מי שרוצה יש פה.
א ארזS New member 19/12/04 #1 ../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif מי שרוצה יש פה.
נ נהג בקו 16 ו47 שירות New member 19/12/04 #2 אני מקווה שנרגעת אחי אל תיקח נכתב ע"י ארזS: מי שרוצה יש פה. לחץ כדי להרחיב... אני מקווה שנרגעת אחי אל תיקח ללב יהיה בסדר
אני מקווה שנרגעת אחי אל תיקח נכתב ע"י ארזS: מי שרוצה יש פה. לחץ כדי להרחיב... אני מקווה שנרגעת אחי אל תיקח ללב יהיה בסדר
א ארזS New member 19/12/04 #3 ../images/Emo13.gif ליל מנוחה... נכתב ע"י נהג בקו 16 ו47 שירות: אני מקווה שנרגעת אחי אל תיקח ללב יהיה בסדר לחץ כדי להרחיב... ליל מנוחה...
../images/Emo13.gif ליל מנוחה... נכתב ע"י נהג בקו 16 ו47 שירות: אני מקווה שנרגעת אחי אל תיקח ללב יהיה בסדר לחץ כדי להרחיב... ליל מנוחה...
נ נהג בקו 16 ו47 שירות New member 19/12/04 #4 אהה ועוד משהו מזל טוב לרגל נכתב ע"י ארזS: מי שרוצה יש פה. לחץ כדי להרחיב... אהה ועוד משהו מזל טוב לרגל החתונה מחר שיהיה רק בשמחות
אהה ועוד משהו מזל טוב לרגל נכתב ע"י ארזS: מי שרוצה יש פה. לחץ כדי להרחיב... אהה ועוד משהו מזל טוב לרגל החתונה מחר שיהיה רק בשמחות
S scooby5 Member 19/12/04 #5 הנה, אני מסכים אתך. זה חיובי מאוד. נכתב ע"י נהג בקו 16 ו47 שירות: אהה ועוד משהו מזל טוב לרגל החתונה מחר שיהיה רק בשמחות לחץ כדי להרחיב... הנה, אני מסכים אתך. זה חיובי מאוד. מזל טוב לך ולמשפחתך. שתיפגשו תמיד, רק באירועים שכאלו. שיהיה במזל...
הנה, אני מסכים אתך. זה חיובי מאוד. נכתב ע"י נהג בקו 16 ו47 שירות: אהה ועוד משהו מזל טוב לרגל החתונה מחר שיהיה רק בשמחות לחץ כדי להרחיב... הנה, אני מסכים אתך. זה חיובי מאוד. מזל טוב לך ולמשפחתך. שתיפגשו תמיד, רק באירועים שכאלו. שיהיה במזל...