חזרתי!!

linoroosh

New member
../images/Emo163.gifחזרתי!!

לא יודעת אם שמתם לב אבל כבר איזה שבוע לא הייתי פה.. חמישי שישי שבת לא הייתי כי לא הספקתי היה לי מלא מה לעשות... וביום ראשון יצאתי למחנה!! היה ממש ממש כייף!! איזה כייף היינו עם מלאמלא חתיכים כי איפה שיישנו ישנו גם בנים מקפוארה (שריריים כאלה..) ועולים חדשים מספרד (שיואו הספרדים חתיכים!) והכרתי מלא בנות חמודות וכמה בנים חמודים.. וכמה חתיכים שלא הכרתי ועוד בן אחד חמווד שהכרתי שם ראו אותי רוקדת סולו עם חברה שלי!! כאילו רק אני והיא! חח פדיחות..
התביישתי... אבל איזה חמוודים!! וזה שהכרתי דיברנו כל הלילה והוא עמד ליד החלון של החדר שלנו מלא זמן כי לא הרשו לנו לצאת החוצה בלילה (-_-') והיה כל כך מצחיק!! וצרחנו שם מלא (כואב לי הגרון) וכל הזמן באו לחדר שלנו להגיד לנו לשתוק וללכת לישון.. ואני עדיין מתה מתה מעייפות.. חח ומצאנו מישהו למורה שלי.. היא בת 22 נמוכה קמצ שאנטי ומצאנו לה מישהו גבוה עם ראסטות שאנטי כמוה.. איזה חמוד הוא.. והם באמת שומרים על קשר וזה!! חזרתי בשלישי בערב ואז כבר הייתי עייפה... ואתמול כל היום לא הייתי בבית... אז יצא רק היום.. בכל מקרה, התגעגתי לכוווווולם!! לאב יו!! 3>

noy maimon

New member
שמחה שנהנת ../images/Emo13.gif

אני חדשה למקרה שתהית
. 15, הרצליה ויאו נראה שהיה ממש כיף כמה חתיכים
.

linoroosh

New member
חח תודה.. וברוכה הבאה

אם בא לך מסנג'ר בחתימה למטה יש שם גם אייסי אבל אני בקושי נכנסת לשם..

../images/Emo80.gifברוכה השבה D:

שמחה שכל כך נהנת! ותשתי הרבה תה שהגרון יחלים ולא תפסידי בצפפר [חחח רעה אני XD] סתם, טוב שחזרת ^ ^ 3 >

למעלה