שאלון פסח

../images/Emo162.gifשאלון פסח../images/Emo162.gif

שאלון פסח שחיברתי בעצמי (כן, ממש משעמם לי):
איפה את\ה בליל הסדר?
קנית בגדים חדשים להיום בערב?
מה קיבלת מתנה לחג?
אוהב\ת מצות?
שומר על כשרות בחג?
אכלת כבר מצה השנה?
מה את\ה אוהב\ת לשים על המצה שלך?
מה המאכל של פסח האהוב עליך?
אוהב\ת את פסח?
מה עשית כבר בחופש(למי שיש) ומה התוכניות שלך להמשכו?
מה החג האהוב עליך?
אם תמצא\י את האפיקומן מה תבקש\י?
מי שואל אצלכם את הקושיות?
מצאת פעם את האפיקומן?
אם כן, מה קיבלת מתנה?
מעניין אצלכם בליל הסדר(יש מצב אני נרדמת באמצע היום)?
ת'אמת-אתם קוראים את כל האגדה? זהו, אני יפסיק לחפור לכם במוח, חג שמח וכשר לכווווולם

ספרפור

New member
פסחחח

שאלון פסח שחיברתי בעצמי (כן, ממש משעמם לי): איפה את\ה בליל הסדר?בבית קנית בגדים חדשים להיום בערב?כן מה קיבלת מתנה לחג?כלום, מה עוד לא היה אפיקומן
אוהב\ת מצות?כן שומר על כשרות בחג?כן אכלת כבר מצה השנה?לא מה את\ה אוהב\ת לשים על המצה שלך?שוקולד? מה המאכל של פסח האהוב עליך?אוכל אוהב\ת את פסח?כןןן מה עשית כבר בחופש(למי שיש) ומה התוכניות שלך להמשכו?ניקיתי, מה החג האהוב עליך?לוידעת אם תמצא\י את האפיקומן מה תבקש\י?לודעת מי שואל אצלכם את הקושיות?כל שנה מישהו אחר מצאת פעם את האפיקומן?ברור! אם כן, מה קיבלת מתנה?לא זוכרת, הייתי קטנה מעניין אצלכם בליל הסדר(יש מצב אני נרדמת באמצע היום)?רגיל כזה אני יודעת
גם תלוי מי נמצא ת'אמת-אתם קוראים את כל האגדה?כן

mmmbam

New member
../images/Emo6.gifהכי אוהבת לאכול אוכל!../images/Emo6.gif../images/Emo71.gif

עונה

איפה את בליל הסדר? בבית קנית בגדים חדשים להיום בערב? לא מה קיבלת מתנה לחג? לא קיבלתי ממש מתנה אלא אם כן אהבה נחשבת למתנה אוהבת מצות? לא שונאת לא אוהבת שומר על כשרות בחג? כן ברור תמיד אכלת כבר מצה השנה? מה פתאום מה את אוהבת לשים על המצה שלך? גבינה מה המאכל של פסח האהוב עליך? לחמניות של פסח שאני מכינה בעצמי :) אוהב ת את פסח? לא אוהבת ולא שונאת מה עשית כבר בחופש (למי שיש) ומה התוכניות שלך להמשך? יש תמיד חופש ותוכניות אין משהו מיוחד מה החג האהוב עליך? שום חג אם תמצאי את האפיקומן מה תבקשי? את הדיסק החדש של גלעד מחכה ומצפה :) מי שואל אצלכם את הקושיות? בת דודה שלי המתוקה :) מצאת פעם את האפיקומן? אני זאת שהחבאתי לא הייתי צריכה למצוא אם כן מה קיבלת מתנה? קיבלתי עצבים מעניין אצלכם בליל הסדר? לא יש מצב אני נרדמת באמצע היום ת`אמת אתם קוראים את כל האגדה? לא את האגדה כן את ההגדה!!! ברור תמיד וגם שרים את כל השירים חג שמח וכשר לכווולם :)

