שאלון פסח

ilona4ka

New member
../images/Emo162.gif שאלון פסח ../images/Emo155.gif

שאלון פסח (קרדיט לפורום שאלונים) שם: גיל: מתי התעוררת היום? מרגיש את פסח מתקרב? אתה אוהב את החג הזה? מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? מה עשית עד כה בחופש? היה כיף? מה התיכנונים שלך לערב החג? ולשאר החופש? אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? את כולה? שומר על כשרות? עשיתם כבר נקיון פסח? ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? יצא לך פעם לשאול את הכושיות? מה עשית בפסח שעבר? מתכוון ללמוד בחופש? אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: פסח שמח! ואל תאכלו יותר מידי מצות =]

milkshakit

New member
אני! ../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif

שם: קארין גיל: 18.5 מתי התעוררת היום? רבע ל11 מרגיש את פסח מתקרב? כן :0 אתה אוהב את החג הזה? ממ לא. מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? חרוסת. מה עשית עד כה בחופש? עשיתי שופינג, יצאתי למועדון היה כיף? מאוד!!
מה התיכנונים שלך לערב החג? לבלות עם המשפחה והבני דודים ולשאר החופש? ללכת לראות מת לצעוק 4 וכמובן המפגש של הפורום
אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? כן, יש ברירה?
את כולה? יאפ שומר על כשרות? כן עשיתם כבר נקיון פסח? עוד לא סיימתי ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? כן
יצא לך פעם לשאול את הכושיות? לא
מה עשית בפסח שעבר? הייתי בבית מתכוון ללמוד בחופש? ממש לא, אין לי מה ללמוד אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: שיהיה חג שמח ומהנה לכולכם, אני אוהבת אתכם
(אוווווו)

BlaCk VaMpiRe1

New member
../images/Emo168.gif

שם: חן.. גיל: 17 מתי התעוררת היום? ממ ב10 כי אמא העירה אותי :( מרגיש את פסח מתקרב? הוא כבר כאן, לא ? :) אתה אוהב את החג הזה? אוהבת ושונאת במידה שווה. מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? ממ.. לאדעת, הכל P: מה עשית עד כה בחופש? הרגע חזרתי מסרט.. היה כיף? כן ממש נחמד מה התיכנונים שלך לערב החג? להיות עם המשפחה =] ולשאר החופש? לבלות כמה שיותר אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? כן ברור את כולה? לא :| שומר על כשרות? בוודאי עשיתם כבר נקיון פסח? יאפ !!! וואחד ניקיון ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? חחחח כןןן, האמת- תמיד הוא נקי :) יצא לך פעם לשאול את הכושיות? לא.. אני לא הכי קטנה במשפחה מה עשית בפסח שעבר? וואלה לא זוכרת מתכוון ללמוד בחופש? יש ברירה ? :| P:

אוקיי

שם: סוניה גיל: 17 מתי התעוררתי ? ב-10 מרגישה את פסח? אממ כן אני אוהבת את החג אני הכי אוהבת לחמניות כשרות לפסח למדתי למתמטיקה וממשיכה לחרוש לא התיכנונים שלי להיות עם המשפחה ללכת למפגש ישרא וללמוד למבחן כה ..עם אבא לא את כולה כן אנחנו שומרים כשרות בפסח בבית כן..אני שואלת כל שנה ברור שמתכננת פסח שמח לכם

MisteryNick

New member
:]../images/Emo23.gif../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif../images/Emo155.gif

שם:ליאורP: גיל:14 וחצי מתי התעוררת היום? מרגיש את פסח מתקרב?הוא לא כבר כאן? אתה אוהב את החג הזה?יאפ:] מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה?מצות
מה עשית עד כה בחופש?הופעות, שינה, נמ...הרבה היה כיף? מאוד=] מה התיכנונים שלך לערב החג?להשתעמם ולאכול? ולשאר החופש?גם? אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה?לצערי:S את כולה?כן שומר על כשרות? לא=\ עשיתם כבר נקיון פסח? בערך חחח ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? לא. הכל מתחת למיטהD= יצא לך פעם לשאול את הכושיות?כנ מה עשית בפסח שעבר? לא זוכרת חח מתכוון ללמוד בחופש? לצערי=\ אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: שאתם חמודים:] חג שמח וכשר=]]]]]]]]]

