שאלון!

מאיוש...כן, זה השם של הבת של הרב שלמה קרליבך

היא זמרת...אבל בקיצור קוראים לה נשמה (עם מבטא אמריקאי..חחח)

Dude זה היה ארוך!

לאבא שלי יש סולם? אני מאמינה שכן, איפה-שהוא במוסך. מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? אמ... אה... כ-כן (!?) מנגן על משהו?על מה? טיפה על אורגן. לא משהו רציני, יהונתן-הקטן וכאלה... [נחשב?] מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. אמ... תנחומיי למשפחה...? איך אתה חוגג ימי הולדת? מזמינה רק את האנשים הקרובים אליי ביותר לארוחת ערב שקטה. למה התחפשת בפורים האחרון? חתול-פריקי-שחור כזה. לא משהו מיוחד. אתה נוטה לארח הרבה בביתך? המ... רק את האנשים הקרובים אליי ביותר, כן. כמה משוגעים החברים שלך? מספיק משוגעים. ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? איך נראה כתר אסתר O: מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? ...*חושבת איך להתחמק* טעמתם פעם חומוס עם אורז? זה ממש טוב! מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? מבחינתי אנשים מוזרים הם נורמליים ביותר, כך ש... יש לך מצלמה דיגטלית? יאפ. ספר על רגע מביך:? אוה, אני אלופה בדברים האלה... ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? נה. מה האביזר האהוב עלייך? הממ... תוכנית אחרונה שראית? "לא נפסיק לשיר"... ואני באמת לא יודעת למה. אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? אה~...לא. איך אתה לועס סלעים? לאט ובזהירות. דו הוא דב לבן צפוני? למה דווקא צפוני, כיאילו כזה? יש לך אחים קטנים? נופ. אחיות? לא. כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש? המספר 593. As simple as so. אתה יצירתי? אוליי. מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? "אופל", מוזר ויפה. היית פעם בפסטיבל? אוי, בבקשה לא... יצאת מגבולות אסיה? מממ... כן. מה קורה אחרי המוות? מתים :} איזה פלאפון יש לך? ה... מכוער הזה, נו... הכחול שיש לחצי עולם... נו, ה"צביקה פיק" הזה... אוהב אותו? לא איכפת לי, זה רק פלאפון. כל הפלאפונים יעשו את אותו השימוש בשבילי---לצלצל לאנשים. ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? גם לו היה כתר אסתר? יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? חה! לא. שולחים אותך להתרמות מבית הספר? ...איזה בית-ספר? אני בצבא }: איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? קולה דיאט זה טוב. מה הכי משעמם בעולם? אני לא זוכרת שיעמום מהו. מה השעה? 5 בקרוב. איזה מידה את בחזיה? O.O *נופלת מהכיסא* מעניין,אה? מה, שנפלתי? לא ממש. מתי יהיה שלום? אף פעם. מי יביא אותו? אף אחד. מה הסרט הכי מפחיד שראית? סרטי אימה לא מפחידים אותי, הם דווקא דיי מבדרים. אתה