TAR 907

willo

New member
../images/Emo58.gif 907 (וקצת 906)

ונתחיל מהסוף, כאשר BJ וטילור הגיעו לפני ליק ומישל נשמתי לרווחה, כי לשני הזוגות היה קנס של זמן (הם היו על אותה רכבת) ולכן כבר לא היה מתח. תחילת הפרק עיצבנה , למרות שחיכיתי לנקודת משווה ולמעשה מאותו רגע כולם היו די צמודים, מה שהפיל את האנשים זו המהירות לרוץ ולעשות, וכנראה שלכן פראן וברי שלא ממהרים לשום מקום (כי הם לא מסוגלים) נשארים כל הזמן בתוכנית. אריק וג'רמי ממשיכים בביטחה לגמר, שמחתי שמוניקה וג'וזף גם חזרו למעלה. מוזר לי שעדיין לא היה פרק ללא הדחה (ואני לא מדבר על הפרק הכפול) לא כשהיה יילד ולא עכשיו שהיה פאסטפורוורד, הפרק הקודם כשהם הסריחו מהדגים היחה מושלם לצורך כך. ועוד משהו על הפרק הקודם:- כשראיתי את בארי עם כובע הים, והחיוך העקום הוא הזכיר לי את הזקן העשיר מ"חתול שחור חתול לבן" של קוסטריצה.

walking

New member
דעות ../images/Emo58.gif

פרק טוב מאוד אחרי הפרק הגרוע שהיה בשבוע שעבר. עשו מתח גדול מזה שBJ וטיילר חיכו ללייק ומישל בגלל הקנס שלהם אבל גם ללייק ומישל היה קנס אז מה זה משנה
, הופתעתי לראות שזה פרק עם הדחה אבל יכול להיות שבגלל הריטיינג הלא מחמיא של הסדרה קיצצו את מספר הפרקים?

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

פרק דיי סתמי, היו משווים בערך כל 5 דקות בפרק הזה. אולי הייתי יותר במתח אם לא הייתי כל כך בטוח שהפרק הזה הוא פרק ללא הדחה... חוץ מזה ההפקה חייבת להחזיר את הפסטפורווד לכל פרק, זה נותן הזדמנות לקבוצות משעשעות אבל חלשות יותר להגיע קצת יותר רחוק ומכניס יותר מתח לסידרה. לא ברור לי למה הם נפטרו מזה מלכתחילה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif TAR

הייתי בטוחה שהפרק הוא פרק נ"א, בגלל שבמירק לא שחררו עוד את הקטע מהארלי שואו עם הצוות המודח (כנראה שפשוט לא הספיקו). אבל בכל מקרה, הייתי בטוחה שזה פרק נ"א ובגלל זה לא הייתי ממש במתח כשבי ג'יי וטיילר טעו והיו אחרונים. העובדה שהם בסופו של דבר הגיעו למקום החמישי, פשוט מראה כמה הצוות הזה חיובי. כל צוות אחר במירוץ (חוץ מאריק וג'רמי שפשוט לא היו עוד בסיטואציה כזו) שעשה טעות והשתרך מאחור פשוט התייאש והתחיל לריב. שניהם במקום זאת עשו צחוקים, קנו כובע צפרדע, השתעשעו בדי-טור ושמרו על מצב רוח טוב. אבל מצד שני, הפרק של היום גם שם דגש על ההבדלים המהותיים בינם לבין אריק וג'רמי. אם עד היום חשבתי ששניהם פחות או יותר אותו דבר, הפרק של היום פשוט חידד עד כמה אריק וג'רמי תחרותיים יותר ומוצלחים יותר במירוץ. כל פעם שהיה משווה - הם עדיין יצאו ראשונים ממנו. וגם כשהם לא הגיעו ראשונים לפאסט פורווד, הם עדיין הלכו עליו ובסוף גם לקחו אותו. מבחינתי שימשיכו להיות ראשונים עד סוף העונה והזכייה במיליון. מגיע להם. חוץ מזה, ממש קיוויתי שהחבל של פראן יתנתק... וכיף שלא נצטרך לסבול יותר את הצעקות של לייק והדאנג איט של מישל.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 907

