roadrunner84

New member
יש טראקים טובים באוסטרליה?

אם כן,אז אשמח לקבל פרטים אני טס בדיוק בעוד חודש...

jackEN

New member
ויזה לאוסטרליה

האם תוקפה של ויזה לאוסטרליה הוא מיום הנפקת הויזה או מיום הכניסה לאוסטרליה?

שלום כולם(=

אני כרמל ואני עוברת פה מידי פעם. לא יצא לי להגיב. הדס חברה שלי ואני מתכננות לסוע לאוסטרליה (בעיקר טזמניה) לטיול של מקסימום 3 חודשים...אנחנו לא רוצות לישון במלון. אם תוכלו בבקשה להמליץ על פעילויות מעניינות ומקומות לינה. המון תודה ואם תוכלו אז תשלחו לי מייל ([email protected]) בימים הקרובים כי אנחנו רוצות לסוע בפברואר...שוב תודה, מהדס וכרמל.

sitvaniyot

New member
המון

בכל איזור, כשתגיע תקבל מידע באכסניות ויש גם סוכנוית נסיעות רק לתרמילאים וגם שם תמצא המון מידע. צריך רק לבחור. ןאזהרה קטנה, באוסטרליה יש המון דברים מסוכנים מחיות ועד צמחים וגם הולכי על שניים, אז אם בכוונתך לטייל לבד, צא לפחות פעמיים בטיול עם מדריך כדי ללמוד קצת על הצמחיה, בעלי החיים ואיך להתמודד עם הסכנות. לא לשכוח מים ונעליים גבוהות וכמובן גם כובע. בהצלחה.

sela v

New member
שלום כרמל

השאלה שלך כללית מדי. אם תשאלי שאלות יותר ספציפיות על מקומות מסויימים שבהם תרצי להיות, ולא להשאיר את השאלה פתוחה, כי אוסטרליה מדינה ענקית, ואי אפשר במדינה אחת לשפוך טיול שלם.

Amoureuse

New member
גם וגם

התוקף בד"כ 3 או 6 חודשים הוא מיום הכניסה אבל יש לה גם זמן מירבי מרגע ההנפקה ועד לכניסה עצמה (נדמה לי 6 חודשים, אבל שווה לבדוק אצל סוכן נסיעות טוב או אולי אפילו באתר המאד מפורט של השגרירות)

jackEN

New member
תודה, אכן אתר מפורט מאד

לא ברור אמנם מה המועדים, אבל יש הבדל בין מועד התקפות וזמן השהיה, כך שזה עונה למעשה לשאלה.

ש מ י ם

New member
../images/Emo160.gif

אני מתכננת לטוס לבד לאוסטרליה וניו זילד השאלה אם זה לא קצת מפחיד? אני גם רוצה לעבוד קצת בחווה בניו זילנד איך אני עושה את זה? אשמח לטיפים.

sela v

New member
אני ממליץ לקרא

בשאלות הנפוצות של הפורום. חלק מהתשובות לשאלות שלך נמצא שם.

sela v

New member
לגבי עבודה בחוות

תסתכלי בשאלות הנפוצות בפורום בנושא התנדבות, ובקישורי הפורום יש גם קישורים לאתרים שנותנים מידע בנושא.

למעלה