התפקדות

yael1998

New member
צר לי לאכזב אותך, ואת כולם ../images/Emo47.gif

אבל אממ .. לא נראלי שזה יקרה מתישהו. לפחות לא בעתיד הקרוב

2MayaN2

New member
מתפקדת;) ../images/Emo221.gif

שם:מעיין גיל:16+ מקום מגורים:מרכז איך עבר החודש?עליות וירידות משהו טוב שקרה לכם החודש:נגמרו המתכונות,ציונים טובים,יציאות:) משהו רע שקרה לכם החודש:עומס,עומס,עומס,קשיים במציאת עבודה ועוד משהו. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:לא זוכרת
תוכניות לחודש?למצוא עבודה,לתכנן את החופש ולסיים בגרויות. מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? י"א זו שנה קשה
תמונה :) לא מעלה
חודש טוב

נסטי XD

New member
כן כן קפטן! XD

שם: דנה גיל: 16+ המפקד! מקום מגורים: חחח עזבו, גם אם אני אגיד זה לא יאמר לכם כלום XD איך עבר החודש? אההה....מילה שאני לא זוכרת חחחח משהו טוב שקרה לכם החודש: בעיית זיכרון קשה :O:O משהו רע שקרה לכם החודש: מבחנים, מתכונות, נו...מה שיש כל שנה חחח משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: חחחחחחחחחחחחחחח היו הרבה...יצאתי עם חברות שלי כזה למקדונלטס (כן, יש מקדונלטס באמצע המדבר XD וגם קפה הילל!!) ואז התחלנו לרוץ שם כמו מפגרות ואז ראינו ארגז ואיזה מישי אמרה "הנה בית של הומלס!" ואז צחקנו חחחחחחחחחח, אה, ובואו לא נשכח את הפאדיחה שלי בקפה...רקדנית צ'צ'ה שכמותי :) תוכניות לחודש? חה!! היתה לי היום בגרות בכימיה פשוט נפלאה! היה גדול!, ותוכניות מעכשיו זה רק לחרוש :X מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? אל תרקדו צ'צ'ה באמצע חנות עם ים מצלמות...חחח תמונה :)

2MayaN2

New member
חח לכולם הלך טוב בכימיה:) ../images/Emo221.gif

ושמחה שהלך לך טוב
חחח איזה הזויות אתןXD

נסטי XD

New member
היתה בגרות פשוט קלה :)

או שפשוט הייתי מוכנה ממש טוב חחחח וזה פשוט עצוב, כי המקצוע היחיד שהכינו אותנו לבגרות בזמן חחחחחחחחחחחחחח טבו המורה שלנו היא כזאת מותק, אבל היא סובייטית כזאת, שלא מבזבזת זמן על שטויות...

נסטי XD

New member
הלך פשוט מעולה

טעיתי רק בשני סעיפים!!! יהיה לי אולי 90!! חבל שזה רק בכימיה ילך לי ככה =\ המורה שדלנו להיסטוריה קורעת אותי....היא מתחילה לספר לנו שבמלחמת ששת הימים היא היתה בת 10 והיא שמה שקי חול ליד הבית וגיסה נעלם במצריים ודודה של הבעל של אחותה היתה בחודש תשיעי והיא ממש פחדה חחחחחחחחחח ואח"כ היא מבטלת לנו הפסקות ואומרת שאנחנו לא מספיקים את החומר בכלל! איזה אישה מטומטמת!!!

2MayaN2

New member
אולי אפילו יותר../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

חחח אני שונאת את המורים האלה שבאמצע השיעור עוצרים בשביל לספר את סיפור חייהם
ואם זה מנחם אותך,לכולם הולך חרא בהיסטוריה.

נסטי XD

New member
שנה שעברה הוצאתי 95 בבגרות :)

היתה לנו מורה הכי טובה בעולם, ואז הגיעה המסוממת הזאת, שמכתיבה חצי שעה ואז היא אומרת ",רגע, מה אמרתי?? אוי זה לא נכון!!" חחחחחחחחחחחחחחחחח בגלל זה שהיא מכתיבה אני לא כותבת, המיקוד פה המורה שלי =\

2MayaN2

New member
חח מזל באמת שיש מיקוד ../images/Emo221.gif

ואו 95 זה מעולה..אני מקווה שילך לך טוב גם השנה:)

2MayaN2

New member
אני לא זוכרת כמה קיבלתי ../images/Emo221.gif

(באמת כדי שאני אחפש את המשתמש שלי לאתר של מרד החינוך
) אבל הלך לי טוב:) רק ששנה שעברה השקעתי יותר וגם היה פחות חומר ומורה אחרת. השנה קצת יותר קשה..אבל נעבור גם את זה:) ותודה

YARDEN268

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo80.gif

שם: ירדן גיל: 14 מקום מגורים: מרכז איך עבר החודש? סבבה
משהו טוב שקרה לכם החודש: ציונים טובים :) משהו רע שקרה לכם החודש: לימודים
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אממ..לא עולה לי כלום >< תוכניות לחודש? חופש
מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? אממ...
תמונה :)

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

שם:יעל גיל: 20 מקום מגורים: חור שחור איך עבר החודש? סבבה כזה משהו טוב שקרה לכם החודש: כלום... משהו רע שקרה לכם החודש: לא הזמינו לי את הדלוקס של ATL
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: תוכניות לחודש?לעבוד להרוויח כסף מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? תמונה :)עודג חודשיםם

למעלה