גם אני חשבתי שכל הנסיון ליצור מתח בסוף היה כל כך סתמי מאחר ולייק ומישל היו על אותה רכבת יחד עם ההיפים וריי ויולנדה והגיעו לשם יחד. אני עדיין נהנה לראות את פראן וברי מצליחים למרות הנחיתות הפיזית. אני עדיין נהנה מהז'ואה-דה-ווי של ההיפים. אני בטוח שאם ברואד-בלוק היה להם אפשרות לבחור בין lethal injection לבין electric chair עדיין היינו שומעים את טיילר צורח oh my god we're gonna have a leathal injection. i love the lethal injection. יחד עם זאת כל הפרק חשבתי איך אני מדמיין את ביג'יי וטיילר עושים טעות אחת קטנה שעולה להם במירוץ. וכמעט זה קרה 10 דקות אחרי זה. הדומיננטיות של הצעירים ראויה להערכה. אם הם יזכו הם יהיו יותר מראויים לכך. גם אני חושב שהפאסט-פורוורד היה מוסיף הרבה כמו בעונות הראשונות. היום אין בכלל שאלה אם ללכת או לא ללכת על הפאסט-פורווד. הוא מגיע פעמיים כל העונה אז ברור שילכו עליו מתי שהוא מופיע. בעונות הראשונות צמדים שמובילים בכלל לא חשבו ללכת וזה נתן צ'אנס לצמדים שבתחתית לנסות לקפוץ לקדמת המירוץ. והרי בדיוק בשביל זה המציאו את הרעיון של הפאסטפורוורד.

wranger

New member
../images/Emo58.gif

לגבי הניסיון ליצור מתח בסוף - הוא עבד מצוין בשביל סנילים כמוני שלא זכרו שלייק ומישל היו על אותה רכבת... (היי, אני טל, קורא ותיק בשרשורי הישרדות והמירוץ למיליון, ומגיב לראשונה
)

Mr Bing

New member
../images/Emo58.gifמירוץ 907../images/Emo58.gif

אוף אוף אוף אני שונא את העונהב הזאת. כל הזוגות שאהבתי עפו לי אחד אחרי השני, אריק וג'רמי שני מפגרים שלמרות שהם כאלה צעירים וטפשים לא עושים טעויות, אין פרקי נ"א- מה שאומר שפרק הבא חייב להיות, ואם לא אז זה מוזר ביותר). אני מקווה שיהיה איזשהו שינוי במקומות שלהם כי כרגע שאריק וג'רמי כל הזמן מגיעים ראשונים ופעם בשלוש פרקים גם ההיפים מצליחים, זה נוסחה לעונה משעממת עם סוף צפוי ומשעמם.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif907

הפרק הזה מתחלק לשלושה חלקים: 1. עד שהמשימות התחילו - שעמום טוטאלי ומזעזע. 2. אחרי שהמשימות התחילו - משעמם נורא, אבל פחות מקודם. 3. "You have been eliminated from the race" - וואו! WTF?! מתי הם מתכוונים לעשות נון-אלימיניישן? העונה הזו מתקרבת לרמות השעמום של ה-Family Edition.

Mr Bing

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

לגבי השיעמום של העונה הזאת- אבל הפמילי אדישן הייתה מצוינת לטעמי.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

זה בהחלט היה מוזר שהיה סילוק. למרות שהפרק היה שינוי בסדר ההגעה חוץ מאריק וג'רמי שבגלל שלקחו את הפאסט פוראוורד לא הראו אותם ולכן לא סיפקו הומור טוב יחד עם ביג'יי וטיילר עדיין לא הבנתי את העונשים שנותנים במרוץ על נסיעה במקום הליכה (עונה 3 ו-4) על לקיחת מעטפה נוספת מהתיבה (עונה 6) ועכשיו על אוטובוס במקום רכבת היו עוד עונשים? וכל פעם עונש שונה למרות שהפעם רק לריי ויולנדה זה שינה.. ואיזה כיף שלייק ומישל עפו הם התחילו להמאס...

למעלה