פרנואיד? מאוד. אוהב גמבה? איכ. מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? אני קצת סנילית, אז תסלחו לי... מהי התרבות האהובה עלייך? אנלא יודעת? :} מה צבעו של חדרך? הקירות לבנים. הרהיטים ורודיפ [למרות שאני לא אוהבת ורוד כ"כ] ויש גם נגיעות של שחור. Lovely. והרהיטים,תואמים? מאוד :} משחק במשחקי מחשב? לפעמים. ובמשחקי פלייסטיישן? נדיר. אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? הו, "תחזירו לי את CARTOON NETWORK YOU FREAKS!!!!" אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? אמ... מה טיפשי? הצבא. ומה מיוחד? הקול של תומר-שרון :} מה יפה בעינייך? בר-רפאלי...? מה מושך אותך? בנים עם שיער ארוך. אוהב צבע זהב? לא ממש. יותר כסף. אלרגי תמידי? נה. יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? לא כ"כ... אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? ...אמ, יש לי ביסלי. רוצה? פוחד ממקומות אפלים? תלוי עד כמה הדמיון שלי מגזים באותו הרגע. יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? ח לא. מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? אני מעדיפה לא להיזכר. ובכלל? כנ"ל Dude. מה המילה הכי ארוכה? הו, אינלימושג. באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? "התדרדרות"... נחשב? תהית פעם איך נוצר העולם? התנ"ך מסביר את זה מספיק טוב, לא? [לפחות מספיק טוב לאלו שמאמינים] הגעת למסקנה?ספר עליה:? ביסלי גריל עושה ממש המון רעש כשאוכלים אותו. זה סואו לא מנומס! השיר האהוב עלייך:? Richard Marx- Right here waiting for you לומד עוד שפה? יפנית, קצת סינית ורוסית. מצליח לך? ככה. המחנכת של כיתה ג':? אה, אמ... הייתה מכוערת. מהו הכלי הכי מושך? חרבות גדולות כאלו... נחשב? הפשע הכי פשעי? המ... המחזמר האחרון שראית:? Thanks. but no thanks. פרח,אבק של בית קברות יפה לך? זאת רק אני שלא הבינה את השאלה...? יודע מיהי קלי קלארקסון? הזאת שצועקת BEEEEEECAAAAUUUSSEEEE OF YOU... לא? מהי דעתך עליה? מאיפה אני יודעת... מה, אני מכירה אותה? היא בסדר, אני מניחה. הידידים שלך לרוב חרמנים? אמ... אה... אר... *נמסה מבושה* אל תטוסי רחוק מדי? יפן זה לא רחוק. סדרה מטופשת:? Invader Zim [זים הפולש] טיפשי אבל מתוק 3> פאדיחה ענקית שהייתה לך:? הו, כן. האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? כן!!!... למשהו... אוהב קימונו? זה בסדר. היית לובש אם היה באפשרותך? לא, תודה. מוצא:? חצי רוסיה חצי גרמניה. אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? אני אוהבת הכל, כל עוד זה מחמיא לבנאדם עצמו. אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? כנ"ל. אין לי משהו מוגדר. תלוי מי הבנאדם. מי עף? לא אני. מה השעה? 5 ורבע.

