נה נה בננה

../images/Emo163.gifנה נה בננה

דיברתי עם אח של אמינם!!!!!(נייט)אכן כן דיברתי איתו במיקרופון ובמצלמה ומי שלא מאמין שלא יאמין !!!!!!!!

bLAck hALo

New member
../images/Emo5.gifואין לך סיוטים?!../images/Emo5.gif

חחח נגיד. ואם זה לא אמ' אז זה לא שווה
את דיברת עם וואנבי שרוצה להיות כמו אח שלו אבל תהני לך!
אני מניחה..

k k1

New member
וואלה לא מאמינה...!

וקרן טל המקורית-את טל שהיתה פה פעם
<חייבת לראות את התגובה של עדי לזה! חחחחחח>

אני עדי... ! נעים מאוד ../images/Emo13.gif מי את?!

ואמ נייט מעלה בי חלחלה <חיחי תמיד שמעתי אנשים מוזרים אומרים את זה ורציתי לנסות> הואט פשוט כזה חיקוי עלוב ונדחף... אבל לפחות ספרי על מה דיברתם!! בטח על אמינם... למרות שאני לא מאמינה שזה הוא אולי זה סתם מישהו מכוער שדומה לו.. <אוי לא יש שתיים!>

bLAck hALo

New member
חח או יותר גרוע!!.....

שני הנייטים יחילטו להביא צאצאים לעולם

אוי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

עוד דור של ילדים קטנים וצהובים שיחכו את אמ' לעד! יופיעו בקליפים שלו באופן "נסתר"! אני לא יעמוד בזה שוב!

bLAck hALo

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

בחיים לא! ואני בסוף יהרוג אותך אם תגידי שוב שאת מביאה לי אישור להרוג אותך. תיזהרי לך.
X_x

כן באמת שזה ממות נורא למות בגלל

נייט? בעע טוב נו אז אל תהרגי אותי רק תסממי אותי קלילות ככה אני יעבור את זה בלי לשים לב חיחי הילה תראי למה את גורמת אני לא יכולה ללכת כי את מגיבה לי ואני חיייבת לענות! מגנט שכמותך!

bLAck hALo

New member
בובה, אני ואת בפנאן על ירוק כשזה יק

-רה מה את אומרת? עליי בובה.. חח יופי! תאשימי אותי! כרגיל. אני תמיד אשמה בהכולללללללללללל..אבל זה בסדר אני רגילה אני בעד לעשות שלט כזה בגדול "היא(חץ שמצביע על תמונה שלי)אשמה בהכל!!!" בובה לא עניתי לך למסר.. רואה אני מכבדת אותך!

באמת כל הכבוד לך שלא ענית למסר אבל

ענית פה! אז אני חייבת לדרוש ממך שגם למסר הזה לאתעני חחח אני יוכל לרשום כל מיני דברים ואת לא תעני..! ננה בננה..! <אני חייבת להפסיק עם זה> ואני בעד השלט פתרון מושלם לכל בעיותי! וכן אל תהססי אפילו את תמיד אשמה! לאאאא אל תעני! לילה טוב בפעם האחרונה להיום! אוהבת הכי בעולם

למעלה