The Amazing Race 902

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif 902

וואו אני ממש שונא את ג'רמי ואריק, אוקי הבנו שאתם קבוצת הבנים-הסטרייטים-אלפא-מייל העונה, עכשיו תרגעו. זה נראה כאילו שהם ממש מתאמצים להתנהג כמו שני מפגרים, לפחות אצל בריאן וגרג והלינזים זה בא בטבעיות, אצלם זה נראה כל כך מזוייף. זה היה יותר נסבל אם זה לא היה ברור שהם הולכים להשאר עוד הרבה זמן... (כמו כמעט כל קבוצות ה"אלפא מייל" האחרות שהיו במירוץ) חוץ מזה לא ממש היה משנה לי אם האחיות יעופו או הזקנים, הם גם ככה קבוצות "בשר תותחים"; אין להם ממש סיכוי מלכתחילה אבל עדיין מלהקים אותם בשביל גיוון. ס"כ הפייבוריטים שלי כרגע הם ביג'י וטיילור,שכרגע דיי שמחים וקופצניים, אבל אני רוצה לראות אם הם יצליחו לשמור על אותו מצב רוח אחרי הטיסות,ג'ט לגים ומחסור בשינה בהמשך המירוץ. האמא והבת (שנראית קצת כמו נטלי פורטמן) ושני החנונים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 902

ממש מבדרת העונה הזו. הפרק טס לי והיה מוזר לי לראות את הפיטסטופ מגיע כל כך מהר. לא חושב שהייתה עונה עם צמדים כאלה מגוונים שפשוט כיף לראות. חוץ מריי ויולנדה המשעממים קצת, וברי ופראן שהם גרסא עלובה לצמד הזקנים של עונה 7 (מרדית' וגרטצ'ן). אז מוניקה וג'וזף הם צמד דוגמנים שאני בד"כ לא נהנה לראות, אבל יש בהם משהו קצת שונה מעבר לצמדים המעיקים של עונה 6. ההיפים מגניבים ואני אוהב את התגובות שלהם ממה שקורה מסביב. אריק וג'רמי טיפה פוצים ונראה שפיל לא ממש מת עליהם אבל הם מוסיפים בידור טוב למירוץ. יורחק לייק מהמירוץ כמה שיותר מהר. כמה הוא צועק והוא בסך הכל די אפס. לך הביתה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

כן, שכחתי מלייק כל פעם שהוא מוציא מילה (שתהיה בד"כ "hail (hell) yeah" ) בא לי לזרוק משהו למסך, הוא נשמע כמו איזה חיקוי של רדנק בסאות'פרק.

../images/Emo58.gif902

אני לא רוצה להיות הילד של ריי ויולנדה. הם כל כך תחרותיים שזה מפחידץ הם בטח אוכלים נבט חיטה עם פשתן בבית כדי להיות יותר בריאים. בעעעע... (מה ששנים של אפליה עושות לאנשים) חבל על הגלאמזונס. ועוד יותר חבל שפראן לא נפלה מהמפל אל מותה.

../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

כמה קיוויתי שפראן פשוט תמות בנסיון הטיפוס העלוב. במיוחד אחרי שהיה את כל הסיפור על סרטן השד. גם זקנים טרחניים שלא שווים כלום וגם סיפור קורע לב? נא למות בפרק הבא. תודה. החנונים מגניבים. גם ההיפים. ומה זה לעזאזל המדבקות שהיו מאחורי האוזניים של לייק ומישל?

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

לפי מה שקראתי זה איזה סוג של תחבושת שנועד למנוע "מחלות תנועה" כמו מחלת ים,מכונית וטיסה...

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

האם ונדזירה הם הצמד הכי מגניב בתולדות המירוץ? אני מת עליהם. וחבל שהצמד של הזקנים נהיה יותר פאתטי ומגוחך מעונה לעונה. כבר קיויתי שהגלאמזונס יישארו, הן קצת בלתי נסבלות, אבל לפחות מבדרות. היה מצחיק לראות את כל האמריקאים המטומטמים לא מסתדרים עם ההילוכים (חוץ מהכוסית, שהאיצה יפה). ושמתם לב שהמפל נקרא ג'אקרה, כמו שבט האיחוד של הישרדות 6?

willo

New member
../images/Emo222.gif 903 TAR |ספוליר|

כן לא טעיתי, זה פרק 3 כי שני הפרקים הראשונים שודרו ביחד. פרק ההי נחמד, נכון שהוא חלף מהראבל כשאחרי 20 דקות שלושה זוגות כבר היו בדרך לתחנה, זה פשוט היה פרק קצר שהתחייל בנקודת שיוויון כרגיל. קיוויתי שיהיו יותר דרמות באתגרים, ולא בת אחת שחוששת לרדת ומיד גולשת בלי הפסקה, ושני זקנים שמתקשים קצת בטיפוס. ההיפים, והמו-ג'ו (נשמעה כמו גו הפרה לא?) הפכו להיות הפייבוריטים שלי. גם האמא והבת (שיש לה שם של תפו"א) היו נחמדות. היה לי חבל אם הזקנים היו עפם רק בגלל הקלקול באוטו. קיוויתי שאגם ואשתו יעופו, לא הלך, אולי פעם הבאה. שני הצוותים של הכוסיות (גם הבנים וגם הבנות) לא משהו, שניהם עובדים על טקטיקה זהה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 902TAR

לפי המספור במירק זה 902
אני סופר נהנית מהעונה הזו. חוץ מפראן ובארי (שגם אני, כמו מטר וצפן קיוויתי שיפלו אל מותם) אני אוהבת את כולם. היה חבל על הגלאמזונס. הן היו מצחיקות לאללה. ההיפים מגניבים רצח. מוג'ו הם סוף סוף זוג שכיף לראות, ואני גם אוהבת את ג'רמי והחבר שלו שכרגע שכחתי את שמו. וכמובן שהייתי בתחנת האוטובוס הזו
אפילו הלכתי לשירותים וצחצחתי שיניים בשירותים שהראו לשניה ליד השלט של הטרמינל טוריסטיקו.

willo

New member
../images/Emo58.gif

ובטורנטים זה 903 (לפרק הראשון קראו 901-902)

maya567

New member
../images/Emo58.gif 902

גם שמות של משתתפים נחשבים כספוילר. וזה גם אומר שהם מופיעים בפרק 902. מה שאומר שהם לא עפו ב-901. חוקי ספוילרים. can't live with them. can't live without them

Brockster

New member
את סתם קטנונית

ואם כבר להיות קטנוניים ברמות של ילדים בני 12, אז השאלה שלו משורשרת לנושא שנקרא TAR902 שזה בכלל הפרק הראשון של הסדרה, משום שהיה פרק כפול כפי שאת יודעת, אז בהחלט יכול להיות שהוא בכלל שואל שאלה כללית לגבי הפרק הכפול הראשון ששודר בשבוע שעבר. שוב, כל זה רק אם את מתעקשת להכנס לספקולציות מפגרות. תודה ולהתראות.

למעלה