סיכום שבועי

shahar1989

New member
../images/Emo161.gifסיכום שבועי../images/Emo161.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו:
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:
אלבום שבועי:
תמונה שבועית:
הקנייה של השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו מבאס שהיה השבוע:
מאכל השבוע:
תיכנונים לשבוע הבא:
שאלת בונוס: יש כב תוכניות לקיץ?

"אם אין לך מה להגיד אז תשתוק!"../images/Emo9.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: ספר
שלא היה בהופעה שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: רק תבקש. אח יפני. וכפיררר אלבום שבועי: לנשום במים
תמונה שבועית: נו טוב.. אני ובטי
הקנייה של השבוע: פחח מלא כסף יצא לי השבוע.. הופעות משהו טוב שקרה השבוע: הופעות ושחר ענבר ועפרי ספונטיניות משהו מבאס שהיה השבוע: נמנמ.. מאכל השבוע: אנטיפסטי [חחח סתם לא] תיכנונים לשבוע הבא: סידורים לקראת עבודה שאלת בונוס: יש כב תוכניות לקיץ? עבודה@!

:)

שיר-שבועי-של-ג'נגו: כמו פעם! שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:רק תבקש-עברי. אלבום שבועי:100 שקל אחרונים, תמונה שבועית:אין!. הקנייה של השבוע:יותר מדי קניות השבוע! משהו טוב שקרה השבוע:הופעה של עמיר ומלכת הפלקט.. וסיימתי תנ"ך. משהו מבאס שהיה השבוע:יותר מדי, איבדתי ת.ז, נכנסתי למינוס, שקרים קטנים שכמעט התגלו מאכל השבוע:מק'. תיכנונים לשבוע הבא:לעבוד מלאמלאמלא שאלת בונוס: יש כב תוכניות לקיץ?יש כמה:) לא מילאתי אותו עדיין

ופלים זה טעים!../images/Emo13.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: בוקר של כיף! שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: עטור מצחךבביצוע של אביב
אלבום שבועי: אין תמונה שבועית: אין הקנייה של השבוע: ממ.. קפליטו וכאלה
משהו טוב שקרה השבוע: בין לבין הדרמות, היו כמה חיוכים.. משהו מבאס שהיה השבוע: הכל כמעט! מאכל השבוע: סלט חלומי
תיכנונים לשבוע הבא: צופים צופים וצופים!!! שאלת בונוס: יש כבר תוכניות לקיץ? מחנה קיץ, הופעות, תל אביב, ווליום כינרת זהו בערך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

להלהלה. אני עוד חיה. רק שתדעו. ../images/Emo3.gif

שיר שבועי של ג'נגו: 100 שקל אחרונים. שיר שבועי לא של ג'נגו: רק תבקש- עברי
. אני שומעת אותו בלופים לא נורמאליים כל הזמן. אפילו עכשיו!
אלבום שבועי: בן ארצי- חיים משל עצמי. מסתבר שיש לי אותו בבית
אז יצא לי לשמוע כמה פעמים לפני השינה כזה D: תמונה שבועית:אין לי פה.אח"כ אעלה. הקנייה של השבוע: מתנה למתנקי. משהו טוב שקרה השבוע: אממ.. יומולדת למתן? חח לא יצא לי לחגוג איתו עדיין, אבל בהחלט שמחתי בשמחתו. שבוע לא הכי טוב. אבל.. אני מניחה שיהיה בסדר משהו מבאס שהיה השבוע:|סגדש| המון דברים..לחץ.בגרויות.עצבים.נו, מילא. זה יעבור. תיכנונים לשבוע הבא: 2 בגרויות- מתמטיקה והסטוריה. (שני וחמישי). אתם מוזמנים לאחל לי בהצלחה. לא שזה יעזור, אבל אתם יכולים לנסות
ולחגוג למתנקי כמו שצריך. שאלת בונוס: יש כבר תוכניות לקיץ? => אממ קוקה וילג' כנראה, ופשוט לנוח, נראה לי. שבוע מקסים לכולנו

O f r i s h

New member
ש-נים שלא עשיתי כזהP:

שיר-שבועי-של-ג'נגו: המ, לא יודעת
משהו מההופעהP: שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: פף, המ... "תן לי" - זה הולך ככה "מה שהיה.. תשכח מזה מה שיהיה לא משנה.."
בביצוע של אוהד חיטמן בהופעה שדוד שלי עשה.. משהו של יורם טהרלב... אלבום שבועי: אוהד חיטמן תמונה שבועית: הקנייה של השבוע: כרטיס להופעה של ג'נגו, מקס-ברנר והמ.. זהו נראהלי.. לא יצאתי כ"כ מהביתXD משהו טוב שקרה השבוע: 2 הופעות! משהו מבאס שהיה השבוע: המ, חרישות?!P: מאכל השבוע: הייתי אומרת פיצה-שוקולד במקס ברנר, אבל כוסאמאשלה!
תיכנונים לשבוע הבא: בגרות במתמטיקה, בגרות בהיסטוריה, ת"א ולמות או משהו >< שאלת בונוס: יש כבר תוכניות לקיץ? המ, לא, זורמים כזהP:

ססילייה

New member
ואי ואי ואי יו טל מי להלהלהלהלהלייז!

שיר-שבועי-של-ג'נגו:
! שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אם הוא ילך-הראל סקעת קחו את החובלים-צוות הנשקייה המפואר
אלבום שבועי:
תמונה שבועית: איזה כיףףףף בצבאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!1111111111 הקנייה של השבוע:סיגריות, אוכל D: וחולצה! משהו טוב שקרה השבוע:נדב
, השבת המדהימה עם הנסיכות שלי בבסיס משהו מבאס שהיה השבוע: נשרפתי
מאכל השבוע: פתיתים! תיכנונים לשבוע הבא: מממ...לראות את נדב הרבה, ושלא תיהיה הרבה עבודה אה! ויש לנו טיול של כל הנשקייה לטבריה!
שאלת בונוס: יש כב תוכניות לקיץ? ים ים יםם!!!!!11

למעלה