שאלון לפסח

אביחי 33

New member
../images/Emo162.gifשאלון לפסח ../images/Emo162.gif

כל הזכויות שמורות למלודי מפורום מאיה בוסקילה
1-איפה את\ה עושה פסח
2-אצל מי עשית את הפסח האחרון
3-מה המאכל האוהב עלייך בפסח
4-עם מה את\ה אוהב\ת מצה
5-מה אתם הכי אוהבים בפסח
6-האם פסח שעבר מצאת את האפיקומון
7-כמה פעמיים מצאת את האפיקומן
8-מה את\ה הכי שונא\ת בפסח
9-האם עזרת לנקות את הבית
ועכשיו סתם שאלות..
10-התגעגעת לבצפר
11-נתנו לכם המון שיעורים
12-התחלתם/מתי אתם מתכנננים להתחיל?
חג פסח כשר ושמח
אוהב מיליון
אביחי

עעעעווווננננההה.!!!!!

1-איפה את\ה עושה פסח: בכפר המכביה (המלון) 2-אצל מי עשית את הפסח האחרון:במלון השרון בהרצליה 3-מה המאכל האוהב עלייך בפסח מצה עם שוקולד 4-עם מה את\ה אוהב\ת מצה: אאאאאאאמממממ.... שוקולד??? 5-מה אתם הכי אוהבים בפסח: את החופש ואת האפיקומן... 6-האם פסח שעבר מצאת את האפיקומון:כן... ברור 7-כמה פעמיים מצאת את האפיקומן:כל שנה... 8-מה את\ה הכי שונא\ת בפסח: את שיעורי החופש... 9-האם עזרת לנקות את הבית:יש לי ברירה?!??!?!?!? ועכשיו סתם שאלות.. 10-התגעגעת לבצפר:תנחשו....(לא, כאילו דההההההה) 11-נתנו לכם המון שיעורים:כרגיל... 12-התחלתם/מתי אתם מתכנננים להתחיל?: אני אף פעם לא עושה שיעורים בחופש, או שאני עושה אותם לפני השיעור או שאני מעתיקה וד"א אני לומדת רק לפני מבחנים...חחח

../images/Emo113.gifעונה

1-איפה את\ה עושה פסח
אצל סבתא שלי 2-אצל מי עשית את הפסח האחרון
גם 3-מה המאכל האוהב עלייך בפסח
מצה 4-עם מה את\ה אוהב\ת מצה
שוקולד 5-מה אתם הכי אוהבים בפסח
את החופש 6-האם פסח שעבר מצאת את האפיקומון
לא 7-כמה פעמיים מצאת את האפיקומן
2 8-מה את\ה הכי שונא\ת בפסח
ניקיון 9-האם עזרת לנקות את הבית
יותר מדי ועכשיו סתם שאלות.. 10-התגעגעת לבצפר
מאוד חח 11-נתנו לכם המון שיעורים
לא ממש וטוב שכך 12-התחלתם/מתי אתם מתכנננים להתחיל
כן היום בלילה

עונההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1-איפה את\ה עושה פסח? אצלנו בבית כל המשפחה באה נהיה בערך 35 איש 2-אצל מי עשית את הפסח האחרון? כל פסח עושים אצלנו 3-מה המאכל האוהב עלייך בפסח? מצה עם שוקולד 4-עם מה את\ה אוהב\ת מצה|? שוקולד וריבת תות 5-מה אתם הכי אוהבים בפסח? את הדמי כיס 6-האם פסח שעבר מצאת את האפיקומון? כן אני ובת דודה שלי 7-כמה פעמיים מצאת את האפיקומן? רוב הפעמים אני מוצאת 8-מה את\ה הכי שונא\ת בפסח? את הניקיון ואת השומנים 9-האם עזרת לנקות את הבית? ברור....בעע ועכשיו סתם שאלות.. 10-התגעגעת לבצפר? ממש לא... 11-נתנו לכם המון שיעורים? מלאאאאאאאאא 12-התחלתם/מתי אתם מתכנננים להתחיל? התחלתי ללמוד למבחן אביחי איזה סקר מושלם.. כל הכבוד חג שמח וכשר אוהבת המון המון המון המון
חופיתוש

../images/Emo85.gifאני../images/Emo70.gif

איפה את\ה עושה פסח
אני עושה באילתתתתתתתתתתתתתתת
אצל מי עשית את הפסח האחרון
כל המשפחה באה אלינו הביתהה
מה המאכל האוהב עלייך בפסח
מצות עם שוקולדדדד..
עם מה את\ה אוהב\ת מצה
שוקולד *מע*
מה אתם הכי אוהבים בפסח
וייייי... איזה שאלות
האם פסח שעבר מצאת את האפיקומון
נופפ
כמה פעמיים מצאת את האפיקומן
1986532588885569855252
מה את\ה הכי שונא\ת בפסח
את האוכל
האם עזרת לנקות את הבית
דהההההה סיימתי ללמוד אז אני מוותרת על ההמשךך...

