סטייה של גלגל

hudimarkus

New member
../images/Emo163.gif סטייה של גלגל

ערב טוב! בעיה קטנה - כנראה שעשיתי עם האופניים שלי דברים שהם לא מיועדות להם ועכשיו כשאני מפדל צד שמאל של הגלגל האחורי משתפשף בצורה מורגשת ומפריעה בצינורות בתחתונים של החלק האחורי של האופנים. שאלתי - מה, יותר נכון, איפה הבעיה והאם זה בר תיקון? תודה!

hudimarkus

New member
הפיצים כוונו לא מזמן והגלגל../images/Emo26.gif

לא במרכז! יכול להיות שמשהו בפנים עקום?

humaniting

New member
תלוי...

אם יש לך גלגל שמתחבר עם אומים- יכול להיות שהצד ששהקסטה בו משוחרר ואז כשאתה מפדל הגלגל נתקע בשילדה.. או שהגלגל התעקם,

hudimarkus

New member
לא נראה לי כי

אם זה היה סוטה במידה כזו הייתי מרגיש את זה גם בנסיעה ללא פידול... ויש לי קויקריליס. מה אפשר לעשות אם הצד עם הקסטה משוחרר?

סטיה בגלגל

את האמת הייתי רוצה לראות את זה בעין ולא סתם לתת פיטרונות באינטרנט. הטלפון שלי 068-585869 פאול

mtbRider

New member
נסה לפרק את הגלגל ולהחזיר

יכול להיות שהגלגל לא יושב טוב עד הסוף ב DROP OUTS שלו. אחרי שאתה מכניס את הגלגל, לפני שאתה סוגר, תבדוק שהוא בפנים עד הסוף בחריצים האלה (DROP OUTS) בשלדה. (כתבתי הודעה מפורטת מקודם או שהיא לא עלתה או שמחקו אותה [במקרה של האחרון...למה?!]). איתי

רמי לשם

New member
הפעם לא אנחנו..

אולי המערכת של תפוז מצנזרת אותך במקור
בכל מקרה, ההודעה הזו היא באורך מצוין, אם הקודמת היתה יותר ארוכה כנראה שהיו בה הרבה מילים מיותרות. במילים אחרות - שמור את זה פשוט, צא מהפָרֵטֱת (מחלה מיוחדת שאצלך היא מופעיה בצורה מאוד חמורה).

mtbRider

New member
אז אתה אומר לשמור דברים קצר...

ההשתפרתי / הבנתי אותך נכונה?!
או

mtbRider

New member
עוד ציטוט קטן

"בשפה קצובה הם מספיקים יותר מילים בזמן חיים אחד להשלים משפט לא להרגיש לבד" מקור: עברי לידר - האנשים החדשים ועל זה נאמר: מילים כדורבנות.

למעלה