית? מצחיק, חיב להיות מצחיק!!! הבית האחרון שהיית בו? ספתוש. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא.... האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? אפחד. מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? וואיייי המשפחה שלי כאילו דה, סתם לא יודעת, אפחד. מי מקשיב לבעיות שלך? כלמיני אנשים... עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא שלי. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? אבאשלי המקום האחרון שהיית בו? ספתוש האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא הדבר האחרון שאכלת? לא אכלתי היום...אבל אממ..פיצה שקנית? חולצות!!!! D: דיסק אחרון ששמעת? משו של בוב מארלי שיר אחרון שנתקע לך בראש? love today - mika אדם אחרון שצעקת עליו? אמשלי אדם אחרון שראה אותך בוכה? אוריאל עם מי אתה מדבר? עכשיו? דניאלה מיכאל ולאון. הוא\היא משעמם\ת? ממש לא. מה אתה שומע? כלום נו. אתה אוכל? לא... שותה? לא.. :( תסתובב לאחור, מה את רואה? אותך!!!!!!!111. סתם. ארון.

למעלה