סקר לפסח..

וכבר התשובה שלי ../images/Emo8.gif

הכי יפה- ישראל 99 (900 נורות בקירות האולם , הכוכבים על הבמה , זה היה ענק לדעתי..) הכי מכוער- 95

אין ספק שהתפאורה המוצלחת ביותר...

היתה זו של אירוויזיון 86. גם של אירוויזיון 2000 היתה מוצלחת מאד לטעמי. לגבי התפאורה של אירוויזיון 99, אני מצאתי אותה מעיקה, עמוסה, מכאיבה לעיניים, חסרת כל יחוד ואו מקוריות ופומפוזית. את התפאורה של אירוויזיון 97 מצאתי בתחילה כמעניינת מאד, אבל עם הזמן היא הצליחה ליצור בי אנטגוניזם ולו בשל העובדה שהיא קרה כל-כך, סימטרית ומכנית באופן כלשהו (המשך ישיר של תפאורת אירוויזיון 96 שהיתה תעשייתית). התפאורה הכי מכוערת ואולי בשל העדר התפאורה, היא זו של אירוויזיון 2001.

בוסון

New member
אהבתי את...לא אהבתי את....

אהבתי את התפאורה של שבדיה 92 - ספינת פיראטים או משהו בסגנון לא אהבתי את אירלנד 93 ולא את 2000 שהייתה משהו מאוד לא ברור וגם בריטניה 98 הייתה מאוד פשוטה , אין ספק כי הייתה השקעה לא קטנה בישראל 99 אם כי אולי טיפה מצועצע.

ביג דיל

New member
הכי אהבתי את התפאורה של שנת

1997. התפאורה הכי פחות מוצלחת לדעתי בשנים 86, 96 ו- 01.

asafi22

New member
אז ככה....

התפאורה היפה והאלגנטית ביותר היתה לפי דעתי בשנת 1998 באנגליה. הבמה היתה יחסית גדולה ומעוצבת בפשטות אבל בצורה יוצאת מן הכלל. לגבי 1999 בלי שום קשר שהאירוויזיון נערך בישראל, התפאורה היתה מרשימה מאוד אבל אני חושב שאם היו עושים את האירוויזיון למשל באיצטדיון בטדי שיש שם מקום ל- 22,000 איש זה היה נראה אחרת כי בבנייני האומה הכל מניטורי. הבמה הכי דוחה לטעמי היתה שנה שעברה, 2001, היא היתה סתם ענקית ולא עברה מסך. לא היה בה שום אלמט מיוחד, ממש לא. זוויות הצילום היו מזעזעות ולא עשו טוב לאף שיר, אולי חוץ מלספרד (או שזה רק הזמר?!).

אייל_18

New member
הכי גרועה - 2001 !

ב-83´ זה נראה כמו פיגומים על בניין שעובר שיפוץ. ב-84´ הבמה מיניאטורית ומכוערת עם המדרגות האלה בצדדים. ב-91´ היא מלאה בפרצופים של חיות (?) והתזמורת פשוט תקועה שם. ב-92´ הם סתם שמו שם דינוזאור, דרקון, מה שזה. זה היה מכוער. ב-96´ הכל היה חשוך ולא ברור. ב-2001 היא הייתה חשוכה, מלאה בעמודים ומדרגות, וחסרת פרופורציות. כדי לקלוט את כולה המצלמה הייתה צריכה להתרחק. ב-70´ או 71´ היו כאלה כל מיני כדורים תלויים באוויר בצבע כסף... וואי זה היה יפה. אבל הכי טובה הייתה ב-97´!

איליה.

New member
זה היה ב-1970.

.Tears of rain drop sown my window pane זה היה אירוויזיון נחמד, נורא ביתי (כי היו מעט מאד מדינות יחסית לשנים שלפני ואחרי), ובאמת הבמה היתה נורא יפה.

lambada

New member
והנה שלי-

המכוערות ( ממה שראיתי על מסך נורמלי ) 1983- אבל סחטן על המקוריות- לקחו את המתקן של השווארמה ועשו ממנו תפאורה 1982 - וואט דה פאק...???! 1987 - סתאם עלוב 1991 - הכי נוראי! הבמה הכי מזעזעת!!!!! 1995 - פשוט זוועה היפות 1985 1981 1979( או שלא ) 1999 1997 1996 ( קצת מכנית מידי ) 2000

TheShis

New member
הבחירות שלי.

מבין כל האירוויזיונים שראיתי ב-Live ולא מהקלטה או במחשב, זכורה לי התפאורה הלא-ברורה בבריטניה 82. אני זוכר שבתור ילד חשבתי שמדובר בדגם של לגו. מיותר לציין, שבשנתיים האחרונות, התפאורה (וההנחייה) היו מתחת לכל ביקורת. באשר לתפאורות המוצלחות יותר, אהבתי את אירלנד 88 ואת אירלנד 95 (עם אחד הפתיחים היותר מרשימים שזכורים לי).

TheShis

New member
הבחירות שלי.

מבין כל האירוויזיונים שראיתי ב-Live ולא מהקלטה או במחשב, זכורה לי התפאורה הלא-ברורה בבריטניה 82. אני זוכר שבתור ילד חשבתי שמדובר בדגם של לגו. מיותר לציין, שבשנתיים האחרונות, התפאורה (וההנחייה) היו מתחת לכל ביקורת. באשר לתפאורות המוצלחות יותר, אהבתי את אירלנד 88 ואת אירלנד 95 (עם אחד הפתיחים היותר מרשימים שזכורים לי).

תפאורות ביזאר

מה זה אמור להביע הפירמידה של 1989??? מעין פירמידת פרעונים אם פתח אוורור באמצע.לא ברור.ישר למולדר וסקאלי. האולפן של איטליה עם טוטו קוטוניו בכלל לא נראה כמו תפאורת ארוויזיון קלאסית.להיפך- זה נראה כמו ארבע אולפני טלוויזיה שאוחדו. וספינת הפירטים של דפנה דקל???????מה זה פה???לונה פארק??? התפאורה של 99 "צהובה" מדי....קצת כמו צבע של עיתון שהשמש הכתימה אותו. התפאורה בחי עפרה חזה-מזעזעת את השועלים!כמה ריבועים....ועוד הם העזו בחוצפתם לשים את כותרות השירים על גבי התפאורה המגעילולה. הזמרים שרו ממש מעל הראש של התזמורת כמו בריכה שתיכף יקפצו אליה.בעעע. ואיך אפשר בלי פרסומת עצמית של התפאורה ב1979-בתפאורה שדומה ללוגו של רשות השידור....עיגולים מסתובבים!וואו.כרגיל מפגרים מאחור. לדעתי התפאורה הצבעונית והמושקעת ביותר של 2000: כל שיר קונספט אחר, צבעים בריטים עזים, מקוריות.....אבל יותר מדי צבעים בעיניים.

למעלה