Bar391

New member
קצת בדילהי..מישהו הולך לקרא את זה?!

לאבא שלי יש סולם? אממ אני חושבת שכן.. מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? הא? אין לי מושג.. מנגן על משהו?על מה? התחלתי על גיטרה..אבל פרשתי..בגלל המורה, אני כמעט נירדמתי בשיעורים שלו.. מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. חבל על מי שמת? איך אתה חוגג ימי הולדת? השנה הלכתי עם 3 חברות לספורטק והיה ממש כייף! למה התחפשת בפורים האחרון? גמד ממתקים.. אתה נוטה לארח הרבה בביתך? אממ לא ..אבל מי שבא ברוך הבא! כמה משוגעים החברים שלך? פחות או יותר...יש כאלה אדישים ויש את המחורפנים..אני עם המחורפנים XP ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? היה לו גם שרביט אני חושבת... מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו?+_+ מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? תלויי מה זה מוזר.. יש לך מצלמה דיגטלית?יאפ ספר על רגע מביך:? אממ כרגיל לא עולה לי לראש עכשיו.... ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? נופ מה האביזר האהוב עלייך? אהוב? אין לי משהו מיוחד אני אוהבת את רב הדברים שלי..אבל אביזר חשוב אז שרשרת שיש בה מרכבה וחמסה.. תוכנית אחרונה שראית? אקסטרים מייקאובר... אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? יש לי בובה כזאת היא תוקעת אצבעות גם באף ובפה..XP איך אתה לועס סלעים? עם השיניים דו הוא דב לבן צפוני? הוא יכול להיות גם שחור ודרומי.. יש לך אחים קטנים? יאפ..אחד חמוד בן שנה ו9 חודשים!! אחיות? נופ כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש? האמת? כלום אתה יצירתי? לא יודעת ..אולי מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? היית פעם בפסטיבל? לא ניראה לי.. יצאת מגבולות אסיה? לא..למרבה הצער! מה קורה אחרי המוות? לא יודעת ..שאני אגיע לזה אני אחזור אליך.. איזה פלאפון יש לך? של פאפון...SAMSUNG אוהב אותו? הוא קצת טבמל לפעמים ..אבל כן ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? הערפד והאוגר עשו עלי אמבוש.. יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לא שולחים אותך להתרמות מבית הספר? כן.. איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? צבע גוף מה הכי משעמם בעולם? יש הרבה.. מה השעה?19:10 איזה מידה את בחזיה? +_+ מעניין,אה? אתם לא יודעים עד כמה מתי יהיה שלום? מחר בבוקר מי יביא אותו? סוס מה הסרט הכי מפחיד שראית? לא זוכרת..אני לא אוהבת כל כך סרטים מפחידים אתה פרנואיד? לפעמים אוהב גמבה? בעעעעעעעעעעעעעעעע מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? מרק אדשים ושניצל מהי התרבות האהובה עלייך? לא יודעת מה צבעו של חדרך? צהוב בהיר...אבל לא להרבה זמן!! והרהיטים,תואמים? אממ כן משחק במשחקי מחשב? כן ובמשחקי פלייסטיישן? אם היה לי... אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע?שיחזירו את קרטון נטוורק!!!!!! אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שימו VOD מה טיפשי?
<< ומה מיוחד? הרבה דברים.. מה יפה בעינייך? אח שלי :) מה מושך אותך? לא יודעת אוהב צבע זהב? רק בתכשיטים אלרגי תמידי? לא יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? צולע אבל כן אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? ממש לא! פוחד ממקומות אפלים? כן יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? כן מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? +_+ לא יודעת ובכלל? כנ"ל מה המילה הכי ארוכה? +______________________+ באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? וו תהית פעם איך נוצר העולם? כן הרבה פעמים הגעת למסקנה?ספר עליה:? ה'... השיר האהוב עלייך:? כרגע, יש שיר אחד אבל אני לא יודעת איך קוראים לו! לומד עוד שפה? בבצפר? אז אנגלית וערבית... מצליח לך? בטח! המחנכת של כיתה ג':? יפה מהו הכלי הכי מושך? חבל? זה כלי? הפשע הכי פשעי? בעולמינו האכזר לא חסרים כלאה! המחזמר האחרון שראית:? חח אני חושבת שזה היה מזמן..צלילי המוזיקה פרח,אבק של בית קברות יפה לך? לא הבנתי את השאלה! יודע מיהי קלי קלארקסון? כן מהי דעתך עליה? יש לה שירים יפים..והיא מבריזנית הידידים שלך לרוב חרמנים? כן אל תטוסי רחוק מדי? אני מתה לטוס לארץ אחרת (במיוחד ארה"ב) אז שקט! סדרה מטופשת:? אממ... פאדיחה ענקית שהייתה לך:? גם לא עולה לי! האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? קראתי בתשובות הקודמות שזה סימן שבא אחרי פירוט.. אוהב קימונו? זה חמוד היית לובש אם היה באפשרותך? אולי בפורים מוצא:? חצי תוניסאית וחצי עירקית אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? כל אחד ומה שמתאים לו אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? כנ"ל מי עף? דמבו הוא? לא היא?כן את\ה? אולי מה השעה?19:26

Shards

New member
או וואה, ארוך..

