שאלון פסח

orpaz445

New member
אני הכנתי תומר מה אתה גונב?

אהה שחכתי שאחנו זה אותו אחד

../images/Emo157.gifכמעט כולם כבר ענו אז...../images/Emo157.gif

עמדתי במשימה שלי קצת להעיר את הפורום, ונראה לי עכשיו הגיע התור שלי לענות:
איפה את\ה בליל הסדר?הייתי בירושלים אצל סבתא וסבא שלי
קנית בגדים חדשים להיום בערב?כן
מה קיבלת מתנה לחג?כסף, תלוש לדיסק(יש למישהו רעיון איזה לקנות?),כרטיסים להופעה של עברי לידר
אוהב\ת מצות? איכס, ממש לא
שומר על כשרות בחג?אממ..לא נעים לי להגיד אבל לא ממש
אכלת כבר מצה השנה? לא
מה את\ה אוהב\ת לשים על המצה שלך?איזה שאלות מפגרות חיברתי?!?!?
מה המאכל של פסח האהוב עליך?שניצלים כשרים של סבתא, קנידלך
אוהב\ת את פסח?כן, בגלל העובדה שיש חופש ארוך
מה עשית כבר בחופש(למי שיש) ומה התוכניות שלך להמשכו? הרבה שיעורי בית, טלביזיה, מחשב, קניות, קולנוע....
מה החג האהוב עליך?חנוכה
אם תמצא\י את האפיקומן מה תבקש\י? לא חיפשי השנה
מי שואל אצלכם את הקושיות?אח שלי הקטן
מצאת פעם את האפיקומן? ברור כל שנה(חוץ מהשנה
)
אם כן, מה קיבלת מתנה? פעם אחת בובה של חתול לבן(שהייתי בת 5 בערך), פעם אחת כרטיסים למיומנה, פעם אחת דיסק..טוב יש המון, לא חשוב... מעניין אצלכם בליל הסדר(יש מצב אני נרדמת באמצע היום)? ת'אמת-אתם
קוראים את כל האגדה? בדר"כ, תלוי מתי ואיפה
חג שמח

הממ

איפה את\ה בליל הסדר? עם המשפחה המורחבת קנית בגדים חדשים להיום בערב? לא מה קיבלת מתנה לחג? כלום אוהב\ת מצות? לא שומר על כשרות בחג? כן אכלת כבר מצה השנה? ברור מה את\ה אוהב\ת לשים על המצה שלך? הרבה דברים מה המאכל של פסח האהוב עליך? בלינצ'ס ממצות אוהב\ת את פסח? לא מה עשית כבר בחופש(למי שיש) ומה התוכניות שלך להמשכו? :-\ מה החג האהוב עליך? יום כיפור אם תמצא\י את האפיקומן מה תבקש\י? כלום מי שואל אצלכם את הקושיות? מי שבסבב מצאת פעם את האפיקומן? כן אם כן, מה קיבלת מתנה? לא זוכר זה היה לפני יותר מעשור מעניין אצלכם בליל הסדר(יש מצב אני נרדמת באמצע היום)? ברור ת'אמת-אתם קוראים את כל האגדה? תלוי מי/מתי/ואיפה

לא צוחק

זה החג היחיד שאני באמת מרגיש חג ולא ג'יפה זו התקופה היחידה בשנה שאין משפחה מציקה וכולם נחמדים זה באמצע חודש שכולו חג אני באמת אוהב את יום כיפור

lollapalooza

New member
אוי,

אני תמיד אוהבת לראות איך אנשים משתגעים מזה.
(ולהזכר בצעקות שלי כשאני גיליתי את זה...)

../images/Emo6.gifלאהוב את יום כיפור זה בהחלט

אומר שאתה מיוחד, למרות שההסבר שלך לזה ממש נכון, יש בזה משהו

למעלה