שלום

../images/Emo163.gifשלום../images/Emo163.gif

שלום אני חדש בפורום ואני לא ממש בקטע, אני רוצה לדעת מאיפה אפשר לקנות את הגופיות הגדולות האלה של הראפרים נו אתם יודעים וגם אני רוצה לדעת מאיפה אפשר לקנות את הדיסק ´מיקרופון למקסימום´ אם יש מישהו שמוכר בפורום,גם. תודה.

or001

New member
גופיות כדורסל - בחנויות ספורט

מקרופון למקסימום - אולי במאד מאן, בתחנה המרכזית או בדיזנגוף סנטר. לעוד פרטים תסתכל על ההודעות המציקות האחרונות של אבישי במבוק.

EmGee

New member
ברוך הבא

מיקרופון למקסימום אפשר לקנות במאד מאן (דיזינגוף ות"מ ת"א) וגם את ה"גופיות הגדולות האלה של הראפרים" אפשר לקנות שם אבל רק אם יש לך איזה 200 שקל בלי שימוש

RunNGun

New member
ראיתי את זה גם בנס-ציונה

בחנות "דיסק סנטר", קומה עליונה, ליד סטימצקי. אבישי

or001

New member
בחנויות דיסקים אפשר לקנות רק את 2

אין את מקרופון למקסימום 1 בחנויות דיסקים. רק במאד-מן

MooN aka asdfgh

New member
יש!

ראיתי אותו... אבל כנראה שכשהביאו את 2 הביאו גם כמה עותקים של 1 ונשאר להם. שווה לבדוק!

RotemY

New member
אני חושבת שאני הולכת להשתגע...

אולי פשוט נשים הודעה של פרטים על מאד-מן בטאג ליין?! זה ממש חוזר על עצמו... מאד-מן, דיזינגוף סנטר, קומה 4/3 ליד חנות כזו גדולה של משקפיים ועוד חנות צמודה עם סתם כל מני שטויות חנות לא מוגדרת כזו, יש שם באגיז, וחולצות "כמו של הראפרים" ועוד כל מני דברים כמו כובעי-מצחיה וכאלה... אם אתה רוצה ת´טלפון, צלצל ל144 ותברר, עוד משהו?

אני לא יודעת מה אתכם

אבל אני קניתי את מיקרופון למקסימום בטאוור רקורדס... אין את זה בכל הסניפים של טאוור רקורדס, אבל אפשר לחפש... לילה טוב בראדרז ויחי החמוס הארצישראלי אינשאלללללה אמא- אני אוהבת אותך

Grandmaster KC

New member
בשמחה אענה על שאלתך, בני

ישנה 2 חנויות בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב, ובמרכז דיזינגוף שוב בתל אביב. שני החנויות עונות על השם "מאד מן" ובחנויות אלה תוכל לרכוש את הדיסק שהינך חושק בו ובנוסף אחת ממבחר גדול של "הגופיות הגדולות האלה של הראפרים נו אתם יודעים". היני ממליץ לך לרכוש את אחת מה"הגופיות הגדולות האלה של הראפרים נו אתם יודעים" של הרכב ההיפ הופ המעולה Wu-Tang Clan". ערב טוב שומע : Method Man - Dangerous Grounds

RotemY

New member
דיי כבר חתיכת קרצייה!!!!

תצלצל אליהם ותשאל בעצמך, למה אתה חושב שאנחנו צריכים לדעת?? אנחנו לא עובדים שם או משהו!!!

למעלה