אז ככה: לאבא שלי יש סולם- הוא פשוט כזה זייפן שיכולים להיות לו 10 סולמות- והוא ישיר דיסוננס. ההתפתחות המוסיקלית הגדולה בכל הזמנים.. שאלה קשה.. באך הקדים את זמנו בכמה מאות, היידן כתב 104 סימפוניות בחיים קצרים, ובטהובן הלחין את התשיעית כשהיה חרש, וכל יצירה סללה דרך ליצירה הבאה כך שקשה לומר מה ההתפתחות הכי חשובה.. מנגן על גיטרות, קלידים, עוּד, אקורדיון, באס, מפוחית, כלי הקשה, וגם שר. רצח רבין הוא זוועה. למרות שלא הסכמתי איתו בדעותיי (אני ימני, מה לעשות), זה פשוט מעשה מזעזע, וחיות כמו יגאל עמיר יימח שמו מוציאים לימין את המוניטין הברברי שיש לו שלא בצדק. אני חוגג ימי הולדת בכך שאני מתפלל שכולם ישכחו עד שיחלוף זעם. בפורים האחרון לא התחפשתי, אבל בזה שלפניו הייתי ג'דאיי. (חננה תמיד תישאר חננה לא משנה כמה דברים מגניבים היא תעשה) אני נוטה לארח הרבה בביתי, כן. החברים שלי פסיכופטיים- אנחנו משתכרים אחרי הופעות ויוצאים לסיבובים רגליים שבד"כ מסתיימים בריצות מטורפות ולפעמים אפילו לילה בכלא. פאק. אם היה בא אליי ערפד עם כתר אסתר הייתי מקריא לו את המגילה עד שיעלה הבוקר והוא יתאדה. הכי אטרקטיבי לנוער במינו (או בכל תקופה אחרת) זה סקס. הבנאדם הכי מוזר.. דניאל גילדנלואו (פיין אוף סלביישן) באלבום האחרון שלהם. יש, אבל לעיתים נדירות יוצא לצלם בה משהו. רגע מביך.. אחותי מחליטה לקפוץ לביקור בדירה בדיוק ברגע השיא של בת זוגתי האהובה, וכשאחותי מגיעה היא דואגת שבכל הבית יידעו על כך. (תזכורת לעצמי- להחליף מנעול.) תודה לאל לא- השגעון הזה יצא מהראש של אמא שלי עוד כשהייתי ילד. האביזר האהוב עליי הוא השלט של הטלויזיה- הדבר הכי טוב שקרה לאנשים עצלנים. תכנית- סיינפלד, קופים- לא תודה,הפסקתי, סלעים- לאט לאט ובזהירות, דו- הוא התו הראשון בסולם 12 טונים המערבי, אחים- אחות ואח, כפרה על שניהם, 593- wtf יצירתי- נוטה להאמין שכן, אחרת לא הייתי מצליח להתפרנס בתור מלחין ומעבד. שם- אכזבה. איזה מן אב אכזר קורא לבת שלו אכזבה כי הוא רצה בן? פסטיבל- סולם יעקב כל שנה בקביעות, מדי פעם "אייקון", מתרחק מבומבמלות וניצנימים למיניהם. גבולות אסיה- הותרתי אותם מרחוק בכמה גיחות לאירופה. מה קורה אחרי המוות- ___________ (השארתי לעצמי מקום ריק לענות מהמחשב שאקח איתי לקבר.) יש לי נוקיה אחד שלי, ונוקיה אחד מהעבודה. אין לי רגשות ספציפיים כלפי המכשיר הזה- אבל הוא בהחלט שימושי. אוגר= לא, למען השם, מי כתב את הסקר הזה? תמונה של יונה- לא, תודה. בית ספר הוא נחלת העבר מבחינתי, ולא שלחו אותי אבל התנדבתי כמה פעמים. רגליים- תלוי ל-מה. לבחורה, אני מעדיף לבן על שחום, לכיסא צבע עץ יותר מתאים. הכי משעמם בעולם, מספרים, בתי חולים, רוק ישראלי, הגדה של פסח. השעה אחת, ושש עשרה דקות. השעה אחת, ושש עשרה דקות. השעה אחת, ושבע עשרה דקות. (בלע) איני נוהג ללבוש חזיות בד"כ. שלום יהיה כשנצא למתקפה על ארה"ב והם יכבשו אותנו ונהיה חלק רשמי מאמריקה. הסרט הכי מפחיד שראיתי היה מגרש השדים הבלתי מצונזר. הסרט