ית שכמוני

בת ה י ם

New member
../images/Emo163.gifית שכמוני

אנחנו אמורים להיות היום בהופעה ה א ח ר ו נ ה של הקטנטנות..... אבל אני מיפגרת.......איבדתי את ההזמנות אמאאאא הילדים יהרגו אותי אני נשארת לישון במשרד למישהו יש שק"ש? אוהל?

@@

New member
אכלת אותה בגדולללללל

עזבי שק"ש ואוהל.. אני מזמינה אותך להעביר אצלי ת´לילה... מה שמצפה לך........ אני מאמינה שעם אמא נפלא כמוך, הוא יסלחו לך, אמנם לא כ"כ מהר אבל זה יעבור להם.

מיקי 35

New member
חחחחחחח... ../images/Emo6.gif

תגידי... מה יהיה איתך ? תבואי אלי ממוש... תשני אצלי על השטיח במשרד... אסדר לך גם קפה כדי להעביר את הלילה בכיף חחחחחחחחחחחח...

וואייי בת בת קטנטנות באמת אכלת אותה

תמשיכי לחפש בלי לחץ אם לא מילאת בהם דלק אז בטח תמצאי אותם בהצלחה יקירה

בת הימוש´...

שטויות לא נורא... תפצי אותם במשהו אחר... אני סומכת עליך, משהו כמו לונה פארק... אבל בימים אלו לפני שיהיה שוב פעם קר...

black ross

New member
בוקר טוב לך ילדה שלי ../images/Emo25.gif

ראיתי שהחבר שלך עשה כאן ביקור ...... מה שלומכם ?

שירנוש´...

מה העיניינים? חזרת אלינו סוף סוף. כן, החבר עשה ביקור. נו איך את מרגישה עם הראש? חזרת לעבודה? חזרת ללימודים?

בת ה י ם

New member
../images/Emo67.gif

הם לא יסלחו זו הייתה הזמנה גם למאחורי הקלעים (תביאו טישו חחחחחחח) בחיי גרשון הדג זהב שלי בחיים שלי לא ראיתי בכלל קטנטנות מי הם בכלל ? חחחחח מנסה לנחם את עצמי (תודה לתומכים.....)

בת הים...

תנסי לשחזר לעצמך בראש איפה זה יכול להיות... אולי בתיק...אם יש לך בלאגן בתיק...כמו לרוב הנשים ובמיוחד אני...כדאי שתוציא דבר דבר לאט ותחפשי בצורה יסודית... וכשתגיעי הבייתה תחפשי במקום בו את נוהגת לזרוק דברים... העיקר בלי לחץ...אני מאוד מקווה שתמצאי...

למעלה