בידור יומי!! קלטו ת'היא... ותודה רבה למלבישה שלנו! אנונימית ממאה שערים!
P pusher New member 11/4/06 #1 ../images/Emo162.gif בידור יומי!!../images/Emo156.gif קלטו ת'היא... ותודה רבה למלבישה שלנו! אנונימית ממאה שערים!
../images/Emo162.gif בידור יומי!!../images/Emo156.gif קלטו ת'היא... ותודה רבה למלבישה שלנו! אנונימית ממאה שערים!
P pusher New member 11/4/06 #2 ועוד אחד.... חשבתם שיהיה רק בידור על סקאלי ולא על מאלדר? קלטו ת'הוא==>
ה האוקינוס השקט New member 11/4/06 #5 מאלדר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
O orityemini New member 11/4/06 #3 באמת צנועה וחסודה... גם בגדים ארוכים וצנועים וגם כיסוי ראש....יש מצב שהיתה עוברת במאה שערים. רק הייתי הולכת על חולצה פחות צמודה ועל גרביונים ארוכים לכל מקרה.
באמת צנועה וחסודה... גם בגדים ארוכים וצנועים וגם כיסוי ראש....יש מצב שהיתה עוברת במאה שערים. רק הייתי הולכת על חולצה פחות צמודה ועל גרביונים ארוכים לכל מקרה.
A aerynsun New member 11/4/06 #4 וואלה...ג'ילאן והלבשה שני סיפורים בקווים מקבילים מזל שהיא מצטלמת למגאזינים , שם יש לה סיכוי להראות טוב מבחינת לבוש.
וואלה...ג'ילאן והלבשה שני סיפורים בקווים מקבילים מזל שהיא מצטלמת למגאזינים , שם יש לה סיכוי להראות טוב מבחינת לבוש.
G Gilliana New member 12/4/06 #12 יווו, איזו תמונה עם ג'ורג! ../images/Emo3.gif ועכשיו אני אגלה לכם סוד: בסרט החדש שלה ה-Straightheads, ג'יליאן מופיעה ב... עירום. טוב - רק חצי גוף עליון, ועדיין...
יווו, איזו תמונה עם ג'ורג! ../images/Emo3.gif ועכשיו אני אגלה לכם סוד: בסרט החדש שלה ה-Straightheads, ג'יליאן מופיעה ב... עירום. טוב - רק חצי גוף עליון, ועדיין...
ה האוקינוס השקט New member 12/4/06 #13 גם בסרט של תיקים היא הופיעה חלק עליון ערום.. אבל רק מאלדר זכה לראות
G Gilliana New member 12/4/06 #18 מילא מאלדר... אבל מעניין אותי מה יש לג'וליאן להגיד על זה. כך או כך - לא נראה לי שמעניין אותה מה אומר מי מהם.
מילא מאלדר... אבל מעניין אותי מה יש לג'וליאן להגיד על זה. כך או כך - לא נראה לי שמעניין אותה מה אומר מי מהם.
ה האוקינוס השקט New member 12/4/06 #20 אותה אולי לא אבל אותי כן... חוץ מזה יש לה איזה סרט ישן נושן שהיא משחקת שם חצי בעירום (כלומר רק חלק עליון חשוף). סרט משעמם בערך כמו לראות צבע מתייבש אבל היו תקופות שבהם ראיתי כל פיסה טלויזיונית שלהם.
אותה אולי לא אבל אותי כן... חוץ מזה יש לה איזה סרט ישן נושן שהיא משחקת שם חצי בעירום (כלומר רק חלק עליון חשוף). סרט משעמם בערך כמו לראות צבע מתייבש אבל היו תקופות שבהם ראיתי כל פיסה טלויזיונית שלהם.
P pusher New member 12/4/06 #16 ערומה??!?!?!?!!? יאללה ממילא אין לה ממש מה להראות... אם ג'יליאן תראה ת'תגובה שלי...אני-לא היתי פה!
G Gilliana New member 12/4/06 #17 נכון מאד, לכן אני לא ממש מבינה... ... מה הסנסציה. הבנתי שיהיו גם סצינות, איך אומרים, קצת נועזות.
M muldercrushed New member 12/4/06 #19 שיקצע'לה שכמותה. צק צק צק (ציקצוק בלשון-למי שלא הבין-זה מוכר גם בתור צו צו צו..)
M muldercrushed New member 12/4/06 #22 ../images/Emo6.gif לא. אני חצי תימניה גאה! אבל כל החברות שלי פולניות אז אל תתפלאו אם ייפלטו לי מילים ביידיש מדי פעם בפעם.
../images/Emo6.gif לא. אני חצי תימניה גאה! אבל כל החברות שלי פולניות אז אל תתפלאו אם ייפלטו לי מילים ביידיש מדי פעם בפעם.