עצמו לא נורא אבל הסצינה שבה הילדה יורד במדרגות במין הליכת עכביש הפוכה... אלוהים. אני לא פרנואיד, אבל אני חושב שכמה מהם רודפים אחריי! גמבה.. לא במיוחד, לא. ארוחת שישי האחרונה הייתה צ'יזבורגר. התרבות האהובה עליי היא התרבות היפנית... תמיד ריתקה אותי. חדרי בצבע תכלת שמיים, זה משרה עליי רוגע. הרהיטים בצבע עץ בהיר. משחקי מחשב- התמכרות רצינית. לאחרונה המון Icewind Dale אבל לא מזניח את וורקראפט 3 ודיאבלו 2. איך אני מוצא לזה זמן בכלל אני לא יודע. פלייסטיישן לא אוהב. הייתי מציע להם להעביר את הממירים שלהם מקצה שיפורים- שלא אצטרך לקום כל חמש דקות לנתק אותם מהחשמל, במיוחד אחרי שהתיישבתי עם הפופקורן והבירה והשלט והכל, סעמק! ליס הייתי מציע לצאת מרעיון תיבות ההזמנה שמשדרות בזמנים קבועים- זה פשוט לא זה, הרי בהוט אני יכול לראות מה שאני רוצה מתי שאני רוצה. טיפשי, הסקר הזה, מיוחד, העובדה שלקחתי זמן לענות עליו, יפה בעיניי, הפסקול של "שר הבעות", מאת האוורד שור, מושך אותי, אינטילגנציה גבוהה, זהב.. מעדיף כסף למען האמת, אבל תלוי בקונטקסט. אלרגי לאבק, יודע ברמה בסיסית פוטושופ, מעדיף לנגוס בישבן של עצמי מאשר בגמבה ממולאת בציפורן החסידה, מה שזה לא יהיה, לא פוחד ממקומות אפלים, יש לי טרגדיות וסיוטים- אך הן לא באו מסרטים מפחידים. שאלה כל כך צפויה, מה השאלון הכי ארוך בלה בלה בלה.. המילה הכי ארוכה שנתקלתי בה היא לבטח כשרימיתי בבונוס ולחצתי ערעור אחרי שהשתמשתי בכל האותיות שלי כדי לרשום: להובמגידטרעצ ולקרוא לזה מילה. "ממומשים" משתמשת בהרבה "מ" ויצא לי לקרוא אותה לפני שתי דקות. תהיתי גם תהיתי, ואיינשטיין בעצמו הגיע רק לתאוריה- אז אני אגיע למסקנה? השיר האהוב עליי.. קשה לומר. אחד באקראי לעכשיו : Howard Shore - Gollum's Song כרגע לא לומד עוד שפה, אבל דובר עברית אנגלית איטלקית ואלפית (Elvish) ע"פ טולקין. מספיק, לא? מי זוכר את כיתה ג' בכלל. הכלי הכי מושך הוא גיטרה. הן פשוט בנויות בצורה סקסית. הפשע הכי פשעי הוא לחבר את הסקר הדבילי הזה, המחזמר האחרון שראיתי היה הפקה מוסיקלית ל"אשכבה" של חנוך לוין שהלחנתי לה את הפסקול, בדיוק לפני כמה ימים תפסתי הצגה שלה. טמבל, סקרים בבית קברות, יפה לך? (חיחיחי...) יודע גם יודע, לצערי, גם כן תופעה הקלרקסון הזו, וחושבת ת'צמה זמרת.. *מגלגל עיניים* אני *לא* מרבה להתעדכן בצרכים ההורמונליים של ידידיי- תודה. פאדיחה ענקית שהייתה לי, הגעתי לאולפן עם עבודה שסיימתי וגילתי ששכחתי את הדיסק בבית- והלקוחות עוד דקה מגיעים. הבוס צרח וצרח שלא שם לב בכלל שנסעתי הביתה להביא ת'דיסק
כן, אני יודע למה נקודה פסיק מועיל. קימונו, אין לי רגש מסוים כלפיו, הוא יכול להיות או לא להיות מבחינתי- ועדיין יהיה לי יום טוב. אבל לא הייתי לובש קימונו. אני בן ויש לי שיער ארוך, כך שלבנים שיער ארוך זה בסדר מבחינתי. לבנות רק שיער ארוך לטעמי- ובהחלט ובהחלט שלא ספייקים. מי עף? נילס, על אווז הבית, עם כל אווזי הבר. השעה אחת, ושלושים וארבע דקות. *מת*

למעלה