Heaven Tonight

New member
../images/Emo155.gifשאלון כשר ;)

שם:חן גיל:17 מתי התעוררת היום?ב-10 מרגיש את פסח מתקרב?כככןןן
אתה אוהב את החג הזה?רק בגלל החופש..לא בגלל הניקיונות.. מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה?
מה עשית עד כה בחופש?ממ..שומדבר מיוחד..חח היה כיף?=] מה התיכנונים שלך לערב החג?להיות עם המשפחה.. ולשאר החופש?אין כרגע.. אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה?כן.. את כולה?עד הקטע של האוכל..חח=] שומר על כשרות?מממ..לפעמים כן לפעמים לא..בד"כ כן.. עשיתם כבר נקיון פסח?אנחנו דיי באמצע..עומדים לסיים ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי?כן!..חחח=] יצא לך פעם לשאול את הכושיות?..בד"כ כשנותנים לי להקריא משו אני לא רוצה..ואני הופכת להיות אדומה!..חחח..אז..אמ..לא נראה לי שיצא לי..אני מנסה להתחמק מזה בד"כ.. מה עשית בפסח שעבר?ממ..הייתי אצל דודה שלי..בת"א מתכוון ללמוד בחופש?רק ביומיים האחרונים..כי יום אחרי החופש יש לי מבחן!יאק! אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן:--

danduuu

New member
me

שם:דנה גיל:17 ושבועיים חח מתי התעוררת היום?בשמונה סעמקק התיגבורים האלו מרגיש את פסח מתקרב?חחח עם הנקיונות כן אתה אוהב את החג הזה?אממ בערך מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה?חרוסתתת יאמיי מה עשית עד כה בחופש?ישנתי ואממ ישנתי היה כיף?מאודדד מה התיכנונים שלך לערב החג?לחגוג חח לא'דעת ולשאר החופש?אממ אולי ת"א אם ייצא לי ואממ ניתוח חחח הכי כיף אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה?כן אבל מדלגים על מלא עמודים את כולה?לא חחחחח אנחנו רעבים שומר על כשרות?כמובן
עשיתם כבר נקיון פסח?חחחח נראה לכם?מה פתאום הכל חמץ בבית חחח ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי?חחח אממ ככה ככה יצא לך פעם לשאול את הכושיות?הכושיות באפריקה?עוד לא הכרתי אותם מה עשית בפסח שעבר?אממ לא זוכרת מתכוון ללמוד בחופש?חחחח אין ברירה בעע אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן:אני עיייפההההההההה

אנייייי

שם: לוטם גיל: עוד חודשיים 15 מתי התעוררת היום?ממ...10 נראה לי מרגיש את פסח מתקרב?לא ממש אתה אוהב את החג הזה?כןןןןן מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה?מממ..מצה
מה עשית עד כה בחופש?לא משהו מיוחד..הרוב ישנתי היה כיף?היה כיף לישוןןן
תיכנונים שלך לערב החג?להתפרעעע ולשאר החופש?עוד לא תיככנתי משהו מיוחד אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה?כן כולה?מדלגים על כמה עמודים שומר על כשרות?כן עשיתם כבר נקיון פסח?כן ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? ממ..כן יצא לך פעם לשאול כושיות: ממ..כן מה עשית בפסח שעבר: לא זוכרת מתכוון ללמוד בחופש?חייבת...מלא מבחניםםםם אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: פסח שמח לכולם!!!!

inbal287

New member
שלי../images/Emo9.gif

שם: ענבלירון
גיל: 16 וחצי מתי התעוררת היום? ב11 וחצי מרגיש את פסח מתקרב? לא
אתה אוהב את החג הזה? לא. מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? שומדבר ספציפי מה עשית עד כה בחופש? כלום
היה כיף?
מה התיכנונים שלך לערב החג? אצל סבאסבתא... בתקווה שסבא יצא מבי"ח
... ולשאר החופש? מפגשים,לימודים אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? יאפ את כולה? יאפ שומר על כשרות? לא... אבל אני היחידה במשפחה עשיתם כבר נקיון פסח? אמא עושה. אצלי בחדר לא מתייחסים לזה ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? לא
! יצא לך פעם לשאול את הכושיות? XDXD מה עשית בפסח שעבר? הרבה דברים מעניינים בניגוד להשנה מתכוון ללמוד בחופש? כן
אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: משעמם ליייייייייייייייייי תבדרו אותי בבקשה
חג שמח