עונה נה נה../images/Emo161.gif

-איפה את\ה עושה פסח בבית ודודים שלי המשפחה שלי ואחיינית שלי המושלמת 2-אצל מי עשית את הפסח האחרון אמממ אצל סבתא שלי 3-מה המאכל האוהב עלייך בפסח אמממ חרוסת/שוקולד עם מצה 4-עם מה את\ה אוהב\ת מצה שוקולד וחרוסת חח 5-מה אתם הכי אוהבים בפסח את החופששש! 6-האם פסח שעבר מצאת את האפיקומון לעע 7-כמה פעמיים מצאת את האפיקומן 0 8-מה את\ה הכי שונא\ת בפסח אממ שהוא קצר חחחח 9-האם עזרת לנקות את הבית כן... ועכשיו סתם שאלות.. 10-התגעגעת לבצפר לאאא 11-נתנו לכם המון שיעורים לא נתנו לנו
12-התחלתם/מתי אתם מתכנננים להתחיל? את מה??? חחח

עונה../images/Emo9.gif

איפה את\ה עושה פסח
בבית..
אצל סבתא
אממ.. מצה עם שוקולד
עם מה את\ה אוהב\ת מצה
ממרח (שוקלד פרה. חחח)
מה אתם הכי אוהבים בפסח
אני אוהבת לשחק עם האחינים שלי
אממ תאמת סבאר שלי תמיד שם מתחת למפה אז ככה ש..
123456789101112131415..
מה את\ה הכי שונא\ת בפסח
את העוגיות חחח
האם עזרת לנקות את הבית
כה ברור
התגעגעת לבצפר
איזה שאלה ברור "שכן"
נתנו לכם המון שיעורים
לא
התחלתם/מתי אתם מתכנננים להתחיל
לא ד'עת

פלורי2

New member
../images/Emo162.gifעונהההה../images/Emo162.gif

1-איפה את עושה פסח
-בבית
2-אצל מי עשית את הפסח האחרון
-בבית...
3-מה המאכל האוהב עלייך בפסח- פתות
4-עם מה את אוהבת מצה-שוקולד...
5-מה את הכי אוהבת בפסח
-למצוא את האפיקומן
, חופש...
6-האם פסח שעבר מצאת את האפיקומן
-כן,ברור חחח
7-כמה פעמיים מצאת את האפיקומן
-אממ...מאיפה לי לזכור
8-מה את\ה הכי שונא\ת בפסח
-לחזור מהחופש
9-האם עזרת לנקות את הבית
- אמממ...הצעתי עזרה
10-התגעגעת לבצפר
-ממש לא
11-נתנו לכם המון שיעורים
-לא, רק דף אחד
12-התחלתם/מתי אתם מתכנננים להתחיל
-אממ...כמה ימים לפני הבצפר המסכן הזה
חג פסח מדהים ומלא
ות ו
ים, ני
יוש

עוננננהנהנהנה../images/Emo41.gif

השאלון ממש מוכר לי.. יש מצב שעשיתי אותו בפורום סקרים ושאלונים
איפה את\ה עושה פסח
אמממ מסובך להסביר אצל מי
חחחח מישהי שאני מכירה בירושליים
אצל דודים שלי
לא נראלי שיש
עם מה את\ה אוהב\ת מצה
אני לא כ"כ אוהבת מצה.. אני לא אוכלת בלי כלום.. כי זה לא טעים חחח אם כבר אז עם שוקולד וגם זה בקושי
מה אתם הכי אוהבים בפסח
את החופש
וכי זה ביומולדת שלי חחחח
לאא... שהייתי קטנה תמיד מצאתייי אבל בשנים אחרונות לא הולך לי חחחח
אמממ הרבה.. כל השנים עד גיל 8 + פעם אחת בגיל 11 חחחחחח
מה את\ה הכי שונא\ת בפסח
את המצות האלהה חח
האם עזרת לנקות את הבית
לא ממש.. רק תחדר שלי חחחחח ועכשיו סתם שאלות
התגעגעת לבצפר
חחחח ממש לאא.. אולי רק לצחוקים בכתה שלנו
נתנו לכם המון שיעורים
עבודות ושיעורים חחח לא הרבה.. סביר
התחלתם/מתי אתם מתכנננים להתחיל
לא התחלתי אין לי כח לזה חחח נתחיל מתישהו

עונה נה נה נה נחמן מברסלב.

