סופשבוע

אזירפאל

New member
../images/Emo162.gif סופשבוע ../images/Emo162.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: ספר השבוע: סדרה/סרט השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: :)

Euterpe

New member
שלי ^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: HOS שיר/י השבוע לא של ווית'ין: "האיש ההוא" של יודית רביץ אלבום השבוע: TPA של אפיקה וTHOF ספר השבוע: "מרישה", לא פצצה. סדרה/סרט השבוע: אין... חוויית השבוע: סופש על חוף הים

Liquid Dreams

New member
P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל THOE[שהיה נורא כיף לשיר עם אנשים במפגשD:] שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מיני:X אלבום השבוע: THOE ספר השבוע: לא קראתי++ סדרה/סרט השבוע: חותנת בהפרעה, אחרי שראיתי אותו כבר עשר פעמים בטיסה לפני כמה זמן, לא נמאס לראות אותוD: חוויית השבוע: מפגש*____* תמונת השבוע: אין

../images/Emo191.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: HOS שיר/י השבוע לא של ווית'ין: the promise of fever - cradle of filth אלבום השבוע: damnation and a day- cradle of filth ספר השבוע: נמנמ לא יצא לי לקרוא השבוע >< סדרה/סרט השבוע: משפחת הקיסרים עדיין >< חוויית השבוע: שום דבר מיוחד או יוצא דופן
תמונת השבוע:

The Tatale

New member
...

שיר/י השבוע של ווית'ין: HOS שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Chapter IV אלבום השבוע: Eppur Si Muove ספר השבוע: לא קורא סדרה/סרט השבוע: Spaceballs חוויית השבוע: חופש...? תמונת השבוע: ...

קטרפי

New member
אין לי כותרת ../images/Emo110.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: enter שיר/י השבוע לא של ווית'ין: flame turns blue / david gray אלבום השבוע: mother earth ספר השבוע: ארוכה הדרך למטה \ ניק הורנבי סדרה/סרט השבוע: לא רוצה. חוויית השבוע: הפגנה נגד ההיפודרום בגלבוע תמונת השבוע: למה תמיד חייבים לצרף תמונה¿

../images/Emo188.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ אין נראה לי שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: נגיד THOE ספר השבוע: לא קראתי ספר כבר המון המון זמן סדרה/סרט השבוע: בנות גילמור ^^ חוויית השבוע: המפגש והביקור של יאיר אתמול D: (התינוק הגושי של בת דודה שלי) פעם ראשונה שהחזקתי אותו ושיחקתי איתו. הוא כזה חמודי!
תמונת השבוע:

taroboy

New member
../images/Emo187.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:The Other Half (Of Me) שיר/י השבוע לא של ווית'ין:דה פאנום אגוני-אפיקה אלבום השבוע:THOE ספר השבוע:אין סדרה/סרט השבוע:גיבורים חוויית השבוע:מפגש. תמונת השבוע

chyio

New member
.

שיר/י השבוע של ווית'ין: HOS בהחלט
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע:אנטר ספר השבוע: אין סדרה/סרט השבוע: היומן חוויית השבוע:מפגש וזה תמונת השבוע: איך?

LadySilkworm

New member
:)

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין.. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כתבתי אותו בפורום נייטוויש ואין לי כוח שוב, סורי.P: אלבום השבוע: האופרות של מוצארט ספר השבוע: "היצירה" של זולא סדרה/סרט השבוע: שמש נצחית בראש צלול רקוויאם לחלום סיינפלד נמלטים חוויית השבוע: אשתי באה אליי תמונת השבוע: אין

Ice Queen 7

New member
../images/Emo161.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לאדעת אלבום השבוע: Mother Earth ספר השבוע: זכרונותיה של גיישה סדרה/סרט השבוע: חברים, זעזוע מוח חוויית השבוע: חופש O: תמונת השבוע:

scarlet moon

New member
../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: מממ... pearls of light שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Evoke של After Forever אלבום השבוע: After forever של After forever
ספר השבוע: אין סדרה/סרט השבוע: תפוס אותי אם תוכל
חוויית השבוע: ת"א עם אחותי, היה כיף מאד. תמונת השבוע:
:)

עונה^^"

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא משמ שמעתי אותם השבועX: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Gethsemane- Nightwish אלבום השבוע: oceanborn-nightwish ספר השבוע: - סדרה/סרט השבוע: וואו נמנמנ.. צ'וביטס, לאבלס, סטרוברי פאניק, גרוויטישן, בליץ', דת' נוט, אלפן ליד, שיניגמי נו בלאד^^ חוויית השבוע: ++ תמונת השבוע: ->

יאללה עונה

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין ממש שיר/י השבוע לא של ווית'ין: After Forever-Evoke After Forever-Transitory After Forever-De-Energized אלבום השבוע:After Forever-After Forever סדרה/סרט השבוע: החופשה של בין חוויית השבוע: שיעמום. תמונת השבוע: נמממ...

מדHIMה

New member
^_^

שיר/י השבוע של ווית'ין:ממוריס אוח דלוקה עליו שיר/י השבוע לא של ווית'ין:HAUNT ME 0WEDNESDAY 13 אלבום השבוע:אין לי ספר השבוע:גם אין סדרה/סרט השבוע:גיבורים ומישפחת רובינסון הסרט החמוד הזה חוויית השבוע:אההה לא היו לי דברים מעניינים אולי אהה סיימתי כמה עבודות להגשה והלכתי למיפגשים תמונת השבוע:שניה

מדHIMה

New member
הנה תמונה

אינ אההם בפורים חחחח *מתלהבת מהאיפור של עצמי*

למעלה