ג´וחה...

כוכב4

New member
בדיחה על קונדום

אשה אחת מתכוננת לבילוי עם המאהב בביתה.היא מפשיטה אותו מכניסה אותו למטה. אך לפתע היא שומעת את מכוניתו של בעלה מתקרבת לבית"מהר", מאיצה בו במאהב "אתה חייב לקפוץ מהחלון" אני לא יכול , מותק, ענה לה המאהב הערום, " יורד גשם בחוץ" ! אתה מוכרח", היא מתחננת, "אם בעלי יתפוס אותנו הוא יהרוג את שנינו" המאהב קפץ החוצה עירום ונפל ישר לתוך שורה של רצי המרתון תוך כדי ריצה שאל אחד מהם, תמיד אתה רץ בעירום ? כן, ענה המאהב מחוסר ברירה, " אני אוהב לחוש את הרוח על עורי החשוף" ותמיד אתה רץ עם הבגדים על הזרוע ?", הציק הרץ שלצידו" כן ככה אני יכול להתלבש בקו הסיום, להיכנס לאוטו ולנסוע הביתה" ותמיד אתה רץ עם קונדום על ה.. ?" הקשה הרץ" "..לא", ענה המאהב,"רק כשיורד גשם"

אסטרלו

New member
../images/Emo163.gif ג´וחה...

ג´וחה סאסנטו אן אל חאן קון לוס אמיגוס אי קונטו קון גראנדזה גראנדה כאל נו סאולבידה נאדה: קואלו קמאנטרה אן לה קאבסה- נו מאולבידו ! לדישו אל אמיגו: דקה טאולווידאטס כמדבס 50 שקל? אה, אסטו מסאנקשו אל ג´פ - נו אן לה קאבסה ! שבת שלום
רפוזו אי סאלו

../images/Emo6.gif

נונקה אויי אסטה פלברה.... (אף פעם לא שמעתי את המילה הזו).. זה אומר שהייתי עד עכשיו נזירה???(

רותי ב.

New member
אוטרה אונה שאקה פור אסטי

צ´אפאיקו - אנסינה לו ימארמוס...
און מנסבו סה דיצ´יזו א פרטיר א פאריז. לי קונטו א סו מאדרה, אי לה דישו לה מאדרה: איז´ו בואנו, סולו, נו טה אולבידס אל צ´אפאיקו.... דספואז דה און אניו, קוואנדו טורנו די אל פאסיו, לי דמנדו א לה מדרה: ´אגורה, לו פואדו קיטאר אל צ´פאיקו?´.... אמממ מי פארסי קי אז שאקה קון ברווה.

Sarika

New member
רותי, ממשיכים עם הצ´אפאיקו ?

אוטרה אונה שאקה - פואדה סאר קה לקריסיו ברווה. באוטובוס עמוס לעייפה יושב נער ולידו עומדת זקנה עם מקל, הנער מתעלם ממנה ואינו מפנה לה את מקומו. הזקנה הזועמת מכה עם מקל ההליכה שלה על רצפת האוטובוס, לאחר מספר פעמים פונה הנער אל הזקנה ואומר:"גברת, כדאי שתשימי גומי בקצה של המקל כדי שלא ירעיש" עונה לא הזקנה בכעס: "אם אביך היה שם גומי בקצה שלו, היום היה לי איפה לשבת".

רותי ב.

New member
המשכנו עם הצ´אפאיקו. ענק, שריקה,

לא חשוב הברווה, העיקר החיוכים שזה מביא.

למעלה