דיבוב

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif XDD כנראה שמו לו משהו בקולה ../images/Emo11.gif

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif בטח שיש לו ../images/Emo12.gif

אחרת איך הוא יכול לשיר? הוא פשוט לא יודע לרקוד, זה משהו אחר.... חייבים חוש קצב גם כדי לשיר

Erezh21

New member
זה כל כך נכון!

האמת שאני אפילו די מתבייש לראות ת'קליפ הזה, אני מחכה לGiven Up, וגם Shadow of the Day נחמד, גם נראה לי שהוא בטוח יהיה חרוש בגלגלצ בגלל שזה מה שהם אוהבים שם אם כבר...

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif XDDD קליפ הזוי

ובכלל הוא רוקד מוזר
אבל ברוק אמ רינג הוא רוקד דיי חמוד

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif תכלס

תראו את רוב כולו במראה שאול השכן שהרגע התעורר, ככה כולו ישנוני עם נעלי פומה :)

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif חכו חכו, הוא מגדל רק עוד קצת שיער,

ואז הוא יוכל לעשות שתי קוקיות DDD: גם בזקןן DDD: איזה יופי D: NOT

הנה

שוטר: להסתכל קדימה. קדימה!!!! מייק: לא רוצה, אם אני אהיה קדימה עוד פעם ייעשו עלי דיבוב

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif XD נכון!

תמיד מדובבים אותו >< כי הוא כל הזמן בפוזות ההזויות XD ><"

sapir lee

New member
D::::::::::

צ'סטר: "נמ, לקנות נעליים וורודות או אדומות?" מייק: "וואו הג'וק הזה על התקרה ממש גדול" רוב: "אוף, שמייק יפסיק להסתכל עליי כבר, אני מרגיש כמו חתיכת בשר!" ג'ו: "!@#$%%^&*-חושב משהו בקוראנית-" פיניקס: "what?" בראד: *גאה בעצמו* "כן זה השיער שלי...גידלתי אותו לבד, כן כן, לא אני לא מקריח! חהחהחה"

DrunkenBar

New member
לא יודעת אם עוד מישהו שם לב..

או שזה חלק מהקטע של התמונה. אבל ג'ו,מחזיק את השלט שלו הפוך.

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif אני שמתי לב

נדמה לי שגם הוא בעצמו שם לב ובגלל זה הוא תקע כזה פרצוף... >< אבל זה כל הקטע של התמונה, לא? להיות מצחיקה

GIANTG

New member
ביקורת על התמונה.

צ'סטר נראה כמו ברמן הומו ממועדון לילה בLA. על מייקי אני לא יכול להגיד כלום. סתם בחור שמחקה לסאבווי. רוב נראה כמו פושע שעומד בחדר לזיהוי. ג'ו נראה כמו האנשים שעומדים עם השלטים עם השמות בנמל תעופה. פיניקס נראה כמו התינוק של במבה כשהוא סוף סוף יתקבל לכיתה א'. ובראד נראה כמו פרחה גרוזינית. בקיצור- אכזבההההההההההההההה

למעלה