הפתגם שלכם

GAme OvRr

New member
../images/Emo163.gif הפתגם שלכם ../images/Emo163.gif

כולנו ישראלים ,ולכולנו יש תפתגם המנחה אותנו כל החיים . שתפו אותנו מה הפתגם שלכם. הפתגם הכי יפה והכי בעל המשמעות , יככב בכותרת הראשית בצאטTV למשך שבוע ימים! שבוע ימים ! בעל הבית השתגע!

Sis LiAA

New member
חחח ימצחיק..אגב..

אהבתי נקניקניות עד שגילו .. רגע זו ידיעה מרעישה!! טמטרםםםםםםם טטםם " בזוגלובק גילו חלב בנקניקיות" ועכשיו תגיד נו מה חדש שבכל נקניקיה יש קצת לקטוז .. חח רק שזה חלב שלא מהפרה בעע...

באמת רעיון טוב אז כך

ישלי שני פתגמים הראשון הוא מה שבא ברוך הבא חחחחח והשני הוא אל תתעקש ואל תתרגש כי בחיים יש עליות וגם מורדות

Sis LiAA

New member
"חיה ותן לחיות" הפתגם!!

חיה ותן לחיות זה המשפט \פתגם הכי הכי נכון לעם ישראל ... אם תסתכלו אחורה ועד היום במדינה שלנו..אם בני אדם היו מאמצים אותו לחיקם ולליבם.. לא היו מאורעות קשים בחיינו.. לא שואה לא אינתיפאדה לא שנאת אחים לא שנאת חינם ..בעצם כל הפתגמים האחרים ניכנסים אחד אחד בתוך הפתגם "חיה ותן לחיות"..<< הוא הוא מכיל בתוכו את כל המהות..וכמובן לא צריך להתפלסף יותר מידי אלא לאמר ולהתכוון ולהתאמץ כדי שהוא ישפיע .. אגב אם היה אפשר להמציא פתגם הייתי ממציאה " פוליטיקאי טוב =>> פוליטקאי מת.."..(הרי אם אתם רוצים לראות איך ה"חיה ותן לחיות" לא עובד וההיפך מאמצים אותו כך: " שתוק ותן לגנוב" , " כשאתה למטה אני למעלה" ועוד מלא שאני יכולה להמציא בשנייה..אז הכנסת היא הראשונה ש צריכה לאמץ את החיה...... יאלה ביוש:)

GAme OvRr

New member
../images/Emo206.gif עוד יומים לסיום התחרות ../images/Emo206.gif

עוד יומים זה קורה יום שני בערב, יש לכם עוד כמה ימים - להביא עוד פתגמים . צוות השופטים יבחר את הפתגם הכי הכי ישראלי והכי נכון לתקופה זו . הפתגם הנבחר יככב בצאט למשך שבוע ,כןןןןןןן שבוע בכותרת הראשית . אז קדימה של מי יהיה הפתגם המנצח ?

נטי

New member
אולי לא ישראלי

אבל כל כך נכון - השומע שוכח הרואה זוכר העושה מבין.

הפתגם שלי הוא....

"כולנו כמו אדם וחווה, חוסר השלמות משתוקק לחסד" תחשבו עליו. זה פתגם שמלווה אותי מעל 6 שנים בתור שורה מסרט שצפיתי בו. איני זוכרת את שם הסרט אך הפתגם חקוק בראשי (ובליבי) כבר תקופה ארוכה.

טוב נו כמה פתגמים ../images/Emo13.gif

"סוף זה תמיד התחלה..התחלה של משהו חדש וטהור" "ילד זה מעשה אדם ואלוהים גם יחד" "אם היופי היה הורג היתי מת עכשיו" ל"ריקוד אחרון מגיע גם נשיקה אחרונה" "צריך שתיים לטנגו" "השמיים אם הגבול"

המשך

"באהבה צריך להילחם באש ולהיעזר במים" "לכל אמצע יש סוף ויש גם התחלה" "החיים יפים למחייכים" "תן חיוך הכל לטובה עד שזה מגיע לאהבה" "איין דבר העומד מעל כח הרצון" "איין דבר כזה לא יכול יש דבר כזה אני לא רוצה" "איין דבר תמיד יש את המחר" "אם תהיה בישן אתה תישן" "בכל שקר יש טיפת אמת" "לפעמים השקר עדיף על האמת" "אחד ועוד אחד זה שתיים..שתיים זה יחד שזה אנחנו ביחד" "בדיוק שהכל נראה אבוד יבוא משהו וימשוך אותך למעלה" "מהתחתית של הבאר אפשר רק לעלות"

למעלה