שאלון לפסח

lee blue7

New member
../images/Emo162.gifשאלון לפסח../images/Emo162.gif

אוקיי:p מה קורה:]
טוב שלא הייתי כאן שנה
מתגעגעת לכולכןן
|חיבוקענק| יאלה נעבור לשיגוע שכל שלי
1.איפה אתם בחג:p?
2.אוהבות מצות?!
3. מה אתם הולכות לאכול בחג?
4.איזה קטע באגדה אתם הכי אוהבות?
5.שיר של החג
6.טיול או משהו מיוחד שאתן הולכות לעשות?
7.מישהי יודעת למה שותים 4 כוסות של יין
?
8. אני מרשה לכן לאחל לי מזל טוב
9.כמה באמת ניקתם תבית?
10.תנו ציון לחג:]?
שתיהיה לכן חופשהה מהנההה אוהבתתת:] +=ליאה=+

LeeR4Ever

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

אוקיי:p מה קורה:] סבבה נה איתך?
טוב שלא הייתי כאן שנה מתגעגעת לכולכןן|חיבוקענק| יאלה נעבור לשיגוע שכל שלי בשמחה
1.איפה אתם בחג:p?אצלי
2.אוהבות מצות?!כע! 3. מה אתם הולכות לאכול בחג?נחיה ונראה
4.איזה קטע באגדה אתם הכי אוהבות?קושיות והבנים
5.שיר של החג אמ.. שמחה רבה שמחה רבה
6.טיול או משהו מיוחד שאתן הולכות לעשות? חזרתי אתמול מטיול נועל! היה הכי כייף בעולם
7.מישהי יודעת למה שותים 4 כוסות של יין? אמ.. זה מסמל את העונות? 8. אני מרשה לכן לאחל לי מזל טוב מזל טוב יקירתי! 9.כמה באמת ניקתם תבית? אני אוהבת לנקות
10.תנו ציון לחג:]? 9+!! חג שמח כולן!

Black Balloon

New member
חג שמייח ../images/Emo161.gif

1.איפה אתם בחג:p? בבית 2.אוהבות מצות?! אסור לי 3. מה אתם הולכות לאכול בחג? אוכל 4.איזה קטע באגדה אתם הכי אוהבות? אאא מאיפה לי 5.שיר של החג? שמחה רבה, שמחה רבה... בלה בלה בלה. אבל אצלי זה "עצב רב, עצב רק, אביב הגיע [
], פסח בא". כי בא לי רק חורף. ועוד מעט גם קיץ, ואיכס קיץ. 6.טיול או משהו מיוחד שאתן הולכות לעשות? המ, לנסוע עם ההורים לחמת גדר, אבל לא בא לי. :\ 7.מישהי יודעת למה שותים 4 כוסות של יין? המפ, שכחתי 8. אני מרשה לכן לאחל לי מזל טוב- נשמור את האיחולים ל11.4
9.כמה באמת ניקתם תבית? רק קצת, היום 10.תנו ציון לחג:]? 10 בד"כ, אבל השנה מינוס 11 כי לא בא לי עליו עכשיו. :[

oreloosh

New member
ניאמ

1.איפה אתם בחג:p? אצל דודים בדיזינגוף היה חבלז! 2.אוהבות מצות?! כן 3. מה אתם הולכות לאכול בחג? לטחון 4.איזה קטע באגדה אתם הכי אוהבות? לשיר 1 מי יודע 5.שיר של החג: 1 מי יודע חח 6.טיול או משהו מיוחד שאתן הולכות לעשות? לא'דעת 7.מישהי יודעת למה שותים 4 כוסות של יין? לא
8. אני מרשה לכן לאחל לי מזל טוב..למה? חח 9.כמה באמת ניקתם תבית? ממ די הרבה של סבתוש במיוחד 10.תנו ציון לחג:]? 10000

oreloosh

New member
../images/Emo207.gifלא ממש קשור לחג..

נודע לי רק אתמול.. שלפני שבוע נולדה לי אחיינית..!! פשוט אחותי גרה בעתלית אז אנחנו לא שומרים על קשר ממש עם כולם.. מגיע לי וללידור מזל"ט
אנחנו דוודוותתת!

oreloosh

New member
תודה רבהה ../images/Emo9.gif

חיחי מצחיק לחשוב שהיא רק בת שבועיים

למעלה