דיבוב סורי שזה בערב, פשוט לא היה לי היום זמן בכלל אז הנה התמונה הראשונה DD:
L LPMCR New member 16/8/07 #1 ../images/Emo163.gif דיבוב ../images/Emo3.gif סורי שזה בערב, פשוט לא היה לי היום זמן בכלל אז הנה התמונה הראשונה DD:
../images/Emo163.gif דיבוב ../images/Emo3.gif סורי שזה בערב, פשוט לא היה לי היום זמן בכלל אז הנה התמונה הראשונה DD:
L LPMCR New member 16/8/07 #7 ../images/Emo163.gif XDD זה גם נראה קצת כאילו הוא מרעיל אותו או משו, נכון? XD ><"
S sapir lee New member 17/8/07 #21 מייק חושב לעצמו:"חיחיחי עירבבתי לו את הקולה עם ספרייט! איזה קרוע אני!!!"
J Jo MilleR New member 16/8/07 #3 ../images/Emo152.gif זה נראה כמו מסדר זיהוי שוטר:"פנים אליי בבקשה היי אתה פנים אליי" היי את כנסי למסנג'ר
../images/Emo152.gif זה נראה כמו מסדר זיהוי שוטר:"פנים אליי בבקשה היי אתה פנים אליי" היי את כנסי למסנג'ר
L LPMCR New member 16/8/07 #6 ../images/Emo163.gif XDD נכון ../images/Emo6.gif מחר כנראה לא היה לי היום זמן
פ פרפנקוגל New member 16/8/07 #4 אממממאאא!! מייק...תעשה לי ילדים...אוהב אותו כל כך..!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...משעשעים שכמותם..! קורנפיין אימפריה..!
אממממאאא!! מייק...תעשה לי ילדים...אוהב אותו כל כך..!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...משעשעים שכמותם..! קורנפיין אימפריה..!
L LPMCR New member 16/8/07 #10 ../images/Emo163.gif בראד? התקלקל לו הסכין גילוח ../images/Emo12.gif והוא מחכה ליומולדת הבאה, שיביאו לו אחר
../images/Emo163.gif בראד? התקלקל לו הסכין גילוח ../images/Emo12.gif והוא מחכה ליומולדת הבאה, שיביאו לו אחר
L LPMCR New member 17/8/07 #24 ../images/Emo163.gif אז למה יש לו כזו זוועה על הראש? XDDD אולי הוא חוזר בתשובה בקרוב לא יהיו הופעות בשבת יותר
../images/Emo163.gif אז למה יש לו כזו זוועה על הראש? XDDD אולי הוא חוזר בתשובה בקרוב לא יהיו הופעות בשבת יותר
L LPMCR New member 17/8/07 #30 ../images/Emo163.gif בטח ../images/Emo8.gif אני יודעת עליהם הכל רק תשאלו XD ><
P pookacha1 New member 16/8/07 #11 ../images/Emo85.gif עזבי מה קורה עם בראד... מישהו מוכן להסביר לי מה קורה עם צ'סטר?? למה הוא נהיה כזה גיי פתאום??????? הוא פאקינג הומו!!! אפילו בבליד איט אווט זה נראה כאילו הוא דופק ת'מיקרופון!!
../images/Emo85.gif עזבי מה קורה עם בראד... מישהו מוכן להסביר לי מה קורה עם צ'סטר?? למה הוא נהיה כזה גיי פתאום??????? הוא פאקינג הומו!!! אפילו בבליד איט אווט זה נראה כאילו הוא דופק ת'מיקרופון!!
H hitchhiker218 New member 16/8/07 #12 אבל בתמונות האלה הוא לא ניראה... חחח בבליד איט אוות זה נורא והכי נורא זה שבNMS מROCK AM RING הוא מתחיל לרקוד!!!! זה לא מחמיא לו!
אבל בתמונות האלה הוא לא ניראה... חחח בבליד איט אוות זה נורא והכי נורא זה שבNMS מROCK AM RING הוא מתחיל לרקוד!!!! זה לא מחמיא לו!