שני מס 1

New member
אני ../images/Emo26.gif

איפה את\ה בליל הסדר? אצל סבא וסבתא
קנית בגדים חדשים להיום בערב? לא
מה קיבלת מתנה לחג? עדיין לא קיבלתי כלום, אני יקבל היום בערב
אוהב\ת מצות? ממש לאאא
ובגלל זה אני צריכה לאכול את הלחמניות המגעילות...
שומר על כשרות בחג? בטח
אכלת כבר מצה השנה? לא
מה את\ה אוהב\ת לשים על המצה שלך? לא אוכלת מצות
מה המאכל של פסח האהוב עליך? לא קיים חחח
אוהב\ת את פסח? כן בעיקר בגלל האוירה של החג והחופששש
מה עשית כבר בחופש(למי שיש) ומה התוכניות שלך להמשכו? הייתי באילת עם חברים 4 ימים! והיה כל כך כייף אתמול חזרתי ואני מקווה להמשיך לבלות עם חברים ועם המשפחה
מה החג האהוב עליך? יש הרבה
אם תמצא\י את האפיקומן מה תבקש\י? זה סוד
מי שואל אצלכם את הקושיות? הילדים הקטנים במשפחה
מצאת פעם את האפיקומן? בטח
אם כן, מה קיבלת מתנה? זה היה שהייתי קטנה אז משחק ובובה שנורא רציתי
מעניין אצלכם בליל הסדר(יש מצב אני נרדמת באמצע היום)? כן זה נורא נחמד
ת'אמת-אתם קוראים את כל האגדה? כן חג שמח!

בארבאבא

New member
עונה אם גם את עונה!../images/Emo98.gif

איפה אני:אצל דודים מהצד של אבא.משעמם! בגדים חדשים:כן. קיבלתי:כלום. אוהבת מצות:סובלת אותן.. שומרת על כשרות:אהא. אכלתי מצה:אמ..אתמול..? אוהבת לשים על המצה:כמו כולם..שוקולד.
מאכל אהוב בפסח:אין משהו מיוחד.. אם אני אמצא את האפיקומן:כסף,או פלאפון חדש.. מה עשיתי בחופש:יומיים בגולן,נפגשתי עם ידיד מב"ש והייתי בלונה פארק. תוכניות להמשך:שוב לונה פארק,מקווה שמפגש פורום(מתי הוא יוצא,ד"א) ומה שיציעו..אני אלך
מי שואל:כל שנה זה מישהו אחר..תלוי אצל מי עושים..
מצאתי אפיקמון:כשהייתי קטנה..זה תמיד היה באותו מקום. מתנה שקיבלתי:ממש לא זוכרת.. מעניין אצלכם בליל הסדר:שוב,תלוי אצל מי.. קוראים תהגדה עד הסוף:כן..מעייף הדבר:-\ עכשיו תורך לענות על השאלות
חג שמח לכולם

../images/Emo27.gif

איפה את\ה בליל הסדר? בבית
קנית בגדים חדשים להיום בערב? לא מה קיבלת מתנה לחג? 350 ש"ח
אוהב\ת מצות? איףףף שומר על כשרות בחג? פחות או יותר אכלת כבר מצה השנה? כה
מה את\ה אוהב\ת לשים על המצה שלך? שוקולד מה המאכל של פסח האהוב עליך? קניידעלך, וקציצות שאמא מכינה אוהב\ת את פסח? לא מה עשית כבר בחופש(למי שיש) ומה התוכניות שלך להמשכו? ישנתי
.. ותוכניות להמשכו?.. סרטים, אורעד, יוני בלוך, עברי, יומולדת, לישון לישון לישון
|חמסה חמסה שום בצל| מה החג האהוב עליך? פורים אם תמצא\י את האפיקומן מה תבקש\י? לא החבאנו השנה אפיקומן
מי שואל אצלכם את הקושיות? אני
מצאת פעם את האפיקומן? ברור כאילו
אם כן, מה קיבלת מתנה? לא יודעת בנוגע לזה אבל נזכרתי שבפסח אחד ההורים שלי קנו לי דומינו ראלי!!!11 מעניין אצלכם בליל הסדר? אמממ מדברים הרבה, אם לזה התכוונת ת'אמת-אתם קוראים את כל ההגדה? כל שנה הצעירים אומרים שאפשר לדלג.. ובסוף קוראים עד שולחן ערוך

sheli6

New member
. . .

