Uzbekistan airways

מצב
הנושא נעול.

evgeniy2

New member
../images/Emo160.gifUzbekistan airways../images/Emo160.gif

Uzbekistan airways

שלום לכולם
רציתי לפרסם פה תמונות של חברת אוזבקיסטנן איירואיז האוזבקיסטנית, האם מישהו טס דרך החברה הזאת לתאיילנד או לטשקנט ? או שמתכוון לטוס ?

evgeniy2

New member
בואינג 757

Uzbekistan airways

שלום לכולם
רציתי לפרסם פה תמונות של חברת אוזבקיסטנן איירואיז האוזבקיסטנית, האם מישהו טס דרך החברה הזאת לתאיילנד או לטשקנט ? או שמתכוון לטוס ?
בואינג 757

evgeniy2

New member
757

Uzbekistan airways

שלום לכולם
757
וזה אם איני טועה המטוס של הנשיא

evgeniy2

New member
757 בהמראה

Uzbekistan airways

שלום לכולם
757 בהמראה

טייגרמן

New member
אני טסתי איתם

Uzbekistan airways

שלום לכולם
אני טסתי איתם
לתאילנד לפני 3 שנים נכון שהמחשבה לטוס איתם קצת מפחידה כי הם לא מוכרים אבל מדובר בחברה טובה עם מטוסים חדשים. חיסרון קטן הוא המתנה של 3.5 שעות בטשקנט כדי להחליף מטוס אבל שאר החברות לא הגיעו יותר מהר (לפחות אז, היום אני לא יודע)

אוהד11

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo51.gif

אני טסתי איתם
לתאילנד לפני 3 שנים נכון שהמחשבה לטוס איתם קצת מפחידה כי הם לא מוכרים אבל מדובר בחברה טובה עם מטוסים חדשים. חיסרון קטן הוא המתנה של 3.5 שעות בטשקנט כדי להחליף מטוס אבל שאר החברות לא הגיעו יותר מהר (לפחות אז, היום אני לא יודע)

evgeniy2

New member
יופי...

אני טסתי איתם
יופי...
לפי מה שאני זוכר לפני כ 9 שנים עזבתי את טשקנט וטסנו במטוס T154 רוסי ארוך כזה. אבל לפני זה הבטיחו לנו שנקבל מטוס A310 וכי לא היה מספיק אנשים אז לא טסנו במטוס הזה. אבל קיום המטוס מגיע כבוע ביום שני או חמישי אני בידיוק לא זוכר,

מצב
הנושא נעול.
למעלה