Tashkin

New member
../images/Emo9.gif

שם: גיל: מתי התעוררת היום? מרגיש את פסח מתקרב? כה בגלל הבגרויות "\ אתה אוהב את החג הזה?הוא סבבה בגלל החופש :) מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה?מצה עם שוקולד :p מה עשית עד כה בחופש?למדתי, למדתי, למדתי, נסעתי לרחובות, ומחר בגרות"\ היה כיף?
מה התיכנונים שלך לערב החג?עם המישפחה להישתכר :) ואז בחוץ עם חברים ולשאר החופש?ת"א,סרטים, עבודה, ובעיקר להנות אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה?כה "\ ועוד ברוסית
את כולה?חחח את רובה עד שכבר כולם שותים ואין כוח שומר על כשרות?לא עשיתם כבר נקיון פסח? כה ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי?לא חחח יצא לך פעם לשאול את הכושיות?אני מיתחמקת מזה כול שנה "\ מה עשית בפסח שעבר?אותו דבר מתכוון ללמוד בחופש?לצערי כן "\ מתכונת אחרי שחוזרים אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן:
סתם כי זה חמוד

moma 16

New member
.

שם: גיל: מתי התעוררת היום? מרגיש את פסח מתקרב? אתה אוהב את החג הזה? מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? מה עשית עד כה בחופש? היה כיף? מה התיכנונים שלך לערב החג? ולשאר החופש? אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? את כולה? שומר על כשרות? עשיתם כבר נקיון פסח? ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? יצא לך פעם לשאול את הכושיות? מה עשית בפסח שעבר? מתכוון ללמוד בחופש? אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo119.gif../images/Emo48.gif../images/Emo113.gifאני ../images/Emo9.gif

שם: קשת גיל: 18 וחצי מתי התעוררת היום? עשרה לשש. בבוקר.
מרגיש את פסח מתקרב? לא כזה..
אתה אוהב את החג הזה? כן האמת שכן. בתור חג לשמו.. מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? מציות.
אמרה הטבעונית
סתם. אני לא אוהבת את החג כי אין מה לאכול כל כך
לי לפחות
מה עשית עד כה בחופש? איזה חופש?
היה כיף? חרא! צבא=זנות!
מה התיכנונים שלך לערב החג? משפחה ואז להיות עם חברה שלי שלא ראיתי חודשיים!! ייאיייייי
ולשאר החופש? חברות, משפחה וידה ידה ידה אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? חח כן.. זה הזוי את כולה? חס וחסה
שומר על כשרות? מהכרח עשיתם כבר נקיון פסח? כן
ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? כן
יצא לך פעם לשאול את הכושיות? כשהייתי קטנטונת מה עשית בפסח שעבר? למדתי
מתכוון ללמוד בחופש? אני בח-ו-פ-ש!
מהצבא נו
אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: אני שונאת צה"ל! אל תתגיסו
חג שמח

Lintu666

New member
אני! אני!

שם: דנה גיל: 15 מתי התעוררת היום? 16:40 מרגיש את פסח מתקרב? ממש לא :/ אתה אוהב את החג הזה? את החופש D: מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? אמ..חרוסת נראה לי מה עשית עד כה בחופש? ישנתי...ישנתי..ו..ישנתי! אבל מחר אני הולכת להתחורר שוב!! עוד שניי חורים חדשים בשפה P: [וואמפייר 3>] היה כיף? מאד! ויהיה
מה התיכנונים שלך לערב החג? לראות את הבית החדש של דודים שלי?..
חח לא יודעת.. ולשאר החופש? לחרוש עם בדודהשלי את כל ישראל! לא סתם,רק את ת"א אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? כן את כולה? לא שומר על כשרות? לא ממש.. עשיתם כבר נקיון פסח? אפשר להגיד S: ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? ממש אבל ממש לא :$ אבל רואים את הריצפה! לפחות משו.. יצא לך פעם לשאול את הכושיות? לא.. מה עשית בפסח שעבר? לא זוכרת מתכוון ללמוד בחופש? לצערי
אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן:אעאעאע!!! מחר אני הולכת לעשות וואמפייר!!! תאחלו לי בהצלחה P: אם מישהו באמת יקרא את זה
אה וגם קיבלתי גיטרה חשמלית חדשה שבוע שעבר :) והיא כה יפה..קוראים לה ג'פה P: חחח על שם הבאסיסט של דה יוזד