איפה את\ה בליל הסדר?בבית קנית בגדים חדשים להיום בערב?אממ רק חולצה מה קיבלת מתנה לחג?כסף?! אוהב\ת מצות?כן =) שומר על כשרות בחג?יש לי ברירה?! אבל לפני שנתיים אכלתי לחם..חח אכלת כבר מצה השנה?כן מה את\ה אוהב\ת לשים על המצה שלך?שוקולד מה המאכל של פסח האהוב עליך?לא יודעת אבל בטוח שלא הקניידלעך האלה אוהב\ת את פסח?ברור מי לא אוהב חופש?! מה עשית כבר בחופש(למי שיש) ומה התוכניות שלך להמשכו?תיגבורים בבצפר ועוד תיגדבורים ועוד ועוד מה החג האהוב עליך?החופש הגדול?! רגע זה חג לא?! חח סתם פסח אם תמצא\י את האפיקומן מה תבקש\י?חח אצלנו לא מחביאים אני תמיד זוכה. מי שואל אצלכם את הקושיות?= מצאת פעם את האפיקומן?= אם כן, מה קיבלת מתנה?= מעניין אצלכם בליל הסדר(יש מצב אני נרדמת באמצע היום)? ת'אמת-אתם קוראים את כל האגדה?חח את הרוב

mmmbam

New member
אני אצל סבא וסבתא ומשועממת!../images/Emo71.gif

איפה את\ה בליל הסדר? אצל סבא וסבתא, קיבוץ בנגב. קנית בגדים חדשים להיום בערב? לא
מה קיבלת מתנה לחג? כסף ובושם
אוהב\ת מצות? האמת היא שכן
שומר על כשרות בחג? בהחלט! אכלת כבר מצה השנה?
מה את\ה אוהב\ת לשים על המצה שלך? כלום... מה המאכל של פסח האהוב עליך? קניידלך!!!
אוהב\ת את פסח? כן, בעיקרון מה עשית כבר בחופש(למי שיש) ומה התוכניות שלך להמשכו? עבודת שורשים
מה החג האהוב עליך? אין לי מושג... אם תמצא\י את האפיקומן מה תבקש\י? כסף, כדי שאני אוכל להחליט לבד!
מי שואל אצלכם את הקושיות? השנה עשינו עם כל הקיבוץ שלהם, אז זה היה הילדים של כיתה ב' נראה לי; אבל אם זה רק המשפוחה אז כולם ביחד בדרך כלל... מצאת פעם את האפיקומן?
אם כן, מה קיבלת מתנה? לא זוכרת
מעניין אצלכם בליל הסדר(יש מצב אני נרדמת באמצע היום)? תלוי איפה אני... ת'אמת-אתם קוראים את כל האגדה? לא...
לא הודגש באמצעות מדגישומט. הודגש באמצעות עצמי!

פתאום יש לי זמן......

איפה את\ה בליל הסדר? בבית קנית בגדים חדשים להיום בערב? לא... מה קיבלת מתנה לחג? בגדים (לא לליל הסדר...) וכסף אוהב\ת מצות? ברור!!!! שומר על כשרות בחג? לא אכלת כבר מצה השנה? כן, הייתי בשמירות בצבא והכשירו את המטבח שם כמה ימים לפני פסח.... מה את\ה אוהב\ת לשים על המצה שלך? מיונז וגבינה צהובה מה המאכל של פסח האהוב עליך? ביצה במי מלח אוהב\ת את פסח? בודאי!!!!! מה עשית כבר בחופש(למי שיש) ומה התוכניות שלך להמשכו? יש לי רגילה עד יום ראשון הבא וכל יום א6ני נוסעת לאנשים אחרים.... מה החג האהוב עליך? פורים אם תמצא\י את האפיקומן מה תבקש\י? אההממממ....אין לי שמץ מי שואל אצלכם את הקושיות? אני!!!!! מצאת פעם את האפיקומן? כן 4 פעמים אם כן, מה קיבלת מתנה? כסף (משפחה חומרית...) מעניין אצלכם בליל הסדר(יש מצב אני נרדמת באמצע היום)? קשה להירדם כי דודה שלי שרה את השירים ממש חזק אבל דיי משעמם.... ת'אמת-אתם קוראים את כל האגדה? ממש לא, בקושי מגיעים עד הארוחה....
יו אול!!!!!!
ופסח שמח

