ME VOY יאאפפפ... אני עוזבת אתכם לשבועיים! אני טסה לספרד... מקווה שתשמרו יפה על הפורום |נשיקות|דפנה
ד דפנושית New member 27/7/07 #1 ../images/Emo160.gifME VOY../images/Emo160.gif יאאפפפ... אני עוזבת אתכם לשבועיים! אני טסה לספרד... מקווה שתשמרו יפה על הפורום |נשיקות|דפנה
../images/Emo160.gifME VOY../images/Emo160.gif יאאפפפ... אני עוזבת אתכם לשבועיים! אני טסה לספרד... מקווה שתשמרו יפה על הפורום |נשיקות|דפנה
R Rony 05 New member 28/7/07 #3 שתי המון מים! כובע, משקפי שמש וכו'.... כ"כ חם שםםם! את חייבת לאכול צ'ורוס! ותהני!!!!! הייתי מחליפה אותך עכשיו!
שתי המון מים! כובע, משקפי שמש וכו'.... כ"כ חם שםםם! את חייבת לאכול צ'ורוס! ותהני!!!!! הייתי מחליפה אותך עכשיו!
ד דפנושית New member 28/7/07 #5 תודה מתוקות../images/Emo9.gif כככןןן הכי כיף כל הזמן ספרדית, ספרדית, ספרדית! ייאאייי ^__^ ובאמת די חם למרות שפה יותר חם.. בדקתי באינטרנט ובימים הראשונים שאני אהיה שם יש 35 +-
תודה מתוקות../images/Emo9.gif כככןןן הכי כיף כל הזמן ספרדית, ספרדית, ספרדית! ייאאייי ^__^ ובאמת די חם למרות שפה יותר חם.. בדקתי באינטרנט ובימים הראשונים שאני אהיה שם יש 35 +-
א אני עזרא New member 28/7/07 #6 דפנהההה!!! תהני בספרד! אמנם הספרדית שלהם לא יפה כמו של האורוגוואים, אבל זאת בכל זאת ספרדית... כבר הייתי בספרד (ברצלונה), ואני מת לחזור! אני בטוח שתהני, אז תצלמי הרבה תמונות!!!
דפנהההה!!! תהני בספרד! אמנם הספרדית שלהם לא יפה כמו של האורוגוואים, אבל זאת בכל זאת ספרדית... כבר הייתי בספרד (ברצלונה), ואני מת לחזור! אני בטוח שתהני, אז תצלמי הרבה תמונות!!!
R Rony 05 New member 29/7/07 #14 ואוו ממש חששתי שתענה תשובה הפוכה עבר לחלוטין? איזה כיף! שמחה בשבילך ממש! ולי עדיין כואב
ד דפנושית New member 28/7/07 #9 נייייייייררר!!! תודהה רבה! ואני יודעת שהספרדית שלהם לא יפה כמו של האורוגוואים (וגם לא כמו של הארגנטינאים) אבל בכל זאת.. לשמוע ולדבר ספרדית במשך שבועיים!! אני לא נוסעת לברצלונה.. אבל אני בטוחה שבכל זאת יהיה לי כיף וכמובן שאני אצלם הרבה, אין צורך לבקש
נייייייייררר!!! תודהה רבה! ואני יודעת שהספרדית שלהם לא יפה כמו של האורוגוואים (וגם לא כמו של הארגנטינאים) אבל בכל זאת.. לשמוע ולדבר ספרדית במשך שבועיים!! אני לא נוסעת לברצלונה.. אבל אני בטוחה שבכל זאת יהיה לי כיף וכמובן שאני אצלם הרבה, אין צורך לבקש
ש ש ו ק ו ל י ק ו New member 28/7/07 #12 ביי דפנה תהניייייי תצלמי הרבה תשתי הרבה תהני תבלי תרקדי תדברי ספרדית.. תחזרי עם הרבה חוויות..
א אסתר45 New member 29/7/07 #15 דפנושש..../images/Emo95.gif תהני לך בנסיעה... .. וצלמי הרבה תמונות שיהיה לך שבועיים מהנים ביותר ..