danduuu

New member
יאאא איזה כיף לך גמאני רוצה ואמפייר

ההורים שלי לא מרשים לי אפילו סתם סיידליפ קטן וחמוד שלא מזיק לאפחד טוב נו שנה הבא אני בת 18 ואז יהיה טוב
בכל מקרה זה לא זמן לחפור על עצמי
אז תתחדשי ובהצלחה
ותתחדשיי על הגיטרהה
אוףףף אני רוצה תופיםם
(לא קשורה) דה יוזד שולטים

עונה...

שם: מיכל. גיל: 13. מתי התעוררת היום? לקראת 7 בבוקר. מרגיש את פסח מתקרב? לא. אתה אוהב את החג הזה? הוא בסדר. מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? קנידעלך. מה עשית עד כה בחופש? לא הרבה... היה כיף? היה בסדר. מה התיכנונים שלך לערב החג? לאכול. ולשאר החופש? אין ממש... אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? בערך. את כולה? לא. שומר על כשרות? לא. עשיתם כבר נקיון פסח? לא. ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? בערך. יצא לך פעם לשאול את הכושיות? לא בטוח. מה עשית בפסח שעבר? לא זוכרת. מתכוון ללמוד בחופש? לא. אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: פאנפיקים של מכופשות זה נהדר. ואין להתווכח על זה. (מור!)

Or Vana

New member
אני אני אני אני אני :)

שם:אור גיל:16 מתי התעוררת היום? לא זוכרת חיחי מרגיש את פסח מתקרב? לא אתה אוהב את החג הזה? לא מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? אין כלום לאכול בחג הזה.. מה עשית עד כה בחופש? למדתי למתכונת ולבגרות :( היה כיף? מה אני יגיד..ממש מהנה הלוואי וכל יום כל השנה ככה מה התיכנונים שלך לערב החג? אני עושה בחיפה..זה קצת רחוק מהבית אזזז לא נראה לי שמשהו מיוחד ולשאר החופש? ללמוד ולצאת אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה? כן את כולה? כן שומר על כשרות? כן עשיתם כבר נקיון פסח? כן ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? כןןןן :p אבא ואמא ניקו יצא לך פעם לשאול את הכושיות? לא מה עשית בפסח שעבר? לא זוכרת..מה שבטוח לא למדתיייי
מתכוון ללמוד בחופש? לצערי אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: חג שמח וכשר :):):)

shakush

New member
מיי :]

שם:שקד :] גיל:13 מתי התעוררת היום? 12:30 מרגיש את פסח מתקרב? לא
אתה אוהב את החג הזה? ממש לא
מה המאכל שאתה הכי אוהב לאכול בחג הזה? מממ... מצה עם שוקולד
מה עשית עד כה בחופש? מחשב,קניות,מחשב,דרע,מחשב.. וזהו היה כיף?בטח! מה התיכנונים שלך לערב החג? להיתקע שם, אני גם נשארת ליום שאחרי.. ולשאר החופש?ממ.. יש מלא מה לעשות
אתם קוראים בדרך כלל את ההגדה?אני -לא.. כל מי שמסביבי- כע את כולה? כע
שומר על כשרות? לא ממש עשיתם כבר נקיון פסח? אמא כע ועכשיו בנינו, החדר שלך באמת נקי? כע
יצא לך פעם לשאול את הכושיות?לא , תמיד לא רוצה מה עשית בפסח שעבר?את אותו הדבר שעשיתי בזה מתכוון ללמוד בחופש? לא אם אתה רוצה לשתף אותנו בדבר אחר/לא קשור אתה מוזמן: נכון שליל הסדר זה הדבר הכי תקוע ומשעמם שיש ?

למעלה