ariane

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

הלילה אני טסה להורים שלי. אני בהיסטריה שאולי שכחתי משהו חשוב. היינו בסידורים האחונים כל היום והמזוודות כבר בטרום טיסה כך שלשם אין אפשרות להוסיף מה ששכנו. בנוסף לא בטוח שאוכל לכתוב בעברית מהמחשב שם אז לא אוכל לדבר איתכם כל כך.
אבל סוף סוף אהיה לי בייבי סיטר לעדן ואולי אנסה לצאת קצת עם בעלי לבד... טוב לא בטוח שאצליח לעשות את זה.
רק באסה אחת כבר לפני הטיסה:הודיעו לנו שאין עריסה לעדן כי יש עוד תינוק שתופש אותה ויש רק מקום לתינוק אחד... היא תהיה כל הטיסה על הברכיים שלי!!!! איך אפשר לעבור 5 שעות ככה???? וגם אני חושבת שזה לא בטיחותי בכלל. אני מאוד מאוד כועסת על אלעל וכבר כתבנו מכתב תלונה. וזה לא הכל: יש גם "אוור בוקינג" על הטיסה: אין שום כיסא פנוי, שזה אומר שגם היא תהיה עלי וגם נהיה כמו סרדינים במטוס. איך אני שונאת את החברה הזאת, איזה חוסר התחשבות!!!! זהו, הייתי חייבת לפרוק את זה כי זה ממש לא פייר לערוס לי את הטיסה הראשונה עם עדן בצורה כזו. חוץ מזה אני מקווה שהכל יעבור בשלום. אני אתגעגע אליכם מאוד מאוד נשיקות רבות נ.ב. אני מקווה ללכת לבקר את דר הקטן שלי ולהכיר לו את אחותו הקטנה.
... חלק המרגש של הטיול

תמי ס

New member
נסיעה טובה

אריאן, שתהיה לך נסיעה טובה בה תוכלי למלא את המצברים ולנוח קצת. חבל על ההיסטריה אם אולי שכחת משהו, הכל אפשר לקנות בבלגיה את לא נוסעת למדבר. קחי איתך בתיק יד בגדי החלפה לעדן למקרה שתצטרכי להחליף לה בטיסה וכמובן שני מוצצים למקרה שאחד ילך לאיבוד, הכי חשוב קחי את הציצי צמוד אליך כל הזמן
נסי לבקש לשבת בשורה ראשונה בה יש מקום לרגליים ואז תוכלי לפרוס לעדן שמיכה על הריצפה ולהשכיב אותה. לגבי עברית במחשב, את יכולה לנסות להשתמש בתפוז במקלדת וירטואלית. נסיעה טובה.

ברבי28

New member
נסיעהטובה !!!

אולי תנסי להשיג ממשהו לול קמפינג - זה לול בד מתקפל ואז תוכלי לשים שם את עדן במעבר או משהו - אחרי זה לא תתקעי עם זה כי זה מתקפל לגודל של תיק... רוצה לצחוק ??? חברה שלי באחת הטיסות לקחה אחת מהקופסאות על גלגלים של "אייס / הום סנטר" שמשמשות לאיחסון נעליים - ריפדה אותה טוב ושם הייתה הילדה !!!

נסיעה טובה ומוצלחת לכל בני המשפחה

טיסה נעימה וקלילה. אני דרשתי בכל תוקף לקבל עריסה וניתן לשים שני עריסות בשני צידי המטוס בהתחלה. אל על יקרים בטירוף, דיי בטוחים בעצמם, מאוד יעילים בשירות שלאחר הטיסה {לקחתי בטעות מזוודה של מישהי אחרת והם עזרו המון} וגם בתור נוסעת בודדה עם נועה, עזרו לי המון. שווים כל מחיר עקב רמת הביטחון הגבוהה שלהם. שיהיה טיול מהנה, ממצה וכיפי. נשיקות לעדן המקסימה

קובולט

New member
../images/Emo185.gifאת בטח כבר בבלגיה...

ואם תציצי פה אז יש פה אופציה למקלדת וירטואלית, אני כתבתי כך שהייתי בנופש ביון עוד בתק' לקראת הריון, כנראה שתצטרכי ניק נוסף אבל נשמח לשמוע מה קורה איתך. מקווה שהטיסה לא הייתה כל כך נוראית ושעדן ישנה טוב לכבוד סבא וסבתא. נשיקות. נ.ב אם בא לך להביא לאישה בהריון שוקולד, זה שקונים שם בחנויות עם הקופסאות הכחולות לבנות ולמלא בו מה שבא לך אני אשמח...

happy

New member
נסיעה טובה

תהני גם בשבילנו. בטח יהיה לך מזג אויר מצויין. תכתבי לנו באנגלית. תהנו

רונה 4

New member
רציתי להצטרף להמלצה של תמי

לשבת בשורה ראשונה אבל לא הספקתי, ואת כבר בטח בבלגיה. מקווה שהטיסה עברה בשלום. אם את מתחברת לאינטרנט משם, אז אני שולחת לך גם מסר, ואם לא אז תראי אותו כבר כשתחזרי.

אני עשתי את זה בטיסה של 12 שעות

לפני חודש טסנו לארה"ב לחתונה. טסנו עם התינוקת שהייתה בת 5 שבועות, והילד בן שנתיים וחצי. רק שגם אצלינו הטיסה היתה מלאה לגמרי ולא קיבלנו את העריסה. אחרי שהילד נרדם השכבתי אותו על שמיכות על הרצפה ועל הכסא שלו שמתי את הסלקל. אבל כשהדיילות גילו את זה הם דרשו ממני להחזיר אותו לכסא כי זה מסוכן. כך שלי היתה תינוקת על הידיים 12 שעות. כשחזרנו לארץ הגענו לשדה התעופה וחיכתה לנו הפתעה, הטיסה בוטלה! כך שנתקענו בארה"ב עוד 4 ימים. מקוה שלך תהיה חוויה טובה יותר. תהני

קטיה 007

New member
אמנם באיחור ואתם כבר בבלגיה

נהנים עד מאד אך בכל זאת קצת
ממני תנוחו ותהנו

מקווה שעבר בשלום

עשיתי כבר כמה טיסות כאלה וזה לא כזהנורא, במיוחד כשאתם "שניים על אחת". מקווה שתצליחי לכתוב לנו קצת מידי פעם. תהנו

למעלה