חשוב לקרוא

yosi hadad

New member
../images/Emo163.gifחשוב לקרוא

להלן רצף הודעות שכתבתי למר YARONBRO הדברים עברו לעמוד 2 ראתי צורך לקדם אותם לחזית... לעיונכם! 11:28 | 28/06/05 ל"יד ושם" יש שם משתמש ב.... תפוז.......ובאנגלית...אלוהים איזה טימטום.... מאיפה הוא בא הדבר הזה YARONBRO??? YARONBRO אתה רואה את האייקון למעלה בנושא...חפש את הדמיון בין הכתיבה התמהונית בלשון המעטה לאייקון...(_בהודעה המקורית אייקון של חייזר...) הוספת תגובה בחלון נפרד שם: דוידקה המקורית נושא: [סמיילים וסימנים לנושא] תוכן: [סמיילים וסימנים לתוכן] ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה ◄ המלצה על הודעה ◄ תלונה על הודעה X • רשמתי לעצמי!ו yosi hadad ו 11:36 | 28/06/05 רשמתי לעצמי לברר עד אחרון הפרטים את הכתיבה של YARONBRO בשם המוסד "יד ושם" ולאמת נתונים. אם יתברר שהדברים נכונים -יהיו לי כמה הערות מקצועיות לגבי יכולת הניסוח הרדוד שלהם. אם אכן כפי שאני משער ל"יד ושם" אין ולא היה שום קשר לכותב ולנכתב -אדרוש מהם ללא פשרות לתבוע אישית את הכותב על שלל העברות שביצע כאן לכאורה באמצעות שימוש לרעה בשם המוסד הנ"ל.

harty

New member
יוסי למה ההשקעה של האנרגיה

בזוטות דברים???? הרי בכל מקרה לא תצא ברווח גדול הכל העינין, מדובר בפול גז בניוטרל. הייתי מציעה שתתחיל להרגיע את הרוחות הרעות הנושבות מקרב החברה שלכם. יתכן ומדובר בנוער מתלהם אבל זה הוריד את הפורום והסיט אותו מהעינינים הבוערים בעיר. שלא נדבר על הנזק התדמיתי שנגרם לפורום מעת היכנסם של החבורה הזאת.תרגיע , תרגיע, תרגיע.תעזור לגיא להשתלט על העיניין הזה.

ס ד

New member
harty, על איזה נזק תדמיתי את מדברת?

וואלה, אתם בדיחה. איזו חשיבות עצמית אתם מנכסים לעצמכם. את חושבת שאת מביאה כבוד לעיר ולפורום? אני מניח שתגובתך תוכיח תיק תק אחרת.

למעלה