עונה קצת אחרי

איפה את\ה בליל הסדר
בבית קנית בגדים חדשים להיום בערב
לא מה קיבלת מתנה לחג
לא אוהב\ת מצות
כן שומר על כשרות בחג
כן אכלת כבר מצה השנה
אתמול והיום
מה את\ה אוהב\ת לשים על המצה שלך
שוקולד השחר
מה המאכל של פסח האהוב עליך
סלט שאבא שלי עושה אוהב\ת את פסח
כן מה עשית כבר בחופש(למי שיש) ומה התוכניות שלך להמשכו
אממ מחר סתם עם האחיינים,כמה מפגשי פורום, צפון מה החג האהוב עליך
חנוכה אם תמצא\י את האפיקומן מה תבקש\י
לא יודעת מי שואל אצלכם את הקושיות
אחינית שלי מצאת פעם את האפיקומן
כן אם כן, מה קיבלת מתנה
מלא דברים מעניין אצלכם בליל הסדר(יש מצב אני נרדמת באמצע היום)
הכל תלוי כמה שותים
ואגב היה פסדר ת'אמת-אתם קוראים את כל ההגדה
כן בטח!!

hodayoyo

New member
המ, גם קצת אחרי../images/Emo60.gif

איפה את\ה בליל הסדר? בבית
קנית בגדים חדשים להיום בערב? לא
מה קיבלת מתנה לחג? לא קיבלתי מתנה
אוהב\ת מצות? לא
שומר על כשרות בחג? יש ברירה?
אכלת כבר מצה השנה? אסור לאכול לפני פסח...
מה את\ה אוהב\ת לשים על המצה שלך? ריבת תות
מה המאכל של פסח האהוב עליך? מצברייט!!
אוהב\ת את פסח? לא ממש
מה עשית כבר בחופש(למי שיש) ומה התוכניות שלך להמשכו? למדתי בעיקר וניקיתי, המשך החופש- מפגשי פורומים וכאלה
מה החג האהוב עליך? המ חנוכה?!
אם תמצא\י את האפיקומן מה תבקש\י? לא מחביאים אצלנו כבר
מי שואל אצלכם את הקושיות? כולם יחד
מצאת פעם את האפיקומן? כשהייתי קטנה, כן
אם כן, מה קיבלת מתנה? לא חושבת שממש קיבלתי משהו
מעניין אצלכם בליל הסדר(יש מצב אני נרדמת באמצע היום)? רק כשאני ואחותי מתחילות לעשות שטויות (ואחותי בת 20 ומשהו)
ת'אמת-אתם קוראים את כל האגדה? כן

orguy

New member
עונה........ נו מה אני אעשה.......

שאלון פסח שחיברתי בעצמי (כן, ממש משעמם לי): איפה את\ה בליל הסדר? בבית קנית בגדים חדשים להיום בערב? לא מה קיבלת מתנה לחג? שלוש חולצות חמודות ביותר! אוהב\ת מצות? חיובי שומר על כשרות בחג? חיובי אכלת כבר מצה השנה? כן מה את\ה אוהב\ת לשים על המצה שלך? שוקולד מה המאכל של פסח האהוב עליך? קניידלך אוהב\ת את פסח? כן מה עשית כבר בחופש(למי שיש) ומה התוכניות שלך להמשכו? טיילתי ואני מתכוון להתחיל להניע את התחת לשבת איתו על הכיסא וללמוד! מה החג האהוב עליך? כולם אהובים עליי אם תמצא\י את האפיקומן מה תבקש\י? שעון בחמש מאות שקל מי שואל אצלכם את הקושיות? אני מצאת פעם את האפיקומן? לא, כי כשהייתי ילד תמיד היו מחביאים אותו במקום גבוהה ודוד שלי היה מרמה ומבקש מתנה! אני אזכור לו את זה לכל החיים! אם כן, מה קיבלת מתנה? מעניין אצלכם בליל הסדר(יש מצב אני נרדמת באמצע היום)? כן, צחוקים אצלנו! ת'אמת-אתם קוראים את כל האגדה? לא אור משעמם לך קרוב לשעה שתיים עשרה בלילה? ברור שכן!

lollapalooza

New member
../images/Emo155.gif באיחור משהו...

