מעו"ף 18/11/03:

כל האפיקים רצו למעלה בתקופה הזאת...

או כמו שחבר היטיב להגדיר כל מניה שאתה יורק עליה עולה בלפחות 20%... אם הם היו עושים את אותו משחק ב2001... התוצאות היו לגמרי שונות.

mah1

New member
דע לך שזה לא מדוייק

עקבתי אחריהם מההתחלה וגם בתקופות שהשוק ירד היו שם שנים שעשו רווחים לא רעים בכלל.

לא אמרתי שלא... אני פשוט אומר

שמשחק כזה כשכל השוק רץ למעלה פחות משקף... אם היו עושים את זה לטווח ארוך שיכלול בתוכו גם תקופה של ירידות היה יותר משקף את איכות מנהלי התיקים. (לדעת לרוץ בעליה ולהתגונן בירידה...) גם ככה כשאספו את האנשים למשחק היו כאלו שסרבו כי פחדו להתבזות בפני הקוף...

RonenM62

New member
המשחק התחיל לפני 1/2 שנה...

השוק בעליה בסה"כ חודשיים ובאותה מידה יכול היה לרדת. הסיבה לתואה הפנומנאלית נעוצה דווקה במרכיב המרכזי של השקעה טובה והוא החוסן המנטאלי. הם פעלו בתנאי מעבדה, כאשר אין להם לחץ של לקוחות או כסף אישי שהולך לאיבוד, ולכן גם יכולים להרשות לעצמם לבצע השקעות "מטורפות" שהוכחו בדיעבד כמוצלחות. בתיק שלנו לדוגמא, אני מטיל מגבלות חמורות על סוג המניה, הסחירות בה וכו, על מנת שאלה שעוקבים אחרינו, לא "יפלו"... בכל מקרה, זה משחק נחמד שנועד למכור את העיתון, וקשה ללמוד מזה משהו.

eliot1

New member
רונן האם תוכל להעלות גרף

15 דקות מיום ראשון שעבר ? יכול להיות משהו מענין . תודה

eliot1

New member
תודה.

חשבתי שאולי מתהווה ראש וכתפיים וכעת בונה כתף ימנית. אבל אין סימטריה.

RonenM62

New member
שימו לב לטיפוס לאורך רמת התמיכה...

איזה יופי לראות את זה היום על הגרף... ממש בית ספר...

RonenM62

New member
המדד פרץ את הגבוה היומי ונע צפונה..

ההתנגדות כרגע ב- 472.4

מחר 485

יאלללללללללה קולייייייייייייייייים באיחור של 2 אחוז הצעקה אני יודע אני אשתדל לתת איתותים מהירים יותר..........

איציק100

New member
עכשיו שעזבתי את הקולים אתה ניזכר לצ

המניות שלי חוגגות אורמת פולאר השקעות מטאלינק צולעת אלווריון טסנת

RonenM62

New member
איציק - טוב עשית. עזוב את הרולטה...

תצמד למניות !!! זה יעשה לך רק טוב.

RonenM62

New member
../images/Emo163.gif והיום... קו המגמה העולה

תמך לאורך כל היום במחירים...