"הייתי רוצה...."

clyps

New member
../images/Emo163.gif"הייתי רוצה...."../images/Emo163.gif

האלבום הבא של קורין הוא נושא שמעסיק אותנו עוד משנה שעברה, עכשיו כשהוא ניראה קרוב ומסקרן מתמיד, הגיע הזמן לשאול מה הייתם הייתם רוצים לראות באלבום החדש... הן מבחינת כלים, התערבות אלקטרונית, שיתופי פעולה וכדומה... חשוב לציין: אין כרגע מידע על תאריך יציאתו ו/או הקלטתו הסופית של האלבום, כל שייכתב כאן הוא בגדר השערות וייחולים בלבד.
שיר
.

הייתי רוצה

אלבום שחזיר את קורין של פעם, הלא מתפשרת , למרות תהפוכות החיים של קורין, הייתי רוצה אלבום בועט נקי בלי אלקטרוניקה של תופים חשמליות ובס חזק. כמובן שירים עמוקים ושקטים בעלי ערך, הייתי רוצה לדעת על ההשפעה של רותי ועומר על החיים שלה בשירים, ובעיקר שירים פרי כתיבתה של קורין!, בעייני כשקורין כותבת הכל נקי ויפה.

ולדמן

New member
לא מסכים-

עם כל הכבוד ליכולותיה של קורין כמלחינה-ככותבת,בעיני,היא לא משהו בכלל,ועדיף שתשאיר את העבודה לכותבים ה"רגילים" שלה. בעניין הסאונד-אני מסכים עם מנור.אין ספק ש"תנינענק" הוא אלבום מצוין,אך בעיני-הסאונד האלקטרוני גורם לשירים להישמע פחות "אמיתיים",ואני מקווה שקורין תוותר הפעם על האלקטרוניקה,לפחות במרבית השירים. אני לא אגיד שום דבר על השירים עצמם,מכיוון שאני בטוח שהם יהיו טובים,כדרכה של קורין. נותר רק לקוות שהאלבום ייצא במהרה!

shlook

New member
דווקא אני מעדיף

אלבום שמשלב רוק ואלקטרוניקה - כמו "הכחול של השמיים". אישית רוק עם נגיעות אלקטרוניות זה הסגנון האהוב עליי ובנוסף קורין באלבומיה האחרונים הוכיחה שהיא טובה בזה במיוחד. אני בהחלט מעדיף שקורין תעבוד עם משוררים אבל לא אתנגד אם יהיה שיר או שניים שבהם היא תכתוב את המילים בעצמה. כמלחינה אני בהחלט מעדיף שהיא תלחין בעצמה את כל השירים כי היא מעולה בזה. בכל מקרה, מה שזה לא יהיה, אני בטוח שיהיה אלבום מעולה ו...רק שייצא כבר

clyps

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך לגבי "הכחול של השמיים"..

clyps

New member
לגבי המילים..

קורין במשוררת היא מאוד ייחודית, היא כותבת על נושאים ספציפיים מאוד , וכמעט ולא חושפת לנו את הנושא האמיתי של השיר, לא במדוייק לפחות.. ובטח שלא במתוכנן.. היא משאירה המון מקום לדמיון ולספקולציות... אני חושבת שכשהיא מלחינה שירים של עצמה התוצר הסופי הוא הרבה יותר מיוחד ושונה. לא הייתי מכתירה אותה כמלכת המשוררות , אבל זה באמת עניין של טעם..

ולדמן

New member
ואני פשוט חייב לתקן את שלו ואותך-

לא משוררת,כי אם:"פזמונאית".משורר הוא אדם שכותב שירה,ואילו פזמונאי הוא אדם שכותב שיר "סטנדרטי"(="פזמון").

למעלה