פרק 16

../images/Emo58.gif מה אבל תחשבי בליק השוטר

כבר יודע שהיא הייתה מכורה לסמים ואחרי זה הוא אפילו הציע לה לעבוד בכלא, כאשר הוא התחיל איתה באותו יום בפגישה שהיא הייתה כאילו נקייה 7 חודשים או משהו כזה.. אז ככה שלא נראה לי..

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif

אל תשכח שגם הוא היה איתה בגמילה...ואולי גם לו יש אינטרס להסתיר את המידע עליה וחוץ מזה אל תשכח ששרה היא הבת של המושל ואין למושל שום בעיה להעלים דבר כזה מהתיק האישי שלה ולא משנה מה בליק או מישהו אחר יגיד. ושוב אם מייקל מוצא אותה עכשיו כלומר זמן הקצר לפני הבריחה שלהם אז יש לו תיק רציני ביותר עליה.

../images/Emo58.gif לא נראה לי שבליק היה שם

כמכור, אבל בכל מקרה יש הגיון במה שאת אומרת את חושבת שהיא תחזור כאילו להשתמש בסמים?

לילי 22

New member
ברור ../images/Emo58.gif

שבליק היה שם בגלל התמכרות! זאת הייתה פגישת AA ורק נגמלים ומנחים יכולים להשתתף בפגישה כזאת. כן אני די בטוחה שהיא חוזרת להשתמש כי זה מה שקריסטין מערוץ E אמרה בתוכנית של אתמול ויש לה מכורות די מוסמכים.

הבנתי , טוב סבבה

צודקת גם לא סתם היו מראים לנו שפעם היא הייתה מכורה אם זה לא היה קשור לכלום..

../images/Emo58.gif איזה חמוד בליק ../images/Emo196.gif

הוא מאמי כזה חחח איך שהוא התחיל עם שרה ובפרק 14 איך הוא מחפש חברים שיצאו איתו הוא בסך הכל גבר מסכן שמחפש נחמה מבלה במעדוני סטרפטיז (משם הוא מכיר את אשתו של מייקל) איזה דובון הוא אני מסמפטת אותו חחח

../images/Emo58.gif../images/Emo53.gif לפרק 16!

אוף אני שוברת את הראש
מריצה את הפרק שוב ושוב
מה משמעות הקבר
אני מרגישה כמו אבודים כל פעם יש רמז חדש שמסתתר או שמגלים אותו למישהו יש רעיון כי אני באמת אבודה..

4ShiRaN

New member
פרק 16

לא רק את שוברת את הראש בנוגע לקבר... אני גם לא מצליחה להבין...מרוב כל הראינות שהעלתי לעצמי כבר יכלתי להמציא סדרה חדשה

SHNI23

New member
משום מה לא זכרתי את זה.... כנראה

אני צריכה לרענן ולראות עוד פעם

לא נראה לי שאתה סתם שוברת את הראש

כי זה לא כמו אבודים שהתסריטאים זורקים רמזים ואז אנשים מפענחים זה סדרה שעם הזמן מתגלה כל דבר שקשור למשנהו?

../images/Emo58.gif ברור שאין פה השוואות..

בין הסדרות אבל כל רמז או משהו שקרה עד כה באם זה למה כל אחד נכנס לכלא וכל זה אז יכולת איך-שהוא לקשר בין דברים... לדוגמא אני בהתחלה חשבתי שמי שעומדת אחרי כל הטלפון המסתוריים הייתה דווקא ליסה כי גם היא הייתה בלונדינית.. אבל לאט לאט אתה מבין שלא.. בקשר לקבר אין שום רמז להמשך...

../images/Emo58.gif עכשיו הכל מסתדר לי עם בליק

בגלל זה יש בינו לבין שרה מתיחות ובגלל זה הוא שיקר לפופ בפרק 7 על המיקום של שרה..

obz4

New member
../images/Emo58.gifעוד משהו שלא הבנתי

למה סגנית הנשיא היתה צריכה לעבור לשוויץ? ולמה חלק מהסדרה מראים אותה בבית שלה שוויץ ובחלק השני בארה"ב? או שאני בכלל מתבלבל וזאת דירת מסתור רגילה בארה"ב שהיא מתחבאת שם עם סטדמן ולא יודע מאיפה הבאתי את שוויץ עכשיו...

למעלה