נה נה בננה

../images/Emo123.gifקודם כוללל....

תקשיבו דיברת עם נייט על זה שהוא יהיה זמר!!!! כן כן הוא יהיה זמר אמינם עוזר לו בטח אתם יודעים ונייט הוא שווה אז תסתמו ת'פה המסריח שלכם!!!!!!!!!!1

bLAck hALo

New member
עכשיו זה מצחיק! חח נייט שווה חחחחחח

ת'אמת זה דיי עצוב רק לחשוב ככה :\\ וכן כן שמענו ואין מצב שהוא יצליח! כי כמובן ינסו להשוות אותו לאמינם ולהיכנס לנעליים של אמינם..חח כן בטח! עוד שניה.

k k1

New member
תרגיעיייייייייייייייייייייייייייייי

ובדרך תגידי לחבר שלך נייט שימסור ד"ש לאמינם,כי בזמן האחרון הוא לא מתחבר למסנג'ר אז הרבה זמן לא דיברתי איתו.. חחח תפסיקי לחיות בסרטים!!

.........

כוס אמקקקקקקקקקקקקקקקק הפורום הזה בן זונהההההההה רציניייייייייייי מה הקטע שלכם רק תאמינו לי נייט פי אלף יותר מוכשר מכל אחד ואחד מכם....... ומי שאוהב את נייט שיאהב מי שלא שישנא אבל למה לרדת אליו?? הוא לעזה לא עשה לכם כלווווווווום

k k1

New member
ילדה יש לך בעיות

תטפלי בזה או משהו אבל אל תוציאי את זה עלינו.. אנשים יכולים לשנוא אותו,ולא להאמין לך,אף אחד לא שואל אותך!! קחי רגיעון!! מה הקטע שלך בכלל?!?!?

bLAck hALo

New member
יו יו נייט כזה ע-נקקקקקקקקק..מפגיז

ומפיץ!! יו יו.. תראי, וואלה לא מאמינה לך.. אבל אם כן, תהני לך.

אתם לא מאמינים לי?

אתם חושבים אני עיוורת?!ולא יודעת לשמוע? חחח אני דיברתי איתו דרך אתר יא אפסים ולמי שיש כאן בעיות זה לכם

bLAck hALo

New member
בסדר. קלטנו! דיברת איתו. יופי.

את רוצה על זה צל"ש? מסיבה? שנצא במחולות וריקודים? אני חושבת שאת לא יודעת לקרוא. וואלה באמת דיברת איתו-יופי. יצא לך שוב? -תהני לך.
אני אפסית.

k k1

New member
חחחחחח עדידה

גם לי זה תמיד קורה איתכן..אני צריכה ללכת אבל אני נשארת כי אני לא יכולה לעזוב אתכןןןןן! ואהבתייייייייי את המגנט!! חחחחחחחח עכשיו אני יקרא לכן כל הזמן ככה!

k k1

New member
חחחחחחח

יש את טל המקורית שהיתה פה פעם..ואותך ויש לכן כינוי ממש דומה..

למעלה