יו! עבר עוד אחד!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo163.gifיו! עבר עוד אחד!

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב ונעים!:]

ZoHaRoT

New member
מסכמת..

היום הכי טוב בשבוע: חמישי!!!! הדבר הכי טוב שקרה השבוע: סיירת נחמדה וביקורון אצל ידיד:] ספר השבוע: --:\ סרט השבוע: אני מספר ארבע. סרט משעשע:] סדרת השבוע: supernatural... פרק הזוי... שיר\דיסק השבוע: Mike של עיברי.. קישור לקליפ- פשוט מעולה- http://www.youtube.com/watch?v=i3Mje6GYOGY ציטוט השבוע: "I wish I could be that way." תמונת השבוע:Nole לילה טוב!:]

שיר m

Well-known member
אחלה שיר וקליפ:)

בקשר לתמונה... אממ... תגידי... אפשר לשוט על זה? האם זהו רמז עבה לנולה שישוט מאיתנו והלאה? (סתם סתם! אני מחבבת אותו לפעמים!)

ZoHaRoT

New member
ראיתי את הגביע ונזכרתי שהוא ניצח גם שנה שעברה

איזה נולה!:]

שיר m

Well-known member
וואלה עבר?

היום הכי טוב בשבוע: היה כזה הדבר הכי טוב שקרה השבוע: גם היה ספר השבוע: "מצרפי המקרים" מומלץ! סרט השבוע: "אני מספר 4" סרט צפוי ששיעשע אותי מאוד סדרת השבוע: אין שיר\דיסק השבוע: שירים חדשים של הראל מויאל ואריק ברמן ציטוט השבוע: "איך לפעמים אנ'לא רואה את מה שלכולם מאוד מובן" (אריק ברמן- היי רות איך עובר לך החורף בלעדי) תמונת השבוע: אין שבוע מוצלח וגשום לוכלנו

ranch22

New member
היי!

גם אני ראיתי את ״אני מספר ארבע״ השבוע!! מגניב!! ד״א, קראת את הספר ״משחקי רעב״? ואיך אפשר לאהוב את אריק ברמן עם כל השובניזם הזה?

שיר m

Well-known member
../images/Emo13.gif

לא לא קראתי... ושתדעי לך אם לא ידעת עד עכשיו, אריק ברמן גאון. נקודה.

ranch22

New member
אז הוא מומלץ

יצא לי לקרוא אותו השבוע... ולגבי ברמן, אני לא אתווכח איתך, לטעמי הוא שובניסט ועוד כמה מילים שלא אגיד בפורום הזה. גאון? אם את אומרת...

שיר m

Well-known member
תודה על ההמלצה:)

תקראי את "מצרפי המקרים", זה ספר מיוחד, אני בטוחה שתאהבי:)

ranch22

New member
נשמע טוב :)

אני אצרף את זה לקניה הגדולה הבאה בסטימצקי בע״ה

...

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אור ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: כל מיני שיר\\דיסק השבוע: Katty perry- hot 'n' cold ציטוט השבוע: לא עכשיו. תמונת השבוע:

ranch22

New member
אני...

היום הכי טוב בשבוע:שבת? הדבר הכי טוב שקרה השבוע:משמרת ברביעי לילה, משמרת אחרונה אז גם עצובה. והיה נחמד בשבת. ספר השבוע:"משחקי הרעב", עלילה מצד אחד הזויה ומצד שני די צפויה, אבל הסופרת? גאונה, התעתועים שהיא מעבירה לקוראים עם הדמויות והשינויים... צל"ש! סרט השבוע:"אני מספר ארבע", צפוי אך נחמד. סדרת השבוע:- שיר\דיסק השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:-

שיר m

Well-known member
הנה תמונת השבוע של רינת

(אפילו שזה כבר של שבוע שעבר שעבר...) רינת, משמרת אחרונה זה אומר שסיימת עם העבודה הזאת?:)

ranch22

New member
חחח

יא קרועה!! העלת לי חיוך!! :) וכן, לפחות בינתיים עזבתי...

למעלה