איפה את\ה בליל הסדר? הייתי בבית.
קנית בגדים חדשים להיום בערב? לא.
מה קיבלת מתנה לחג? כלום, מה אנחנו, אשכנזים? (
)
אוהב\ת מצות? מ-אוד!
שומר על כשרות בחג? כן
אכלת כבר מצה השנה? רק מליל הסדר...
מה את\ה אוהב\ת לשים על המצה שלך? שוקולד השחר, כמובן.
מה המאכל של פסח האהוב עליך? מצה עם שוקולד...
אוהב\ת את פסח? אחרי שמסיימים לנקות, כן.
מה עשית כבר בחופש(למי שיש) ומה התוכניות שלך להמשכו? לא היה משהו מיוחד, בתכנון? מפגשים וחברים.
מה החג האהוב עליך? שבועות, כי יש אוכל גאוני.
אם תמצא\י את האפיקומן מה תבקש\י? לא חיפשתי אפילו.
מי שואל אצלכם את הקושיות? כולם יחד
מצאת פעם את האפיקומן? בטח
אם כן, מה קיבלת מתנה? לא זוכרת... בטח כסף.
מעניין אצלכם בליל הסדר(יש מצב אני נרדמת באמצע היום)? כששרים את "חד גדיא" במרוקאית, כן.
ת'אמת-אתם קוראים את כל האגדה? הגדה* וכן.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

orpaz445

New member
גם אני יענה

איפה את\ה בליל הסדר?בבית קנית בגדים חדשים להיום בערב?לא יש כבר מה קיבלת מתנה לחג?יין...קרם גוף כסף וזהו.. אוהב\ת מצות?כן שומר על כשרות בחג?כן אכלת כבר מצה השנה?בטח שבועיים לפני פסח מה את\ה אוהב\ת לשים על המצה שלך?ממרררחחחחחחחח מה המאכל של פסח האהוב עליך?מצה עם שוקלדד אוהב\ת את פסח?כן...במיוחד תמימונה מה עשית כבר בחופש(למי שיש) ומה התוכניות שלך להמשכו?להינות מה החג האהוב עליך?פורים אם תמצא\י את האפיקומן מה תבקש\י?גיטרה לאוסף מי שואל אצלכם את הקושיות?אף אחד מצאת פעם את האפיקומן?כן אם כן, מה קיבלת מתנה?200 שקל מעניין אצלכם בליל הסדר(יש מצב אני נרדמת באמצע היום)?לא ת'אמת-אתם קוראים את כל האגדה?במלמולים "ואילוו הוציאנו בדד חקההלצבללהנלהנלנהלךמכמכעמהנלמנמג...בלבלבלהלבה

tomer678

New member
חבר'ה?

_____________________________________________________ ____00000000000__000000000000__00000000000___________ ____00000000000__000000000000__00000000000___________ ____000_____000__0000____0000__0000___0000___________ ____000_____000__0000____0000__0000___0000___________ ____000__________0000____0000__0000___0000___________ ____00000000000__000000000000__0000___0000___________ ____00000000000__000000000000__0000___0000___________ _____________________________________________________ _____________________________________________________ ____00000000000___000__000__000___000000000000_______ ____00000000000___000__000__000___000000000000_______ ____000___________000__000__000___000________________ ____000___________000__000__000___000________________ ____000___________000__000__000___000________________ ____00000000000___0000000000000___000________________ ____00000000000____00000000000____000________________ _____________________________________________________ _____________________________________________________ _000__000__000__000__000______0000000__000000000000__ _000__000__000__000__000______000_000__000000000000__ _000__000__000__000__000_____000__000__00000__00000__ _000__000__000__000__000____000___000__00000__00000__ _000__000__000__000__000___000____000__00000__00000__ _000__0000000000000__000__000_____000__00000__00000__ _000__0000000000000__000_000______000__00000__00000__ בתודה tomer678.orpaz445)חח...

למעלה