צביקה 104
מ מיכאל ברגמן New member 14/1/05 #138 גם נכון חסר לך שזו ההופעה האחרונה של הבוס! ואני לא קורא את הקומיקסים עד שאת לא שמה את פרק 100. אני לא רוצה חור בקונטיואיטי.
גם נכון חסר לך שזו ההופעה האחרונה של הבוס! ואני לא קורא את הקומיקסים עד שאת לא שמה את פרק 100. אני לא רוצה חור בקונטיואיטי.
P pillit New member 14/1/05 #139 תכסיס סחיטה זול פעם הבאה תלמד לסמוך על השיפוט שלי. כשאני אומרת לך שמרחתי - מרחתי !
מ מיכאל ברגמן New member 14/1/05 #149 מצויין!!! זה כמו פרק לקט בטלביזיה. אהבתי. זה עובד טוב מאוד ומראה כמה עבר על אותם דמויות במאה פרקים. אז זהו. לא סומך על השיפוט שלך.
מצויין!!! זה כמו פרק לקט בטלביזיה. אהבתי. זה עובד טוב מאוד ומראה כמה עבר על אותם דמויות במאה פרקים. אז זהו. לא סומך על השיפוט שלך.
M molmol New member 13/1/05 #108 הא! לי יש את ספר צביקה השלם נראה לי שזה הזמן שלו חיכיתי במשך שנים. ידעתי שזה יבוא. שנתחיל? "מחיר התחלתי: חמש עשרה אלף! מישהו? פעם ראשונה פעם שנייה...."
הא! לי יש את ספר צביקה השלם נראה לי שזה הזמן שלו חיכיתי במשך שנים. ידעתי שזה יבוא. שנתחיל? "מחיר התחלתי: חמש עשרה אלף! מישהו? פעם ראשונה פעם שנייה...."
P pillit New member 14/1/05 #140 צביקה 109 המציגים הם מתכנתי תפוז אמיתיים חלקם, מסתבר- עדיין עובדים שם והתחפשו לצביקה בפורים אותה שנה...
צביקה 109 המציגים הם מתכנתי תפוז אמיתיים חלקם, מסתבר- עדיין עובדים שם והתחפשו לצביקה בפורים אותה שנה...
P pillit New member 14/1/05 #142 צביקה 111 גליה- זה עונה לך על השאלה לגבי פרצוף ירח שישבה וציירה באחד הפרקים הראשונים ?
A ailag New member 14/1/05 #153 -=- לא באמת שאלתי.. ואני לא מכירה את התוכניתנים, מה שכן משרדי תפוז כבר לא נראים ככה (לפחות הבניין)