1-איפה את\ה עושה פסח?: בבית. 2-אצל מי עשית את הפסח האחרון?:עכשיו ניזכרתי... אצל דודים. 3-מה המאכל האוהב עלייך בפסח?: מצה& שוקולד. 4-עם מה את\ה אוהב\ת מצה?: שוקולד, היום אכלתי קרקר עם שוקולד.. ממש דומה! 5-מה אתם הכי אוהבים בפסח?: אההה... חופש!!! 6-האם פסח שעבר מצאת את האפיקומון?: אפילו לא חיפשתי ... 7-כמה פעמיים מצאת את האפיקומן?: המון! 8-מה את\ה הכי שונא\ת בפסח?: את ... לא יודעת. 9-האם עזרת לנקות את הבית?: דהה.... אני בכורה. 10-התגעגעת לבצפר?:לא! 11-נתנו לכם המון שיעורים?: חסר להם!! בכלל לא הביאו! 12-התחלתם/מתי אתם מתכנננים להתחיל?:... חג שמח כולם!!!
-קרן-

מקווה שאני חלק מהפורום-עונה../images/Emo70.gif

1-איפה את\ה עושה פסח? אצל סבתא שלי. 2-אצל מי עשית את הפסח האחרון? דודה שלי. 3-מה המאכל האוהב עלייך בפסח? מצה מטוגנת בביצה.
4-עם מה את\ה אוהב\ת מצה? שוקולד..וגם עם חביתה.. 5-מה אתם הכי אוהבים בפסח? מצות,קניית בגדים לליל הסדר,הכסף שמקבלים
. 6-האם פסח שעבר מצאת את האפיקומון? כן. 7-כמה פעמיים מצאת את האפיקומן? 4. 8-מה את\ה הכי שונא\ת בפסח? שאי אפשר לאכול לחם. 9-האם עזרת לנקות את הבית? אני עוזרת כל שנה,אבל לא בהגזמה. ועכשיו סתם שאלות.. 10-התגעגעת לבצפר? ממש לאאא.. 11-נתנו לכם המון שיעורים? ממש לא הרבה. 12-התחלתם/מתי אתם מתכנננים להתחיל? סיימתי את השיעורים ביום ראשון כדי לבלות כל החופש בקניונים!

Koala Girl

New member
אוקיי...

1-איפה את\ה עושה פסח? אצל דודים שלי..-כפר יונה 2-אצל מי עשית את הפסח האחרון? משפחה
(אני חושבת ברחובות
*סנילית*) 3-מה המאכל האוהב עלייך בפסח? בפסח אין מה לאכול
4-עם מה את\ה אוהב\ת מצה? לא אוכלת מצות
5-מה אתם הכי אוהבים בפסח? פעם אהבתי ת'חופש..היום בערך כלום
6-האם פסח שעבר מצאת את האפיקומון? אוי פליז..אני אפילו לא נכנסת לזה חח 7-כמה פעמיים מצאת את האפיקומן? אף פעם לא רשמי 8-מה את\ה הכי שונא\ת בפסח? שכל הקניונים/כל מקום אפשרי מפוצצים בילדים קטנים/נוער צווח ואיפשר לזוז באף מקום
9-האם עזרת לנקות את הבית? ברור.. ועכשיו סתם שאלות.. 10-התגעגעת לבצפר? עוד 3 חודשים אני באמת אתגעגע...
11-נתנו לכם המון שיעורים? כע 12-התחלתם/מתי אתם מתכנננים להתחיל? אני כל הזמן לומדת(בגוריות וכאלה-דה *מע*)

עונהההה....

1. אצל סבתא שלי... 2. אצל סבתא שלי... 3. לא'דעת 4. שקולד 5. את הצחוקים והכיף של המשפחה 6. לא 7. אף פעם 8. לא'דעת 9. קצתת.. הרוב עשו בשבילי..חחח... סתם שאלות: 1.לחברים כן לבצפר לא!! 2. כןן! 3. התחלתי ונשאאר לי עוד משהו קטן עם חברה מחר או מחרתיים שזה מוכן וצריך להדפיס ויש לי עוד משהו במתמטיקה איזה 10-15 תרגילים שיעזרו לי לפתור אותן כי זה חלק מהעבודה שכבר חצי סיימתי חוץ מכמה שאלות שלא הבנתי ועוד משהו באנגלית שנשאר לי קטן בסוף העבודה!!! בייי וסקר יפה מאוד!!

למעלה